Tønsberg

Nes/Husvik - Sjelden mulighet! 3-roms leilighet på bakkeplan, med egen hagedel, sjøutsikt og mulighet for båtplass!

Nesalleen 32 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

8. mai lørdag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

5%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

13%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 87 m²
Bruttoareal 93 m²
Tomt 5 950 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1984
Gårdsnummer 156
Bruksnummer 81
Energimerking D
FINN.no 216919519
Sist endret 05.05.2021 15:08
Prisantydning 3 890 000
Totalpris 3 996 269
Ligningsverdi 692 784,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 106 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 996 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Nesallèen og denne lyse leiligheten som byr på det "lettvinte liv" i sjønære omgivelser. Her bor du i sjøkanten med livlig båtliv og nydelig brygge-/strandområde samt parkmessig opparbeidede fellesområder rett utenfor boligen. Leiligheten ligger i 1. rekke og kun ca. 60 meter fra sjøkanten. Gjennomgående planløsning, alt på ett-plan og to uteplasser hvor du nyter sjøutsikt og solen fra tidlig morgen til sent på kveld. Vil du ut i skjærgården med båt, er det bare å rusle ned på områdets bryggeanlegg rett på nedsiden av leiligheten hvor det er mulighet for egen båtplass.
Leiligheten inneholder stue og spisestue m/utgang til vestvendt uteplass på bakkeplan, kjøkken m/spiseplass og utgang til østvendt balkong mot sjøen. Denne balkongen er innglasset og oppleves som et ekstra rom som kan nytes året rundt.  I tillegg er det to soverom og et bad med opplegg for vaskemaskin. Det medfølger 3 boder, 2 i kjeller og en på loft. Bilen din parkererer du trygt og godt i byggets p-hus hvor det medfølger egen parkeringsplass til leiligheten.
Her har du en arealeffektiv leilighet med nydelige fellesområder og skjærgåden rett på utsiden. Ingen boplikt!

Innhold

Boligen ligger i 1. etasje og inneholder: Entré, stue med utgang til markterrasse, kjøkken med utgang til innglasset veranda, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
I tillegg disponerer leiligheten 2 boder i kjelleren på på tilsammen ca. 8 m2 og en bod på loftet (boden på loftet er ikke målt opp).
Garasjeplass i felles garasjekjeller.

Utstyr

Båtplass i felles brygge kan kjøpes for ca. kr 150 000,-
I følge sameiet fordeles båtplass etter behov av størrelse, og det foreligger vedtak på at det ikke skal være båter større enn 30 fot på brygga.

Standard

Lys og hyggelig 3-roms leilighet med flott sjøutsikt mot innselingen til Tønsbergfjorden, Husøysund og Kalvetangbukta! Arealeffektiv og gjennomgående planløsning med alt på ett plan og to uteplasser hvor du har sjøutsikt og sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Man kommer inn i en romslig entre/gang med garderobeplass og porttelefon. Videre kommer man inn i en lys stue med peisovn samt utgang til vestvendt, usjenert og lun uteplass. Det er godt med vindusflater i stuen som slipper inn masse lys og skaper en lun og god stemning. Kjøkkenet har nyere innredning med mye skap- og  benkplass. Her er det en hyggelig spiseplass samt utgang til en østvendt verranda som er innglasset. SÅ her er det bare å nyte sjøutsikten og åpne glassene etter vær og vind. Baderommet har opplegg for vaskemaskin og har inngang både fra entre/gang og direkte tilknytning til hovedsoverom. Soverom nr 2 har fin sjøutsikt.
For ytterligere teknisk standard vises til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstamann Tore Rønning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært trivelig sjø-/maritimt miljø på Nes, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Meget stille og rolig område i ende av blindvei helt ned mot sjøkanten med adgang til privat badestrand/park og felles bryggeanlegg hvor man har mulighet for båtplass.  Fra eiendommen er det også kort vei til tur- og rekreasjonsområder langs sjøen og kilometerlange skogsstier m/bl.a. lysløype på vinterstid. Et par drøye steinkast fra eiendommen er det bussholdeplass med direktebuss til Tønsberg sentrum ca hvert 20 minutt.  Legger du turen til Jarlsø, finner du dagligvarebutikk, treningssenter, restaurant og sandstrand. Jarlsø fyr ligger helt på sydspissen, og er fortsatt i drift. På de øvrige deler av øya er det anlagt botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Det er duket for ekte hygge på fjorden, med kort vei til Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme. En rekke badeplasser kan friste med sommeridyll. Du finner de mest populære badeplassene på Klopp, Husvik, Fagerstrand og Jarlsø, i tillegg til en rekke små, bortgjemte perler langs kysten. Tønsberg er en populær by med turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Felleskostnader

1 706 pr. mnd. Felles bygningsforsikring, løpende drift og vedlikehold, strøm utelys/fellesanlegg og forretningsførsel.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Andel formue

25 768

Sameie

Neset boligsameie, org.nummer 999 241 654.
Styreleder i sameiet er Signe Lorentse Ulset  tlf  92 69 44 87
Forretningsfører i sameiet er Vestfold Økonomisenter AS.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Trappevask hver 14 dag utenfor sin trapp og inngangsdør samt dugnad høst og vår, må påregnes.
Sameiet har innhentet tilbud for tilrettelegging av el-billader.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 902970

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 93 kvm
Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 10 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset veranda.
I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren på tilsammen ca. 8 kvm og en bod på loftet (boden på loftet er ikke målt).
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport:
- Overflater på gulv og vegger på bad.
- Innvendige vannledninger i kobber og avløpsledninger i plast/pvc fra ca. 1983.
Ingen bygningskomponenter har fått tilstandardgrad 3.
Selger opplyser om følgende:
- Kan forekomme noe lydgjennomgang mellom etasjene men at dette ikke oppleves som sjenerende.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt takstmann Tore Rønning utført av 17.04.2021. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Areal: 5 950 kvm, Eierform: Felles eiet tomt
Idyllisk tomt ved sjøen som er parkmessig opparbeidet og fremstår svært velholdt med stor haveplen og en rekke felles uteoppholdsplasser.
Sameiets tomt består av et fellesareal med privat strandlinje, park-/haveanlegg og bryggeanlegg ca. 20 meter fra eiendommen. Felles, private badestrander med bl.a. sandstrand hvor sameiet har satt opp felles møblement. Fellesarealene er pent, parkmessig opparbeidet og beplantet med stor hageplen, blomsterbed, prydbusker og diverse trær. Tomtearealet består også av felles asfaltert område for biloppstilling.

Garasje / Parkering

Leiligheten har egen garasjeplass på kjellerplan i byggets p-hus som medfølger.
Automatisk port holder anlegget avlåst, og det er åpning med fjernkontroll.
For øvrig asfaltert og oppmerket gjesteparkering for beboerne og deres gjester.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 1. etasje i lavblokk oppført i betong og tre i 1984. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Boligen selges som d.bo. Det foreligger av denne grunn ingen opplysninger om boligens tilstand/historie. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Det er ikke fri avrenning til sluk fra gulv utenfor dusjnisje. Det er dels svakt fall til sluk i dusjnisje. Fall til sluk tilfredsstiller ikke gjeldende krav/anbefaling til fall på 1:50 i dusjens nedslagsfelt. Det er grunn til å tro at flisarbeider i bad har blitt utført ved egeninnsats. Veranda- og terrassedør samt noen vinduer ble skiftet i 2017/-18. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir for øvrig et godt inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 17.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert for boligblokker datert 12.11.1984. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut, dog skal utleie registreres hos styret.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Varmepumpe og peisovn i stuen. Panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen selges som en del av et dødsbo.

Kommunale avgifter

Kr. 11 068 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 692 784 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 494 021 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, felles grøntareal, bevaring av bygninger, bevaring av anlegg, med plannavn Neset I, II, III, Marie Treschows minne (vedtatt 03.06.1983). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, veg, byggegrense og strandlinje sjø. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 16.10.1957, dagboknr. 502436 - gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Erklæring/avtale - tinglyst 16.10.1957, dagboknr. 502437 - gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra gnr. 156 bnr. 82.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 18.11.1982, dagboknr. 14765, gjelder: Rett for kommunen til å anlegge tursti over d.e.
Erklæring/avtale - tinglyst 09.11.1984, dagboknr. 15128 - gjelder: Rett til å drive nettstasjon.
Erklæring/avtale - tinglyst 27.11.1984, dagboknr. 16558 - gjelder: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet, kr. 5 000,-. Pliktig medlemskap i huseierforening, velforening.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 14.10.1986, dagboknr. 16327 gjelder: Rett til vei.
Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 06.01.1990, dagboknr. 120 - rettighetshaver: Tønsberg kommune, gjelder: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Jordskifte, tinglyst 21.03.1990, dagboknr. 4912, gjelder: Grensegangssak.
Seksjonering, tinglyst 16.10.1957, dagboknr. 502436. Eiendommen er delt opp i 24 seksjoner.
Det er registrert følgende rettigheter på eiendommen gbnr. 156/1.
Bestemmelse om veirett, tinglyst (dato), dagboknr. ( ) gjelder: Bestemmelse om vannrett. Bestemmelse om vannledning.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

- Eiendommen selges ved arvinger. Det gjøres oppmerksom på at disse aldri har bebodd eiendommen og har derfor begrenset kjennskap til boligens tekniske standard.
- Boligen er ferdig utvasket og selges slik den er ved visning.
- Det er ikke boplikt på eiendommen.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nesalleen 32, 3124, Tønsberg, Gnr. 156 bnr. 81 snr. 4 orgnr. 999241654 i Tønsberg kommune

Eier

Eva Jeanette Kristiansen

Oppdragsnummer

28-21-0094

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.