Tønsberg

Eik - Gjennomgående lys og lekker leilighet! 2 uteplasser. Garasje og heis! Livsløpsstandard - Flytt rett inn!

Dvergveien 3 B , 3122 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

17%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 96 m²
Bruksareal 103 m²
Bruttoareal 109 m²
Tomt 2 429 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 82
Bruksnummer 155
Energimerking D
FINN.no 216038311
Sist endret 03.05.2021 13:53
Prisantydning 5 250 000
Totalpris 5 400 519
Ligningsverdi 1 121 033,-

Beregnet totalkostnad

5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 150 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 400 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. etasje på den ene siden og på bakkeplan på den andre siden og inneholder:
Felles inngang/oppgang via trapp eller heis: Entrè/hall med skyvedørsgarderobe og plassbygget innmat, kjøkken med hyggelig spiseplass, stue pipe og med utgang til delvis innglasset terrasse og stor hage, dusjbad/wc med servant i innredning og opplegg for vaskemaskin, soverom med utgang stor, delvis overbygget balkong på 19 kvm (plass til flere møbler), stort soverom (som enkelt kan deles til 2 soverom), separat toalett med servant, bod/teknisk rom.
Garasje med automatisk portåpner og stor bod i bakkant. Garasjen og boden er tilsammen hele 32 kvm.

Utstyr

- 200 liters varmtvannsbereder plassert i tekn. rom.
- Sluk i gulvet under berederen.
- Hovedvannledning inn til boligen av plast. Stoppekran plassert i rørskap i tekn.rom.
- Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Standard

Nydelig, lys og lekker leilighet! Dette er muligheten for deg som kan tenke deg å bo trygt og lettstelt i nytt leilighetskompleks på Eik! Heis, romslig garasje med automatisk portåpner og egen, stor bod i bakkant (tilsammen hele 32 kvm). Leiligheten er beliggende i 2. etasje på den ene siden og på bakkeplan på den andre siden. Utrolig lys og romslig leilighet som er gjennomgående og særdeles godt utnyttet! Leiligheten har store og fine vindusflater som gjør at det slippes inn masse herlig lys. Ekstra brede innedører og fritt for dørstokker. Fra stuen er det utgang til delvis innglasset terrasse og stor hage. I tillegg er det en herlig frokostbalkong (hele 19 kvm) mot øst hvor man kan nyte morgenkaffe,morgensolen og utsikten over de fine omkringliggende omgivelsene. Gode materialvalg gjennom hele leiligheten, herunder nydelig enstavs parkett. Romslig bad med delikate fliser på gulv og vegger. Stilren og lekker baderomsinnredning med tilhørende, praktisk speilskap over innredningen. Hyggelig kjøkken med stor og fin spiseplass ved vinduene. Her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stilren og moderne kjøkkeninnredning med slette fronter og integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator, type Røroshetta. Praktisk og hyggelig, plassbygget sitteplass i forlengelse av kjøkkeninnredningen (ekstra oppbevaring under). Stuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og rommene tilsammen danner et stort og hyggelig oppholdsrom. Høy teknisk standard med bl.a. balansert ventilasjon og sprinkelanlegg med tåkediser. De store stuevinduene har UV-filter og er selvrensende (må spyles). Utstrakt bruk av spotter i himlinger. Det er nylig lagt nytt terrassedekke på terrassen mot vest. Utvendig screens som er motorstyrt. Lyst og lekkert hele veien - virkelig en delikat leilighet - dette vil tiltale de aller fleste. Velkommen!

Beliggenhet

Beliggende i et stille, rolig og veletablert villaområde på Eik. Perfekt boområde for alle aldre. For barnefamilier - med trygg og fin skolevei til barneskolen på Eik (trenger ikke krysse eller gå langs Eikveien). For voksne og eldre, praktisk med god bussforbindelse rett på utsiden. Kort vei til alt man trenger som barne, ungdoms- og videregående skole samt Wang ung og toppidrett. Ellers umiddelbar nærhet til barnehager, Eiktoppen med Menysenteret, post, frisør, legesenter, tannlege og andre shoppingmuligheter. Rett i nabolaget finnes flott idrettsanlegg med et godt idrettsmiljø. Forøvrig kort vei til flotte tur- og friluftsområder med flotte lysløyper og oppkjørte skiløyper på snørike vinterdager, også ideelt for løping og sykling. Ellers kan vi nevne god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum.
Velkommen!

Felleskostnader

2 500 pr. mnd. TV og internett (grunnpakke) fra Telenor, vask av fellesareal, bygningsforsikring, plenklipping, service brannsentral, utvendig arbeider arealer, strøm fellesareal, heis og diverse drift og vedlikehold.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Sameie

Sameiet Åsen boligsameie, org.nr. 917 126 593, består av to 4-mannsboliger.
Forretningsfører i sameiet er Svein Unneberg.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Utvendig malerarbeider er nå pågående.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Frende forsikring Polisenummer: 998046

Regnskap

Megler har ikke mottatt årsmøte for 2021 (for året 2020), da møtet ikke har blitt avholdt enda. I 2019 ble det et overskudd på kr 36 919,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 109 kvm
Leiligheten ligger i 2. etasje på den ene siden og på bakkeplan på den andre siden og inneholder:
Bruksareal: 103 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med garderobe, soveromsgang, wc, 2 soverom, hvorav ett med utgang til balkong, bad med wc, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/teknisk rom.
Garasje/bod: 32 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt av Helge Semb, dat. 09.04.2021. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 429 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Hagen er anlagt med plen og pent beplantet med busker, bed, hekk og støttemurer.
Store og flotte fellesareal/hage hvor her er anlagt noen lekestativ ideelt for barn og barnebarn samt fine benker hvor man
kan hygge seg og slappe av. Innkjørselen, gårdsplassen er asfaltert. Det fremheves at gårdsplassen er stor og romslig. Velkommen!

Garasje / Parkering

Egen romslig garasje med stor, bod i enden (tilsammen 32 kvm). God gjesteparkering på sameiets tomt.

Byggemåte

Eierleilighet i to etasjes boligbygg hvor denne leiligheten ligger i 2. etasje på den ene siden og på bakkeplan på den andre siden. Atkomst til leiligheten via felles trappegang eller heis. Byggeår 2017.
Leiligheten (og de andre i sameiet) er bygget med tanke på livsløp/tilrettelagt for eldre uten dørterskler, brede dører, heis. Til leiligheten hører garasje og bod i underetasjen, med areal 32 kvm. Leiligheten er i original stand og fremstår som meget pent brukt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 13.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for to firemannsboliger med garasjer datert 14.08.2017. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Eik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i bad, kjøkken, vindfang, gang, stue og wc. Pipe i stuen med mulighet for peis/vedovn.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen selges som et dødsbo.

Kommunale avgifter

Kr. 11 192 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis og kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 121 033 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 035 719 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse, uteoppholdsareal, annen veggrunn, grøntareal og grønnstruktur, med plannavn Eikveien, planID 3803 20120079, vedtatt 21.05.2014. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse, uteoppholdsareal, gang/sykkelvei og vei. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 12.06.1946, dagboknr. 1689 - gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - drensledning - div. vilkår vedtatt.
Erklæring/avtale - tinglyst 11.02.1993, dagboknr. 1546 - gjelder: Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Seksjonering, tinglyst 12.02.2016, dagboknr. 128514. Sameiebrøk 1/8.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dvergveien 3 B, 3122, Tønsberg, Gnr. 82 bnr. 155 snr. 5 orgnr. 917126593 i Tønsberg kommune

Eier

Martin Nes Jan Ole Nes Bodil Nes Svendsen

Oppdragsnummer

28-21-0088

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.