Tønsberg

Tidsriktig innredet - lyst og delikat! Herlige uteplasser mot vest - MÅ SEES!

Måkeveien 3D , 3112 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

12%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

13%

har bolig mellom 60-120 kvm

21%

er barnefamilier

21%

er gift

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 113 m²
Bruksareal 120 m²
Bruttoareal 131 m²
Tomt 4 060 m² / Festet tomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1961
Gårdsnummer 1006
Bruksnummer 170
Energimerking F
FINN.no 215190549
Sist endret 05.05.2021 13:12
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 3 527 009
Ligningsverdi 725 245,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) 669 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 519 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 527 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Rekkehusleilighet i BRL oppført i trekonstruksjon over mur. Borettslaget består av 16 andelsleiligheter.
Inneholder følgende:
1.etg.: Entré, gang med skyvedørsgarderobe og trapp opp til 2. etasje, 2 soverom hvorav det ene soverommet mot vest har skyvedørsgarderobe, bad med dusj og servant i innredning, separat toalett.
2.etg.: Kjøkken, spisestue, stue med vedovn og utgang til stor balkong.
Kjeller: Nedgang, kjellerstue/soverom med vedovn, vaskerom, boder.
Garasje i fellesanlegg.

Standard

Dersom du drømmer om å bo svært sentralt i Tønsberg by, har behov for godt med plass og ønsker egen lettstelt hage med sen kveldssol - denne vil appellere til deg! Svært innholdsrik og arealeffektiv bolig som har gode løsninger. Megler vil fremheve kjellerstuen, et strålende ungdomsrom eller evt et romslig soverom. Kjelleren er forøvrig ypperlig med sin gode lagringsplass og eget vaskerom.
Store og høye vinduer i boligens stue og spisestue, i kombinasjon med høy himling bidrar til at her slippes inn rikelig med herlig lys og rommene fremstår som lyse og luftige. Kjøkkeninnredning fra 2005 i slett utførelse, type Strai. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys er ikke integrert, men medfølger salget. Stor spiseplass som ligger i forbindelse med kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stuen har vedovn og utgang til stor balkong på hele 17 kvm som ligger vendt mot vest. Her kan man nyte lange, solrike og herlige ettermiddager og kvelder. I tillegg har man er flott uteplass ved inngangspartiet.
Utvendig er foretatt store påkostninger og moderniseringer i 2013, herunder ny kledning, nye vinduer, nytt yttertak og ny inngangsdør. I forbindelse med at kledningen ble skiftet ble det også etterisolert. Nye garasjer i 2017, samt nytt utvendig VA-anlegg. Alle innerdørene ble skiftet i 2020. Det ble også lagt ny parkett i 1. etasje i 2020.
Gjennomgående stilrent, moderne, lyst og delikat! Dette vil appellere til de aller fleste - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til på Træleborg, i en rolig og barnevennlig gate. Fra boligen er det kun er liten gåtur til Tønsberg sentrum, biblioteket, kjøpesenter/forretninger, båthavn og bryggeområdet med sine restauranter og yrende liv sommerstid. Svømmehall og flere grønne parker er det også i nærområdet.
For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nærheten. Det er ca.10 minutter å gå til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. Til jernbanestasjonen er det ca. 12 minutter og da har du tilgang til tog på Vestfoldbanen, samt TIMEekspressen til Oslo. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang. Ypperlig beliggenhet for de aller fleste. Velkommen!

Felleskostnader

6 450 pr. mnd. Festeavgift, kommunale avgifter, TV og internett (grunnpakke), nedbetaling av fellesgjeld, felles bygningsforsikring og løpende drift og vedlikehold.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett (grunnpakke) fra Altibox, inkludert i felleskostnader.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel fellesgjeld

669 000

Borettslag

Stenen Borettslag, org.nr. 953 347 970, består av 16 andelsleiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Megler har mottatt årsmøte fra generalforsamlingen 2020, som går igjennom driften for 2019. Megler har ikke mottatt årsmøte for 2021, da dette årsmøte vil bli avholdt i disse dager.
I 2019 var største utførte oppgaver murreparasjoner, utbedring av råte og blikkenslagerskader på veranda og klipping av hekk.
I 2017 ble nye garasjer bygget og de er finansiert dels med oppstarte midler samt med låneopptak på kr 3 000 000. I tillegg er VA-anlegg utbedret, total kostnadsramme på begge prosjektene er kr 5 200 000,-.
Borettslaget har avtale med Skagerak Fibernett. Avtalen inneholder TV-basispakke (23 kanaler) og internett (1 mbps/1 mbps). Avtalen er inkludert i felleskostnader. Andelseier kan selv bestille tillegg i avtalen. Leverandør fakturerer tillegg direkte til andelseier.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 669 000,- pr. 01.03.2021.
Sameiets lån utgjør totalt kr. 10 694 848,- pr. 01.03.2021, og er tatt opp i OBOS-BANK.
Renten på lånet utgjør 1,85% pr. 01.03.2021.
Nedbetalingstid er satt til 10 år og 7 mnd.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 587769

Regnskap

Se vedlagt informasjon om årsregnskapet, mottatt fra selger. Denne er ikke godkjent av generalforsamlingen grunnet utsatt covid-19. Regnskapet for 2020 er godkjent av styret.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven. Det er forkjøpsrett og styregodkjennelse.
Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten benyttes må det i tillegg til kjøpesum og omkostninger betales kr. 7 494,-.

Husdyrhold

Se husordensregler om punkt om husdyr.

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 131 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, kjellerstue og vaskerom.
Sekundærrom:    m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder.
1. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré med trapp, 2 soverom, bad  og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue med utgang til balkong og kjøkken.
Garasje:
Bruksareal: 20 m².
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 09.04.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 060 kvm, Eierform: Festet tomt, Årlig festeavgift er kr 43.000,-. Faktura sendes borettslaget. Avgiften kan reguleres hvert 25. år, neste gang i 2036.
Tomten er fellesareal men boligen disponerer egen hagedel som er pent opparbeidet med plen og og beplantet med bed mm. Inngangspartiet og gangstien inn er stenlagt. Her er etablert en herlig, stenlagt uteplass. Uteplassen ligger vestevendt og oppleves som en skjermet og lun plass. Her kan man nyte herlige ettermiddager og kvelder, i solrike og lune omgivelser, helt uten innsyn fra ytre omgivelser.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasje og en biloppstillingsplass. Garasjen er nyoppført i 2017.

Byggemåte

Borettslagsleilighet i rekkehus, bygget over tre plan. Byggeår 1961.
De bygningstekniske konstruksjonene virker solid utført.
Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier ble påvist, men vaskerom og bad har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid og trenger oppussing Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter.
Følgen oppgraderinger utført i regi av sameiet i de senere år.:
* Ny ytterkledning fra 2013
* Yttervegger etterisolert i 2013
* Alle vinduer i 1. og 2. etg. av boligen nye i 2013
* Ny inngangsdør fra 2013
* Yttertaket har ny taktekking fra 2013
* Rehab av utvendig VA-anlegg og nye garasjer i 2017
* Ny pipehatt 2021
Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1961. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Til leiligheten hører garasje i fellesanlegg. Garasjen er ikke tilstandsvurdert. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 10.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Måkeveien 3 og Måkeveien 5, oppføring av rekkehus, datert 12.03.1962, ferdigattest for garasjebygning
 At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vedovn i kjellerstue og stue. Termostatstyrte varmekabler i vindfang. For øvrig elektriske panelovner. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 10 700 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 700,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 725 245 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 610 881 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse og vei. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 13.01.1961, dagboknr. 130 - løpetid: 100 år, bortfester: Tønsberg kommune.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Måkeveien 3D, 3112, Tønsberg, Gnr. 1006 bnr. 170, andelsnr. 4 i Stenen Borettslag med orgnr. 953347970 i Tønsberg kommune

Eier

Magnus Nilsen

Oppdragsnummer

28-21-0084

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.