Tønsberg

Nydelig, skatt av en leilighet - "Oslo-feeling" midt i Tønsberg - "takterrasse" med flott utsikt!

Øvre Langgate 4 , 3110 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

26%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

19%

er gift

37%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 101 m²
Bruksareal 101 m²
Bruttoareal 106 m²
Tomt 393 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1890
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 335
Energimerking E
FINN.no 217781890
Sist endret 08.06.2021 19:00
Prisantydning 4 090 000
Totalpris 4 397 231
Ligningsverdi 1 100 639,-

Beregnet totalkostnad

4 090 000,- (Prisantydning) 194 612,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 284 612,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 103 600,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 112 619,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 397 231,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Toppleilighet/loftsleilighet i nydelig bygård i sørbyen, inneholder:
Felles inngang/oppgang, entré, kjøkken med stor spiseplass og vedovn samt utgang til herlig balkong, stue, soveromsgang, 3 soverom, stort dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin.
1 utvendig bod.

Standard

Meget tiltalende og sjelden loftsleilighet som er totalrenovert fra ett tidligere råloft. Leiligheten ligger i byggets tredje etasje og består av en meget lys og luftig stue med skråtak, flere, flotte nye takvinduer og store panoramavinduer. Alle vindusflatene gir rikelig med lys og bidrar til en herlig atmosfære og god romfølelse. Det er utført store påkostninger den senere tid, herunder nytt yttertak, nye takvinduer i stuen og nytt rør i pipen (rehabilitering av pipen). Ny kjøkkeninnredning, type Schmidt kjøkken. Kjøkkenet er plassbygget/pent tilpasset og har integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Godt med praktiske skap og hyller - innredningen fremstår nærmest som et møbel i leiligheten. Nydelig peis innfelt i veggen, mellom kjøkkenet og spisestuen. Peisen er strategisk plassert, slik at man får glede av denne fra stue, spisestue og kjøkken. Spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og har utgang til herlig balkong/uteplass - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stuen, spisestuen og kjøkkenet danner et stort allrom, samtidig som det har flere soner. Allrommet er selve hjertet av leiligheten - alle vinduene bidrar til at det strømmer inn med rikelig lys og man har utsikt til de nydelige, grønne tretoppene i byen vår. Stort, lekkert bad med moderne baderomsinnredning og tilhørende, smekkert speilskap. De tre koselige soverommene ligger i en egen soveromsgang, og har alle plass til garderobeløsning. Alle soverommene er smakfullt innredet med lyse og duse veggflater. Interiørmessig gjennomgående lekker leilighet - smakfull leilighet med flere kule detaljer. Her får man en god kombinasjon av stilrent og moderne, nostalgi og sjarme. Selger er interiørbevisst og det fremkommer helt tydelig! Leiligheten er tidligere presentert i boligdelen i Tønsbergs blad pga sitt interiørpreg.  Leiligheten må  oppleves innenfra - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i nydelige Sørbyen. Sjarmerende og eldre bebyggelse i omkringliggende omgivelser - området består i stor grad av mye av byens eldste og mest ærverdig trehusbebyggelse, og særlige mer sentralt kan du knapt bo. Attraktivt bomiljø tilknyttet Tønsberg sentrum med blant annet flotte grøntområder på Haugar og Gunnarsbøparken som nære naboer. Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Caféer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun 5 minutter å spasere til Brygga med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn. En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også rett i nærområdet. Tønsberg gjestehavn, som er svært populær på sommerstid, ligger et steinkast unna. Nærmeste dagligvareforretning finner du innen et par minutters gange lengre øst i Nedre Langgate (Kiwi Foyn). Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna. Det er 10 minutters gangavstand til  Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler. Perfekt boområde for deg som ønsker å bo supersentralt!

Felleskostnader

3 491 pr. mnd. Nedbetaling av fellesgjeld, felles bygningsforsikring, strøm på fellesarealer, skadedyrkontroll og styrehonorar.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. kr 1 100,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld pr. 11.04.2021: Kr. 194 612,-
Långiver: DNB
Lånets totale saldo pr. 11.04.2021: Kr.  892 717,-
Lånetype: Annuitetslån, 12 terminer.
Årlig rentesats: 4,25
Dato for siste termin: 10.11.2035

Sameie

Sameiet Øvre Langgate 4, org.nr. 920802788.
Styreleder i sameiet er Renate Strøm.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Dette er ett lite og uformelt sameie. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.
Sameiet har akkurat tatt opp lån da det har vært en taklekkasje i 2021 som måtte utbedres. Videre skal sameiet i ca. juni fikse piper og flytte feieluke. Kostnadene til rehabilitering av både taket og pipene er allerede tatt inn i fellesgjelden.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: SP6765538

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 106 kvm
Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 101 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med garderobe, soveromsgang, 3 soverom, bad / wc / vaskerom, kjøkken og stue med utgang til balkong.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.05.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man Stoltenbergs gate retning Nøtterøy/Tjøme. I lyskrysset Stoltenbergs gate/St. Olavs gate, ta til høyre ned St. Olavs gate, og deretter til venstre inn Øvre Langgate. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Tomt

Areal: 393 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Nydelig bakgårdshage med fine sitteplasser og møbler til felles bruk. Solrik og skjermet bakgårdshage, her kan man nyte herlige sommerdager og ettermiddager, helt uten innsyn fra ytre omgivelser.

Garasje / Parkering

Nei/ Nei.
Parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Eiet seksjon i 3 etasjes bygård. Opprinnelig byggeår ca. 1890. Seksjonert i 1985. Denne loftsleiligheten ble innredet først gang i 2003. Selger har oppgradert kjøkkenet med ny innredning fra Schmith i 2018. Samme år fikk baderommet nytt gulvbelegg + nytt dusjkabinett og baderomsinnredning. Det er utført søk med fuktindikator i badet. Ingen unormale fuktverdier ble påvist. Selger opplyser at yttertaket nylig er lagt om med ny papp, lekter beslag og takstein. Arbeidet ble uført av firma IBygg i 2021. I forbindelse med takomleggingen har selger skiftet de 4 takvinduene i stuen. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da denne leiligheten ble innredet, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Til leiligheten hører egen utvendig bod på 7 kvm. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 06.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for etablering av boenhet på loftsplan i Øvre Langgate 4 datert 25.08.2010. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Innmurt peisovn i stuen. Varmekabler i badegulv. Øvrig oppvarming med el -panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 8 900 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 8 900,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 257,37 pr. år I tillegg betales det kr. 10,74,- pr.m³ vann og kr. 18,94,- pr.m³ avløp. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis og kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 100 639 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 962 300 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018-2030 TBG vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
Det er tinglyst:
Seksjonering, tinglyst 05.02.1985, dagboknr. 1602.
Reseksjonering, tinglyst 27.09.2011, dagboknr. 779195.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, steketopp og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Langgate 4, 3110, Tønsberg, Gnr. 1002 bnr. 335 snr. 7 orgnr. 920802788 i Tønsberg kommune

Eier

Aili Strømsted

Oppdragsnummer

28-21-0047

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.