Ollebukta

Sjelden vare! Eksklusiv by-leilighet i Ollebukta. Bo på bryggekanten med fabelaktig utsikt!

Ollebukta 4A , 3126 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

26%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

19%

er gift

37%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 94 m²
Bruksareal 110 m²
Bruttoareal 120 m²
Tomt 2 042 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 356
Energimerking A
FINN.no 213024868
Sist endret 30.04.2021 19:58
Prisantydning 9 500 000
Totalpris 9 746 519

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 246 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 746 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er gjennomgående og ligger i byggets 2. etg. Leiligheten inneholder entré med skyvedørsgarderobe fra Svane, helfliset bad med dusj, teknisk rom/garderoberom, soverom 1 med garderobeløsning fra Svane, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkonger i begge ender av leiligheten. Soverom 2 har flott garderobeløsning og inngang til eget bad.
Parkeringsplass og bod i kjelleren.

Standard

Velkommen til Ollebukta og denne fantastiske leiligheten i vannkanten. Her kan du nyte tilværelsen fra to store balkonger hvor den mot vest gir deg en nydelig utsikt over kanalen og båtlivet utenfor. Terrassen på østsiden er innglasset med varmelampe. Her kan du sitte "ute" selv på vinteren. Leiligheten har svært gode solforhold. Soloppgangen får du på kjøkkenbalkongen og den overlapper ila dagen til den store vestvendte balkongen mot sjøen. Innvendig er leiligheten er perle. Det er lang ned betydelig ressurser i tilvalg og oppgraderinger fra standardleveransen, hvor kjøkkenet har meget høy standard på innredning og hvitevarer. Alle hvitevarene er integrerte og fra kvalitetsmerket Miele. Det er dobbel kjøl- og fryseskap, samt heve senke ventilator bak steketoppen. Kjøkkeninnredningen, samt alle garderobeskapene er fra Svane og har samme utførsel i farge. Svært gjennomført stil og standard. Leiligheten har to soverom hvor man enkelt kan lage det tredje ved behov. Hovedsoverommet er stort og har direkte adkomst til eget bad. Det er to bad i leiligheten hvor begge er helfliset og inneholder dusjhjørne. Badet i gangen er kombinert bad- og vaskerom. Dette er en lys, luftig og fantastisk flott leilighet med en usedvanlig god beliggenhet ved sjøen. Vel møtt.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.  Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med Oseberg Kulturhus som nærmeste nabo kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En tur langs Brygga i Tønsberg gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. På andre siden av kanalen, Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.
Eiendommen er beliggende i hjertet av Tønsberg, kun et steinkast unna Tønsberg Torv, biblioteket, kjøpesenter/forretninger, båthavn og bryggeområdet med sine restauranter og yrende liv sommerstid. Svømmehall og flere grønne parker er det også i nærområdet. For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nærheten. Det er ca. 600 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. Til jernbanestasjonen er det ca. 600 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang. Ypperlig beliggenhet for de aller fleste. Velkommen!

Felleskostnader

2 853 pr. mnd. Dekker TV-anlegg/bredbånd, felles energi/fyring, felles bygningsforsikring, personalkostnader, styre-, revisjon- og forretningsførerhonorar, drift og vedlikehold og andre driftskostnader.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV/Internett fra Telenor er inkludert i fellesutgifter pr. mnd.
Avtale med Quality Hotel Tønsberg kr. 1 500,- pr. år (reguleres i henhold til 0,75 % av KPI).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel formue

10 026

Sameie

Sameiet Ollebukta 4, org.nr. 923 980 989, består av 23 boligseksjoner.
Forretningsfører i sameiet er Obos Eiendomsforvaltning AS.
Styreleder i sameiet er Geir Ove Johannessen.
Alle seksjoner i Sameiet Ollebukta 4 har medlemskap hos Ollebukta Quality Living. Medlemskapet gir bl.a. tilgang/medlemskap til treningsrom, takterrasse og basseng m.m. hos Quality Hotel Tønsberg. Se den vedlagte avtalen for ufyllende informasjon om medlemskapet.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Leilighetene har nedfôret gipshimling med skjult elektrisk anlegg i taket.
Den til enhver tid eier av seksjon nr. 20, har en ubetinget rett til å begjære oppdeling av seksjonen i to selvstendige seksjoner, slik denne leiligheten opprinnelig var planlagt. De øvrige sameiere, samt sameiets styre, er forpliktet å medundertegne på nødvendige dokumenter for å få gjennomført denne reseksjoneringen på det tidspunkt eierne av seksjon nr. 20 ønsker reseksjoneringen gjennomført. Fra det tidspunkt reseksjoneringen er gjennomført, skal fellesutgiftene fordeles på 24 seksjoner.
Se vedlagte dokumenter fra forretningsfører for utfyllende informasjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7257989

Regnskap

Inntekter:
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 206 717,-.
Kostnader:
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 17 623,-.
Resultat:
Årets resultat på kr 189 110,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

I henhold til sameiets vedtekter har sameiet plikt til å besørge montering av vannbarriere ved ekstraordinær springflo (høyere enn + kt 1,50). Dette gjøres ved montering av paneler på topp av nedkjøringsrampe til garasje. Monteringsveiledning er oppslått sammen med utstyret v/port. Sameiet plikter å ha opplæring og øremerket personell for denne oppgaven. Sameiet plikter også å ha vedlikeholdsavtale for hageanlegg inkludert vanning og frostsikring.
Vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 120 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, bad/vaskerom, kjøkken, stue og 2 soverom.
Sekundærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, innglasset balkong og kott.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 29.03.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 042 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal og flott beplantet med bed og sitteplasser på vestsiden. Internveier er laget i betong utførsel som gir et naturlig og stilrent uttrykk.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du på egen plass i felles p-kjeller.
Se sameiets vedtekter for utfyllende informasjon ang. lading av EL-bil.

Byggemåte

Leilighet i boligblokk som er bygget i 2019. Den vurderte seksjonen ligger i bygget 2. etasje og det tilhører garasjeplass, bod og to balkonger. Det er utført ettårs-kontroll uten noen vesentlige bemerkninger ifølge selger. Leiligheten er en del påkostet utover normal standard. Som det fremkommer i rapporten er det ikke registrert noen skader eller andre avvik av vesentlig betydning. Leiligheten gir et normalt godt inntrykk. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger og hentet fra eiendomsverdi. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 29.03.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for to leilighetsbygg, datert 02.12.2019.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Det er gulvvarme i gang, kjøkken/stue og begge bad ifølge termostater og sikringsskap.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca.15 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 761 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Eiendommen har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk, fordelt på hver seksjon. Dette kommer i tillegg til nevnte beløp. Forbruk i 2020 var på 44,94 m3.

Formuesverdi

Det foreligger ikke formuesverdi p.t.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse, utforming, uteoppholdsareal, kjøreveg, grønnstruktur og lekeplass, med plannavn Ollebukta 4 vedtatt 19.04.2017. Relaterte planer til eiendommen er bryggeområdet mellom Nordbyen og Ollebukta (13.11.1996) og Lindahlplan (4.6.2000). I henhold til kommunedelplan - Sentrum, Byplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til sentrumsformål og kombinerte grøntstrukturformål - fremtidig.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 11.10.2017, dagboknr. 1118643, gjelder: Bestemmelse om bruk av vei beliggende i tomtegrensen mellom Ollebukta 4 og Ollebukta 6.
Seksjonering, tinglyst 08.08.2019, dagboknr. 911815.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken.
2 lysekroner i stuen og spisebordet medfølger ikke i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ollebukta 4A, 3126, Tønsberg, Gnr. 1002 bnr. 356 snr. 3 orgnr. 923980989 i Tønsberg kommune

Eier

Elisabeth Barman Gaarud

Oppdragsnummer

28-21-0066

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.