Tønsberg

Lekker toppleilighet på Solvang Terrasse - Fantastisk beliggenhet med flott utsikt og gode solforhold! 2 p-plasser! Heis

Trudvangveien 59 , 3117 Tønsberg

VISNINGER

17. juni torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

100%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 154 m²
Bruksareal 154 m²
Bruttoareal 162 m²
Tomt 7 775 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 2002
Gårdsnummer 1011
Bruksnummer 202
Energimerking E
FINN.no 220178868
Sist endret 15.06.2021 09:08
Prisantydning 9 500 000
Totalpris 9 746 519
Ligningsverdi 1 307 811,-

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 246 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 746 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Toppleilighet på Solvang Terrasse som inneholder følgende:
Entré med skyvedørsgarderobe, kjøkken med spiseplass, stor, gjennomgående stue med gasspeis og utgang til stor balkong mot syd og balkong mot nord, master-bedroom avdeling som inneholder romslig soverom og direkte adkomst til dusjbad/wc med dobbel servant i innredning, praktisk vaskerom, 2 øvrige soverom, gjestebad med toalett, dusj og servant i innredning.
2. etasje/toppetasjen: Stue med utgang til stor takterrasse.
2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg. Bod i garasjeanlegget.

Standard

Velkommen til en fantastisk toppleilighet på Solvang Terrasse og Trudvangveien 59. Dette er en gjennomgående, romslig leilighet som har en meget god planløsning, flere fine uteplasser og gode utsikts- og solforhold! Leiligheten har en utrolig god internbeliggenhet, i leilighetskomplekset rett ovenfor Markveien og dermed fin utsikt over Markveien og Tønsberg by. Leiligheten er oppusset og modernisert de senere år bla ny kjøkkeninnredning i 2015. Kjøkkeninnredningen fremstår som smakfull og moderne og er levert av Svane. Stenbenkeplate og alt av integrerte hvitevarer. Hyggelig spiseplass i forbindelse med kjøkkenet. Hele leiligheten er malt opp i tidsriktige farger. Interiørmessig utrolig smakfullt innredet. Hele leiligheten bærer preg av en god planløsning og stuen har flere gode møbleringsmuligheter og god veggplass. Store og fine vindusflater som bidrar til at den fantastiske utsikten enkelt kan nytes samt at her slippes inn rikelig med lys. De fine uteplassene og spesielt takterrassen må fremheves - herfra kan du nyte lange og herlige sommerdager!
Leiligheten har 2 parkeringsplasser som følger med leiligheten. Bo lettstelt, trygt og lekkert - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Fantastisk toppleilighet på Solvang Terrasse, beliggende rett ovenfor Markveien og med fantastisk utsikt mot Markveien, Solvang og Tønsberg. Leiligheten har en solrik og sentral beliggenhet på Solvang med kort vei til rekreasjonsmuligheter, offentlig kommunikasjon og servicetilbud.
"Rett over veien" ligger flotte park- og turområder på Messeområdet hvor det er idrettshaller, tennisbaner, friidrettsanlegg og ishall, samt akebakke og utendørs skøytebane på vinterstid. Fra Messeområdet går det stier og turveier videre over til skogsområder på Eik. Her er det fine skiforhold om vinteren med lysløype på kveldstid. Ideelt også for gåturer, løping og sykling. Nabobeliggenhet til treningssenter ved Tønsberg gressbane.
Fin sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum. Meny dagligvareforretning og post i butikk på Heimdal. Ypperlig beliggenhet for skolebarn da det er få skritt til Byskogen barne- og ungdomsskole og Greveskogen videregående skole på Eik ligger også rett i nærheten. Kort gangvei til bussholdeplass og til togstasjonen samt Tønsberg brygge med yrende uteliv.

Felleskostnader

4 769 pr. mnd. Internett og tv fra Canal Digital, akonto gass og strøm, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Sameiet har avregning (akontobeløpene avregnet mot virkelig forbruk) for strøm 2 ganger i året (30/6 og 31/12) og for gass 1 gang i året (30/11).

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett inkludert i felleskostnader.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Solvang Terrasse er et veldrevet sameie bestående av 78 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 886477392, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse:
Trudvangveien 45-51
Trudvangveien 55-65
Gårds- og bruksnummer : 1011/202.
Sameiet har egen hjemmeside:
http://www.solvangterrasse.no/

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har inngått avtale med Protan As om jevnlig sjekk av takene i sameiet. Det er installert automatisk døråpner. Dugnad vår og høst. Det er lagt opp forsyningskabel og strømkurs til el-billader på medfølgende garasjeplass.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke lån p.t.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

NEMI forsikring Polisenummer: 32271331

Regnskap

Solid sameie med god egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er tillatt med husdyr, men eier må påse at de ikke er til sjenanse for andre.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 154 kvm, Bruttoareal: 162 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 130 m².
Primærrom: 130 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, lite dusjbad med wc, 3 soverom, mellomgang, stort bad med wc, kjøkken, stue med utgang til terrasse og vaskerom.
5. etasje:
Bruksareal: 24 m².
Primærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue med utgang til takterrasse.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i felles kjeller på ca. 5 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 23.04.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Kjør Stenmalveien fra sentrum mot Eik. Ta så Trudvangveien til høyre i lysregulert kryss ved Tønsberg Gressbane. Innkjøring til leilighetene er med en gang til venstre igjen, så første inn til inn til høyre, inn på parkeringsplass. Leilighetskomplekset ligger på høyre hånd i Trudvangveien nr 59. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 7 775 kvm, Eierform: Eiet tomt
Denne leiligheten har flere fine uteplasser, herunder hhv utgang fra stuen i 4 etasje til sør og nordvendt balkong på henholdsvis 12 og 5 kvm. Fantastisk takterrasse på 51 kvm med utgang fra stuen i 5. etasje.
Sameiet Solvang terrasse ligger på en selveiet fellestomt på 7.660,4 m² som tilhører sameiet. Meget pent opparbeidet og luftig fellesareal, nærmest parkmessig anlagte fellesarealer. Grøntanlegget mellom bygningene består også av hageplen, diverse bed m/grantittkanter, belysning og flott variasjon av prydbusker som i det vesentlige er vintergrønne Det er fin belegningsstein på gangveier og brostein/gatestein i gårdsrom og foran inngangspartiet. Trapper av granitt tar deg inn til fellesarealene fra gangvei på lavere terrengnivå. Gjesteparkeringsplasser er asfaltert, og det er anlagt pent tilpasset belysning til både gangarealer og adkomstarealer.

Garasje / Parkering

2 biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg med heis direkte opp i leiligheten. Automatisk portåpner. I tillegg er det stor parkering ute for beboere og gjester.

Byggemåte

Selveierleilighet i Solvang terrasse hvor denne leilighet ligger i 4. og 5 etasje. Byggeår 2002. Til leiligheten hører egen bod på 5 kvm i kjeller. I tillegg to garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller, ifølge. selger. Med unntak av kjøkkenet som ble bygget om og fikk ny innredning i 2017, er leiligheten er i hovedsak i original stand, med
overflater og innredninger fra byggeår. Det er utført søk med fuktindikator i vaskerom og begge baderom. Ingen unormale fuktverdier ble påvist, men våtrommene er 19 år gamle og har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 2002. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 23.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 09.09.2010. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Termostatstyrte varmekabler i begge bad og vaskerom. For øvrig elektriske panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 13 550 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13 550,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 192 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 307 811 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 708 121 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  ligger i et område som er regulert til boliger, kjørevei, annet spesialområde(parkering) og annet spesialområde (støyvoll skråning) med plannavn "Tønsberg gressbane" vedtatt 11.10.2000. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, vei, gang/sykkelvei og idrettsanlegg. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale/seksjonering - tinglyst 12.02.2003, dagboknr. 1754 - gjelder: seksjonen har tilleggsdel (garasje).
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Lampe over spisebord og lampe over kjøkkenbord.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Trudvangveien 59, 3117, Tønsberg, Gnr. 1011 bnr. 202 snr. 34 orgnr. 886477392 i Tønsberg kommune

Eier

Finn Grinvoll

Oppdragsnummer

28-21-0089

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.