Vestskogen

Høyt, fritt og vestvendt! Fantastiske solforhold og nydelig utsikt til Vestfjorden! Badeplass på nedsiden!

Amundrødveien 29 , 3142 Vestskogen

VISNINGER

8. mai lørdag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

77%

har bolig på over 120 kvm

84%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 197 m²
Bruksareal 209 m²
Bruttoareal 225 m²
Tomt 1 350 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1966
Gårdsnummer 10
Bruksnummer 107
Energimerking E
FINN.no 216919830
Sist endret 04.05.2021 14:08
Prisantydning 9 000 000
Totalpris 9 239 019
Ligningsverdi 1 119 836,-

Beregnet totalkostnad

9 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 000 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 239 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 239 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
1. etasje: Entré, hall, garderobe, praktisk kjøkken med hyggelig spiseplass, stue/spisestue med peis og vedovn samt plassbygget sitteplass og utgang til terrasse, separat toalett med servant.
2. etasje: Oppgang/gang, 3 soverom, bad, wc.
Kjeller: Nedgang/gang med vedovn, stue med tøff peis og utgang ut, soverom, dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin og direkte inn til badstue, bod.
Nyere, frittliggende sportsbod
Carport. Utvendig teknisk rom.

Standard

Fantastisk eiendom som har det meste som beliggenhet nær sjøen og badeplass, sjøutsikt, topp solforhold, nydelige solnedganger og på toppen av dette - tøff arkitettur! Det er foretatt vesentlige påkostninger og moderniseringer de siste årene. De fleste av vinduene og terrassedørene ble skiftet i 2018/2019. 50mm tilleggsisolasjon + ny ytterkledning/panel i 2019. Yttertaket er renset og malt (takfornying) og det er innstallert solcellepanel på søndre takflate. I samme periode (2019) ble det innstallert luft-til-vann varmepunpe, som samkjøres med solcellepanelene. Sentralvarmeanlegget er fornyet med nye radiatorer og oljetanken er fjernet i forbindelse om ombygging/omlegging av varmeanlegget. Det er bygget 2 nye balkonger mot vest med nydelig rekkverk i smijern. Boligen er svært romslig og har en praktisk og god planløsning. Denne er perfekt for storfamilien med flere gode romløsninger og soner, for store og små. Kjøkkenet må fremheves - et hyggelig rom og gode arbeidsforhold. Praktisk kjøkkeninnredning på begge sider, integret komfyr, steketopp, gassbluss og dobbel servantkum. Hyggelig sitteplass i forbindelse med kjøkkeninnredningen - her kan familie og gjester sitte i sosialt lag, mens man kokkellerer til hyggelige lag. Spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og sammen med stuen ligger disse rommene vendt mot vest og sjøen. Her er det store og fine vindusflater som gjør at man enkelt kan nyte utsikten og solnedgangene. Utgang fra stuen til herlig terrasse, her kan man sitte i lune og usjenerte omgivelser. Begge baderommene er pusset opp, påkostet og modernisert med fliser på gulv og vegger. Badet i underetasjen har direkte adkomst til badstue. Underetasjen må også fremheves - en strålende etasje for ungdommen. Stor, lys og fin stue med peis og utgang til hagen i tillegg til romslig soverom og bad mm. Denne etasjen har mange muligheter! Interiørmessig utrolig kult innredet - dette er arkitektens hjem i dobbel forstand! Her er orginale detaljer bevart og kombinert med det klassiske moderne. Denne eiendommen har virkelig noe ved seg - den oser av god atmosfære og noe eget! Den som prissetter arkitekttur og interiør - dette vil tiltale deg - velkommen!

Beliggenhet

Fantastisk beliggende på pynten, mot vest og med flott utsikt over Vestfjorden. Supre solforhold og usjenerte omgivelser på vestsiden. Svært attraktiv beliggenhet i Vestskogen, med umiddelbar nærhet til sjø, badeplass og flotte turområder, golfbane og mye mer. I nærheten finner du kyststien som går fra Hella til Kjøpmannskjær og flotte Nøtterøy Golfbane med 18 hull og et klubbhus med en sommeråpen restaurant. Her kan alle kan kose seg med en matbit. På vinteren er det fine skimuligheter i lysløype fra golfbanen. Barnevennlig badestrand, sandstrand og småbåthavn innen kort gåavstand.  Herfra er det en liten båttur til Tønsberg brygge og den unike skjærgården som omgir Nøtterøy og Tjøme. Barneskolen ligger i kort vei fra boligen, med barnehager rett ved siden. Forøvrig kort vei til flere skoler på samtlige skoletrinn. I tillegg til Steinerskolen, nyere idrettshall og en helt ny yrkesskole. Til dagligvarebutikk, bensinstasjon, apotek og legesenter er det kun få hundre meter. I tillegg er det 3 kulturhus med variert og spennende program bare få minutter unna.  Det samme gjelder treningssenter med badeland, vinmonopol og kommuneadministrasjonen med alle typer servicekontor. God bussforbindelse og det er kort vei til både Teie torv og Tønsberg sentrum med pulserende uteliv hele sommeren.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, kr. 1 099,- pr. mnd
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 696188

Boligens areal

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 209 kvm, Bruttoareal: 225 kvm
Kjeller/Sokkeletasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, kjellerstue, bad med wc, badstue og soverom.
Sekundærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder og teknisk rom.
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré, garderobe, kjøkken, stue med utgang til terrasse, spisestue og toalettrom.
2. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, 3 soverom, bad med wc og toalettrom.
Utebod:
Bruksareal: 9 m².
Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 lagerrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 1 350 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fantastisk tomt - for den som prissetter naturtomt, dette er eiendommen for deg. Tomten er bestående av vesentlig naturtomt pg forvørig  noe opparbeidet plen. Innkjørselen og gårdplassen er belagt med belegningssten.Tomten på vestsiden må fremheves - idyll med naturen rett innpå seg samtidig som det er fantastisk utsikt til Vestfjorden og svært solrikt med sol fra tidlig til sen kveld. Solnedgangene er fantastiske og av stor verdi og må oppleves! Fra tomten kan man ta stien ned til en fin badeplass som ligger rett på nedsiden. Idyll å kunne starte dagen med en morgenbad, bare ta på seg badekåpen og tusle ned til sjøen" Nydelig uteplass/terrasse utfra stuen - her kan man sitte i helt usjenerte omgivelser og nyte sol og sommer til solen går ned - helt uten innsyn fra ytre omgivelser!

Garasje / Parkering

Carport. Utendørs parkering i egen innkjørsel.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget over tre plan. Byggeår 1966. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt.
Selger har i løpet av de senere år utført følgende oppgradering på boligen:
- 2019/18, skiftet ut de fleste vinduer + terrassedører.
- 2019, renset og malt overflaten på takstein.
- 2019, installert solcellepanel på søndre takflate.
- 2019, installert luft til vann varmepumpe som samkjøres med solcellepaneler.
- 2019, fornyet sentralvarmeanlegget med nye radiatorer.
- 2019, renovert bad i kjeller og 2. etasje.
- 2019, bygget ny utvendig bod.
Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1966. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende bod oppført i 2019. Tilstanden til boden er ikke vurdert.
Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 09.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 17.01.1967. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Vestskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Åpen peis/grue i stue og kjellerstue. Vedovn i stue og kjellergang. Termostatstyrte varmekabler i baderom og vindfang. Boligen har luft til vann varmepumpe. I tillegg hentes varme fra solcellepanel på taket. Varmepumpe og solcelleanlegg + nye varmeovner ble installert i 2019, ifølge selger.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 18 800 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 18 800,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 619 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 119 836 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 031 409 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannvn Fugleveiområdet, vedtatt 02.09.1965 med plan-ID 3811 16. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse og byggegrense. Det er igangsatt planleggingsarbeid i et område som kan berøre eiendommen, plannavn Fjordgløtt med plan-ID 3811 2012008 (denne har ifølge Færder kommune stoppet opp). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Selger opplyser om at det ikke er gjenboere mot vest, kun egen tomt og LNF område mot sjøen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse - tinglyst 27.04.1973, dagboknr. 2041 - rettighetshaver: Amundrødveien 31, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3 m.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er slamavskiller på eiendommen. Denne tømmes privat, og selger opplyser om at den tømmes ca. hvert 3. år. Det vil komme pålegg om separering/utbedring av avløp, dette ifølge opplysninger fra Færder kommune.

Offentligrettslig pålegg

Selger opplyser om feier har inspisert og avdekket feil. I den forbindelse ble det satt inn ny feieluke i kjeller og forlenget rør fra ovn, dette ble rettet opp i ca. 2017. Feier varsler nytt tilsyn disse dager 2021.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Amundrødveien 29, 3142, Vestskogen, Gnr. 10 bnr. 107 i Færder kommune

Eier

Thorvald Veire Bernhardt

Oppdragsnummer

28-21-0087

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.