Tønsberg

Enebolig med garasje på attraktive Råel. Særdeles barnevennlig og fint område! Nær sjø og badeplass

Nordlysveien 13 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

8. mai lørdag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

11%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

42%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 122 m²
Bruksareal 145 m²
Bruttoareal 156 m²
Tomt 912 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1971
Gårdsnummer 154
Bruksnummer 170
Energimerking G
FINN.no 216920128
Sist endret 04.05.2021 14:08
Prisantydning 4 390 000
Totalpris 4 514 769
Ligningsverdi 926 859,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) 1 000,- (Transport av festekontrakt) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 124 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 514 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig med alt på ett plan og som inneholder følgende:
Entrè, vaskerom, kjøkken med hyggelig spiseplass, spisestue i tilknytning til kjøkkenet, stue med to soner samt peis og utgang til terrasse/hagen, soveromsgang, 3 soverom hvorav det ene har utgang til luftebalkong og dusjbad/wc med servant i innredning, bod.
Loft: Stort, gulvet lagringsloft.
Garasje med bod i tilknytning.

Standard

Velkommen til Nordlysveien 13, en herlig enebolig over ett plan med mye potensiale! Boligen ligger meget attraktivt og solrikt til på Nedre Råel.
Eiendommen gir et godt førsteinntrykk, med stensatt innkjørsel - her er det god plass til parkering av bil utendørs og i garasjen.
Boligen holder livsløpsstandard, meget praktisk med alle funksjoner på en flate! Hyggelig vindfang, her er det innredet en nisje for plass til å henge fra seg klær og sko. I tilknytning til vindfangen har man et praktisk vaskerom og en bod for ytterligere oppbevaring.
Stuen oppleves som meget lys og romslig og har gode møbleringsmuligheter. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spiseplass. Store og fine vinduer slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til at stuen fremstår som lys og herlig. En tøff peis er plassert i rommet, og kan nytes fra flere vinkler. Fra stor skyvedør kommer man ut til en deilig, solrik terrasse. God plass på terrassen for møblering i flere soner. Fra terrassen er det direkte adkomst til en stor sjarmerende hage! Separat kjøkken med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer som steketopp, stekeovn og kjøleskap. Frittstående oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det god plass til oppbevaring i over- og underskap. Hyggelig kjøkkenbenk/arbeidsbenk ved det ene kjøkkenvinduet, samt en koselig spiseplass ved det andre vinduet.
Boligen er smart innredet med alle 3 soverommene og badet samlet på den ene siden. Hovedsoverommet er meget romslig og har plass til dobbeltseng og garderobe. Boden på soverommet kan for eksempel gjøres om til et flott walk-in closet! Fra rommet er det utgang til terrassen. De to resterende soverommene har begge god plass til seng og garderobe. Badet har fliser og varmekabler i gulvet, dusjkabinett, servant med underliggende skap og gulvstående toalett.
Her kan man virkelig sette sitt preg og skape drømmeboligen og i et veletablert og attraktivt boområde!

Beliggenhet

Meget barnevennlig og hyggelig villaområde på Nedre Råel. Sentrumsnær beliggenhet gjør at man faktisk bor i gangavstand til Tønsberg by, og avstanden på sykkel gjøres på ca. 12-15 minutter. Herfra har du også kort vei til blant annet dagligvareforretning på Råel, Flinthallen med ny padeltennis hall, Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane mm. Kort vei til Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og hyggelig kafé som serverer nydelig kaffelatte. Handlesenteret "Olsrød Park" få minutter unna med diverse forretninger som frisør, apotek, optiker, dagligvareforretning, samt det populære treningssenteret Level som også har egen svømmehall. Kort vei til flere barnehager og området sogner til Sandåsen barneskole og Presterød ungdomsskole. Det er god busskommunikasjon fra Husvikveien til Tønsberg sentrum med busstopp rett i nærheten. Nærområdet byr på flotte tur- og friluftsområder med lysløyper, ideelt for gåturer, løping eller sykling. Kort vei til sjøen og flere badestrender bl.a. på Nes og Husvik. Trygg og fin sykkelsti helt inn til byen. Området byr på gode offentlige forbindelser med hyppige avganger mot Tønsberg sentrum. Busstoppet ligger rett ved boligen. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer. Velkommen!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV fra RiksTV, har ekstern antenne.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 0959965

Boligens areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 156 kvm
Boligen går over ett plan og inneholder:
Bruksareal: 145 m².
Primærrom: 122 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè med garderobe, vaskerom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse,
soveromsgang, 3 soverom og bad med wc.
Sekundærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og klesbod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 28.04.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum i Presterødkrysset, ta til  høyre i rundkjøringen i Presterødalleen. Ta Husvikveien til høyre (første veidele) og ta Saturnveien til venstre. Ta så Nordlysveien til høyre og eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 30.11.2067, festeavgift: kr. 12 969,-, forfallsfato for festeavgift er 10.01.2022. Neste regulering av festeavgift er 01.01.2031. Festeavgiften reguleres iht. konsumprisindeks. Bortfester skal samtykke på skjøtet. Bortfestere følger de alminnelige reglene når det kommer til innløsing av tomt, se tomtefesteloven.
Hagen er opparbeidet med plen og innlemmet med hekk. Innkjørselen og gårdsplassen er stensatt. Stor og flott terrasse fra stuen. Her kan man nyte lange og herlige sommerdager, uten innsyn fra ytre omgivelser.

Garasje / Parkering

Garasje i tilknytning til boligen. Ellers god plass til utendørs parkering på egen tomt.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget på ett plan. Bygningen ble oppført av Mesterhus i 1971. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men vaskerom og bad har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 19. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Garasje og bod oppført i 1971. Tilstanden til garasje og bod er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 28.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med garasje datert 04.02.1971. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Sandeåsen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Åpen peis uten innsats i stuen. Termostatstyrte varmekabler i bad. Luft til luft varmepumpe installert oktober 2008. For øvrig elektriske panelovner.
Frakoblet parafinkamin. Selger opplyser om at det ble fjernet parafintank av Bergane Mekanikk i 2021.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Boligen selges som en del av dødsbo, og estimert energiforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 12 186 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 926 859 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 336 693 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2021 er avsatt til boligbebyggelse og ras- og skredfare. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Naboen i Nordlysveien 15 skal sette opp garasje mellom hus og Nordlysveien.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 14.12.1968, dagboknr. 505882, gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om gjerde
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 14.12.1968, dagboknr. 505882 - løpetid: 99 år, bortfester: Anne-Gurie Erlandsen, Benthe Mathiesen og Irene Ek. Inneholder bestemmelser om regulering av leie med flere bestemmelser. Se festekontrakt vedlagt i salgsoppgaven.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 08.01.2020:
- Tak: Adkomstmuligheten til skorstein på tak er ikke tilfredsstillende. Det må monteres flere taktrinn ned mot takrenne.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Det er fra tidligere utarbeidet tegninger på en etasje til, disse kan fremlegges. Det gjøres oppmerksom om at tegningene må evt omsøkes i kommunen.
Boligen er allerede vasket av eierne før salg. Det vil i forkant av overtagelsen bare vaskes over baderommet og gulvene.
Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har kjennskap til boligens tilstand, men kjenner ikke nødvendigvis alle detaljer.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nordlysveien 13, 3124, Tønsberg, Gnr. 154 bnr. 170 i Tønsberg kommune

Eier

Håvard Bøe Øystein Bøe Hans Olav Bøe

Oppdragsnummer

28-21-0071

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.