Sjønært på Sjuestokk

Sjarme & idyll i superkoselig grend - Kort vei til sjøen & golfbanen - Sol hele dagen - Godkjent utleie

Sjuestokkveien 87 , 3159 Melsomvik

VISNINGER

8. mai lørdag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

18%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

46%

av boligene er nyere enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 218 m²
Bruksareal 318 m²
Bruttoareal 351 m²
Tomt 661 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 5
Byggeår 2003
Gårdsnummer 407
Bruksnummer 112
Energimerking D
FINN.no 216915857
Sist endret 04.05.2021 14:21
Prisantydning 6 250 000
Totalpris 6 422 269
Ligningsverdi 1 000 990,-

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 172 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 422 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Her får du en innholdsrik  og flott enebolig med godkjent utleiedel. Boligen går over 3 etasjer og inneholder i 1. etg: Hall m/ trapp og inngang til separat toalett. Videre går du inn til et stort kjøkken med god plass til spisebord. Videre får du en romslig vinkelstue med vedovn og utgang til solrik terrasse.
2. etg inneholder gang, 4 soverom, walk-in tilknyttet ett soverom, samt et stort og flott bad. Svært solrik balkong fra soverom 2.
Kjelleren er innredet med gang, vaskerom og vedbod.
Utleiedelen har egen inngang og inneholder i tillegg gang, soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt helfliset bad.
Dobbel garasje med mye plass. Over garasjen er det innredet et snekkerverksted som er isolert.

Standard

Velkommen til Sjuestokkveien 87 og denne nydelige og sjarmerende eiendommen mellom sjøen og golfbanen. Boligen er oppført i 2003 og er en innholdsrik enebolig som vil passe til storfamilien. Boligen fikk innredet egen hybel i kjelleren i 2013 som er godkjent i kommunen. Her tas det kr 7.000,- i leieinntekt pr mnd. Det ble bygget en stor dobbel garasje inntil boligen i 2006 som er på hele 100 kvm i BRA, som inkluderer et isolert snekkerverksted på loftet. Boligen gir et godt inntrykk hele veien. Det er gjort endel oppgraderinger de siste årene. Innvendig i hovedetasjen er mange overflater fornyet og modernisert den siste tiden. Boligen fremstår lys og moderne, samt godt vedlikeholdt. Badet ligger i 2. etg og er pusset opp i 2017. Badet er stort og flott og inneholder bl.a. badekar og dusjkabinett. Rommet fikk nye våtromsplater i 2017, samt at det ble skiftet innredninger. Alt i hybelen er fra 2013 og fremstår som nytt. Det ble i samme tid etablert lydhimling i hybel mot boligdel. Badet i hybelen er helfliset og flott. Kjøkkenet i hoveddelen er i Eik utførsel og inneholder noen integrerte hvitevarer og bl.a. et praktisk kjølehjørne. Utvendig er det skiftet samtlige vinduer på sydveggen for et par år siden. Helhetlig en meget solid og bra bolig med et moderne og tiltalende uttrykk. Vel møtt.

Beliggenhet

Eiendommen har en solrik beliggenhet på Sjuestokk! Gangavstand til sjøen, turområder og kyststi. Rett i nærheten ligger Vestfold golfklubb med 27-hulls golfbane. Du ser hull 12 fra eiendommen. Her er det også fine skiløyper om vinteren. Melsomvik har offentlig badestrand med volleyballbane, fotballbane og stupebrett. Ved Vestfjorden er det også flere gode turområder, som for eksempel Rosnesodden, et nyere kommunalt friområde som har nydelig badeplass med badebrygge, gressletter og grillplass. Her er det også vannkraner, dusj og toalettanlegg.
Bokemoa ligger noen kilometer unna og har frodig bøkeskog som innbyr til god rekreasjon. Området har kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode turmuligheter hele året. Kommunen har ellers totalt 14 km med oppmerket kyststi, samt fin turvei gjennom hele kommunen, fra Tønsberg til Sandefjord. Melsom skog kan også by på mange fine turstier.
Fra boligen er det ca. 2,3 km til Melsom barneskole, ca. 7 km til Stokke ungdomsskole og ca. 2,7 km til Melsom videregående skole. Det ligger også flere barnehager i nær omkrets. Både Stokke og Vear har idrettshall, og på Brunstad er et omfattende idrettsanlegg under oppbygging.
Joker Melsom er nærmeste dagligvare. I Stokke finner du både Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stokke senter et variert utvalg av butikker, samt frisør og bakeri. Stokke sentrum har flere butikker og spisesteder, samt vinmonopol, bibliotek, helsetjeneste og offentlige kontorer.
Det er kort vei til både Tønsberg og Sandefjord med alt av bymessige fasiliteter. Avstand til Torp Lufthavn er ca. 20 minutter med bil. Umiddelbar nærhet til flotte friområder herunder også en flott kyststi. Lysløype på vinterstid.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, ca. kr. 1 188,- pr. mnd. Dekoderen medfølger.
Det er to velforeninger/veilag i området. Et ytre og et indre lag.
Den ytre heter Sjuestokk veilag og vel - avgift kr 2.300,- pr år. Dekker vedlikehold og brøyting av hovedveien
Den indre heter Lille Sjuestokk vel - avgift kr 3.500,- pr år. Dekker kloakkpumpe med årlig vedlikehold, samt brøyting og vedlikehold av vei.

Forsikring

Jernbanepersonalets Bank og Forsikring Polisenummer: 1858736

Boligens areal

Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 318 kvm, Bruttoareal: 351 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, vaskerom, entré, gang, hall m/trapp, stue/kjøkken, soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
1. etasje:
Bruksareal: 140 m². Inkl. garasjen.
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, hall m/trapp, trapperom, stue, wc.
2. etasje:
Bruksareal: 105 m². Inkl. loft over garasjen.
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, 4 soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Kommentar fra takstmann om at vinduer i hoveddelen måler 45 cm på lysåpningens bredde hvor krav er minst 50 cm. Vinduer er da for små for rømning.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 27.04.2021, utført av Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 661 kvm, Eierform: Eiet tomt
Her får du en praktisk, flat og lettstelt tomt med fin beplantning. Store deler av tomten er lagt med plen. Det er store områder for både trampoline og ballspill (skjønt du har en fotballbane i fellesområdet). Tomten er delvis "inngjerdet" med hekk mot naboer og veien. Det er etablert flere mindre bed med flott beplantning. Forøvrig er det plantet trær og prydbusker i hagen. På boligens vestside har selger valgt å beholde deler av fjellet i hagen. Dette gir hagen et særpreg og flott uttrykk. Gårdsplassen er steinlagt og har plass til flere biler. Tilknyttet boligen får du en stor terrasse i 1. etg og en balkong i 2. etg. Begge uteplassene gir deg fantastiske solforhold fra tidlig morgen til sent på kvelden. Du får i tillegg nydelig utsikt fra hage og bolig til store jordbruksarealer og ned mot sjøen.
Det er flotte og barnevennlige fellesområder i grenda. Det er fotballbane og lekeplass rett over gata. Dette er et yndet sted for unger, og foreldrene han pusle med sitt hjemme. Her får du i både pose og sekk!!

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen dobbel garasje, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler i gårdsplassen. Egen parkeringsplass for utleieleiligheten. Selger opplyser at garasjen er oppført ved egeninnsats i 2006. Det er montert elbil lader i garasjen som følger med i handelen.

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i multimur. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 29.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig datert 16.07.2003. Gjenstående arbeider fra utstedelse: Opparbeiding av lekearealer, garasje og innredning i kjeller. Eventyrhus AS har sagt at de skal sørge for at ferdigattest skal foreligge. Usikkert akkurat når den blir utstedt, men det jobbes med det nå. Det foreligger ferdigattest for etablering av hybel, datert 21.03.2013.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Melsom skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Sandefjord kommune på tlf. 33 41 60 00.

Adgang til utleie

Det er etablert egen hybel i kjelleren som er godkjent i kommunen. Hybelen leies ut for kr 7.000,- pr mnd. og har egen inngang på boligens nordside, samt egen innkjøring og biloppstillingsplass på motsatt side av hovedinngangen.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i hele 1. etg, samt bad i 2. etg og hele kjelleren (unntatt bod) Forøvrig varmes boligen opp av en effektiv vedovn med kleberstein i stuen.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 33 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 33 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 360 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 000 990 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 603 565 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan vedtatt 24.09.2019 er området avsatt til boligbebyggelse, hensyn til friluftsliv og landskap. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.
I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone "friluftsliv" og "landskap" over hele eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel. Det tillates bl.a. ikke tiltak som hindrer allmenhetens tilgang til friluftsområdet eller reduserer verdien av dette. Fyllinger og skjæringer mot grønnstruktur skal skje innenfor arealformål for bebyggelse og anlegg eller samferdselsanlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen registrert servitutter/heftelser som følger eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er etablert kloakkpumpe grunnet fallet til offentlig ledningsnett. Service av denne pumpen er en del av avgiften til velforeningen.
Selger opplyser at det betales en årlig sum til veilag og vellag. Det er planlagt ny asfaltering, som kan gi noe høyere veiavgift.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Induksjonstopp og komfyr i leiligheten medfølger. Kjøleskap og vaskemaskin kan diskuteres.
Elbil laderen medfølger i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sjuestokkveien 87, 3159, Melsomvik, Gnr. 407 bnr. 112 i Sandefjord kommune

Eier

Monica Haugen

Oppdragsnummer

28-21-0079

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.