Tjøme

Moderne funkishus med solrik takterrasse på ca. 78 kvm i svært tiltalende omgivelser! Flytt rett inn og nyt tilværelsen!

Hulebakveien 44 , 3145 Tjøme

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

15%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

19%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 167 m²
Bruksareal 209 m²
Bruttoareal 240 m²
Tomt 987 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2011
Gårdsnummer 220
Bruksnummer 151
Energimerking B
FINN.no 215230618
Sist endret 05.05.2021 12:47
Prisantydning 6 750 000
Totalpris 6 930 269
Ligningsverdi 1 550 228,-

Beregnet totalkostnad

6 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 166 250,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 180 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 930 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Eneboligen inneholder:
Underetasje: Gang, kjellerstue, teknisk rom, bod og uinnredet rom.
1. etasje: Hall, stue/kjøkken m. trapp og bad/wc/vaskerom
2. etasje: Gang, 3 soverom, bad/wc og bod.
- Fantastisk takterrasse som bader i sol!
Garasje: Bod og garasjerom.

Standard

Gjennomført og stilren funkisbolig med solrike og lettstelte uteområder! Fasademessig stilren og tøff arkitektur. Fine vindussammensetninger samt store og flotte vindusflater, som bidrar til at det slippes inn mye, herlig lys! De store vinduene gjør også at man enkelt kan nyte og få nærheten til naturen nesten inn i stuen, like tiltalende både sommer som vinter!
Stor og romslig stue som er lett å møblere med sin kvadratiske utforming, merk den høye himlingen som virkelig gir en luftig atmosfære.  I overgangen mellom stuen og den avsatte plassen til spisestuemøbler, har man en lekker peisovn kledd med kleberstein, som gir en lun og hyggelig stemning. Kombinasjonen med balansert ventilasjon og vannbåren varme sørger for jevn temperatur og et godt inneklima. Kjøkkenet er delvis i egen sone og har et tidløst preg med sine lyse slette flater, rikelig med lagringsløsninger i både veggseksjonene og i de hendige kolonialskuffene. - Rikelig med vindusflater sørger for godt med lys til kokkeleringen og flott skue mot den omkringliggende naturen.
Ved gangen i 1. Etasje er det stort bad/vaskerom som innehar flis på gulv og vegger, stort dusjhjørne med glassdører, krommet dusjarmatur, vask med ett-greps blandebatteri, lekkert speil med overhengende belysning, utslagsvask, toalett samt opplegg for vaskemaskin. Baderommets plassering er ideelt for den aktive, hunden og ungene og gir lettvinte vaske- og tørkemuligheter.
I boligens 2. Etasje er det tre soverom av god størrelse, lagringsrom samt romslig bad med badekar, toalett, lys baderomsinnredning med innfelt belysning over speil, håndkletørker, samt sluk og vann som gir mulighet for å montere dusj.
Fra stuen i 1. Etasje er det utgang til veranda på ca. 46 kvm, og den store takterrassen på hele ca. 78 kvm, må virkelig fremheves og oppleves!
Velkommen til visning! - Denne vil appellere!

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til i forhold til offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikker og sentrum generelt. Post i butikk, bank. Skafferiet café, klesbutikk, pizzeria, m.m. Tjøme kan også tilby kunstgressbane på Ormelet, ærverdige Ormelet pensjonat som lokker til seg flere kjente artister hver sommer, tennisbane, golfbane, 3 stjerners ridesenter på Verdens Ende. Tjøme er en øy med mange flotte friområder for familien å dra på dagsturer både til fots og med båt, Lilleskagen, Sandø og Hvasser Syd for å nevne noen perler. Det er også et meget aktivt vannsport miljø på Tjøme med aktiviteter som kajakkpadling, vindsurfing, seiling og kitesurfing. Fra eiendommen er det også gangavstand til anerkjente Engø Gård. Populære "Nebba" som er en badeplass på tuppen av Engø er også i umiddelbar avstand. Gangavstand til småbåthavn i Dalskilen og ikke minst den populære, barnevennlige stranden "Regnbuen". Eiendommen befinner seg også midt mellom Lindhøy barneskole og Haug.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett fra Telenor (T-We og bredbånd), ca. kr. 1 018,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

IF Polisenummer: 5160633

Boligens areal

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 209 kvm, Bruttoareal: 240 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og kjellerstue.
Sekundærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom, bod og uinnredet rom
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken m. trapp og bad/wc/vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 3 soverom og bad/wc.
Sekundærrom:5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
NB! Åpning i etasjeskille er ikke medregnet i areal (kun det areal som opptas av trapp.)
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 09.05.2021 utført av Takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 987 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja, samt parkering i gårdsplass

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 2011. Boligen er oppført i to etasjer samt kjeller og takveranda. Frittliggende garasje med bod. Oppført i tre på støpt betong i 2011. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2011. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2011. Rekvirent opplyser at begge badegulvene ble flislagt på nytt i 2019 grunnet tidligere løse gulvfliser. Enkelte utvendige glasslister må utbedres. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk.
Selger opplyser om følgende:
- Det har tidvis opplevd kloakklukt i bad i 2. etasje samt at vann fra servant har rent langsomt ut.
- Det har vært mus.
- Det er utført enkelte mindre bygningsmessige arbeider i underetasje.
- Det er utført service/sjekk på varmepumpe våren 2021.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 15.04.2021

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig og garasje datert 22.05.2013.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Lindhøy skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme/varmepumpe.
Peisovn i stue.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 14 400 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 14 400,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 091 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 550 228 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 580 821 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på Tjøme. For at eiendommen skal overskjøtes til ny eier må vedkommende signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boligen skal benyttes til helårsbeboelse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen heftelser tinglyst på eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 14.09.16. Siste feiebesøk ble utført 16.04.18.
Det ble ikke avdekket avvik under tilsynet, men VIB opplyser at røykvarslere må monteres i tilstrekkelig antall.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hulebakveien 44, 3145, Tjøme, Gnr. 220 bnr. 151 i Færder kommune

Eier

Gerd Berg

Oppdragsnummer

28-21-0086

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.