Tønsberg

Fantastisk eiendom - stor og flott familiebolig! Stor, herlig hage og dobbel garasje!

Snipeveien 2 , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

5%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

26%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 228 m²
Bruksareal 295 m²
Bruttoareal 328 m²
Tomt 1 289 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1979
Gårdsnummer 156
Bruksnummer 127
Energimerking D
FINN.no 231462717
Sist endret 21.09.2021 14:31
Prisantydning 6 650 000
Totalpris 6 849 769
Ligningsverdi 1 495 551,-

Beregnet totalkostnad

6 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 183 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 199 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 849 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
Hovedetasje: Entrè, gang, vaskerom som har direkte adkomst inn til kjøkkenet, soverom, separat toalett med servant, stor stue med peis, spisestue med utgang til terrasse, romslig kjøkken, soveromsgang med godt med stor skyvedørsgarderobe, 3 soverom hvorav hovedsoverom med adkomst til walk-in closet og utgang til terrassen, dusjbad/wc med baderomsinnredning.
Underetasje: Nedgang/gang, kjellerstue med vedovn og plassbyggede hyller, dusjbad/wc med servant, 1 disponibelt innredet rom, stor bod, stor matbod med hyller, verkstedbod samt 1 stort, uinnredet rom.
Anneks/utebod med innlagt strøm og varmeovn.
Loft: Gulvet lagringsloft.
Dobbel, frittliggende garasje med automatisk portåpner og el.bil uttak.

Standard

Velkommen til Snipeveien 2 - en fantastisk eiendom med stor og herlig hage, god boltreplass og fine uteplasser. Frittliggende enebolig som ble bygget med hovedetasje og full kjeller. Boligen ble oppført av byggefirma de Lange i 1979. Dette er en svært innholdsrik, funksjonell og praktisk bolig som passer perfekt for storfamilien. Boligen rommer mange og store, gode rom. Boligen fremstår som svært solid og ordentlig og er tatt godt vare på og godt vedlikeholdt. Det er foretatt påkostninger og modernisering de senere årene. Yttertaket ble lagt om på boligen og garasjen i 2013. Det er boret etter jordvarme i 2005 og satt inn Nibe varmepumpe, vann til vann. Alle radiatorer i hovedetasje ble skiftet i 2014. Ny, tøff inngangsdør  til hovedinngang og vaskerom. Nytt alarmsystem innstallert i 2012 (tilknyttet Verisure). Østveggen ble kledd om og hele huset bla malt utvendig i 2018. Nyere, smakfull kjøkkeninnredning, type Strai (2002), levert av Gulli trevare. Integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, steketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Praktisk og nydelig benkeplate i sten - tilpasset kjøkkeninnredning. Kjøkkenet fremstår som svært hyggelig og har godt med skapplass. Hyggelig spiseplass midt i rommet og rommet fremstår som selve hjertet i huset. Stor spisestue som ligger i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stor og fin vinkelstue som ligger i forbindelse med spisestuen. Stuen har peis og fremstår som romslig, dog lun og hyggelig. Store og fine glassflater i stuen, som bidrar til et det slippes inn rikelig med herlig lys samt at man enkelt kan nyte det fine utsynet til den herlige og frodige hagen. Praktisk soveromsgang med flere soverom og bad. Underetasjen må fremheves - virkelig en strålende etasje for storfamilien - her har man masse plass og flere gode muligheter! Boligen oser av ordentlighet og kvalitet -  velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Velkommen til Snipeveien 2 - eiendommen ligger i en gate, så og si helt fri for gjennomgangstrafikk, og dermed både
skjermet og rolig. Eiendommen ligger i populært og attraktivt villaområde.Dette er virkelig et perfekt sted for deg som verdsetter god beliggenhet. Her bor du sjønært med gangavstand til områdets ulike offentlige badeplasser, bl.a. et stort friareal på Nes samt ved Husvik. Til Nes Båthavn er det kun få hundre meter. Det er også gangavstand til badeplassen på Jarlsø, familiestrand på Klopp, park med strand på Nes osv. Gangavstand til dagligvareforretning på Råel og kort vei til Olsrød park- og Tolvsrødsenteret med ulike sentrumsfunksjoner. Fantastiske tur og friluftsområder i ummiddelbar nærhet, med flotte turstier i skog og langs sjøen. Du finner et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold. Lysløype på vinterstid helt frem til Slagenhallen og Nes, ligger like i nærheten. Samme stien er en populær skogssti ved øvrige årstider. Kun noen få hundre meter til Sabahallen/Flinthallen som tilbyr padeltennis. Med bil er det normalt 5-6 minutter til Tønsberg sentrum.

Boligens areal

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 295 kvm, Bruttoareal: 328 kvm
Kjellerr:
Bruksareal: 141 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, bad med wc, kjellerstue, disp. rom og kontor.
Sekundærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Fyrrom, verksted, lagerrom, 2 boder.
1. etasje:
Bruksareal: 154 m².
Primærrom: 154 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med trapp til kjeller, wc, vaskerom, 4 soverom, walk in closet, bad med wc, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 17.08.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 289 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fantastisk flott eiendom som har en nydelig tomt og hage! Selger er svært opptatt av hage og beplantning og det fremkommer helt tydelig. Her bugner av ulike godsaker! Hagen er sammensatt og har blomstring til ulike tider, fra tidlig vår til sen høst. Stor innkjørsel og gårdsplass som belagt med fin belegningsstein. Hagen og uteplassene må fremheves - her kan man sitte i helt usjenerte og lune omgivelser - totalt uten innsyn fra ytre omgivelser. Velkommen!

Garasje / Parkering

Frittliggende, dobbel garasje med automatisk portåpner og innstallert uttak for el-billader. God utendørs parkering på egen tomt.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med hovedetasje og kjeller. Boligen ble oppført av byggefirma de Lange i 1979 De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt.
Selger opplyser at følgende oppgradering er utført de senere år:
- 2020, skiftet ytterdører til hovedinngang og vaskerom
- 2014, skiftet alle radiatorer i 1. etg.
- 2013, yttertaket ble lagt om på boligen og garasjen
- 2005, fjernet opprinnelig oljefyr
- 2005, satt inn Nibe vann til vann varmepumpe med borehull for opphenting av jordvarme
- 2002, satt inn ny Strai kjøkkeninnredning med hvitevarer
Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men badene har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1979. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard.
Frittliggende garasje oppført i 1980. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 19.08.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.12.1979. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peis/ grue i stuen. Peisovn i kjellerstuen. Termostatstyrte varmekabler i begge bad. Vannbåren gulvvarme i alle boligrom unntatt bad i kjeller. Radiatorer ( nye 2014) i 1. etg. Opprinnelig fyrkjele og oljetank er fjernet og ble erstattet av ny Nibe varmepumpe i 2005. Vann til vann varmepumpe fra energibrønn i hagen.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 495 551 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 383 983 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen liger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Snipeveien 2, 3124, Tønsberg, Gnr. 156 bnr. 127 i Tønsberg kommune

Eier

Ragnhild Rognstad

Oppdragsnummer

28-21-0083

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.