Husøysund

Husøy/Tønsberg - Idyll og sjarme - En sjelden skatt - HUS OG HYTTE I ETT! Ingen boplikt!

Nyleneveien 3 , 3132 Husøysund

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 139 m²
Bruksareal 167 m²
Bruttoareal 188 m²
Tomt 1 068 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1877
Gårdsnummer 159
Bruksnummer 9
Energimerking G
FINN.no 216041380
Sist endret 05.05.2021 10:45
Prisantydning 6 990 000
Totalpris 7 194 019
Ligningsverdi 1 112 823,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 190 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 204 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 194 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
1. etasje: Entré, gang med trapp opp til 2. etasje, kjøkken med spiseplass, spisestue, stue, soverom, bad/wc med badekar og servantinnredning samt opplegg for vaskemaskin.
2. etasje: Oppgang/gang, stue med lagringskott og utgang til balkong, soverom med lagringskott, 1 innredet rom med lagringskott, bad/wc med servant.
Kjeller.
Sidebygning/anneks: Innredet rom, bod og verksted.
Frittliggende, enkel garasje.

Standard

En sjelden perle! Virkelig! Utsikt og sjønært er hovedstikkordene for å beskrive denne eiendommen. Boligen er opprinnelig fra antatt 1877. Tilbygget inngangsparti og gang mot vest i 1949/50. I 2003 ble yttertaket revet og erstattet med nytt. Det nye taket fikk høyere mønehøyde og dermed plass til stue og soverom i 2. etasje. Store deler av boligen og sidebygningen ble oppgradert, påkostet og modernisert i perioden 2003 / 2004. Nye dører i hele 1. og 2. etasje. Hele huset ble kledd om og etterisolert. Ny innvendig trapp opp til 2. etasje. El. anlegget ble påkostet og modernisert med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern. Ny kjøkkeninnredning i hvitmalt utførelse. Badet ble påkostet og modernisert. Forøvrig generell oppussing av alle innvendige flater som vegger, gulv og tak. Nye vann og avløpsrør ble lagt fra boligen til Nyleneveien i 2017. Ny varmtvannsbereder i 2017. Det er lagt fiber inn til eiendommen med denne er ikke tilkoblet. Interiørmessig fremstår boligen som lys og delikat innredet.
Boligen er vanskelig å beskrive og må faktisk oppleves - både eksteriør- og interiørmessig. Man får nærmest en tunfølelse og følelsen av sørlandsidyll - sjarmerende bolig, anneks og svært idyllisk og rolig gate! I tillegg til å fremstå som solid og velholdt er det særdeles sjeldent sjarmerende innredet. Her er en herlig kombinasjon av det sjarmerende og nostalgiske! Bildene er fantastiske - virkeligheten mye bedre......!!
Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende praktfullt til med flott sjøutsikt på en nydelig tomt, nord på idylliske og populære Husøy. Søker du sjø, natur og vakre omgivelser vil du stortrives her! Selve gaten Nyleneveien må fremheves - en særdeles sjarmerende og rolig gate - her får man følelsen av sørlandsidyll.
Området har en kyststi som går rundt hele øya. Kyststien passerer forbi en rekke badesteder omkranset av vakker natur, og med fine båt- og bademuligheter er sommeridyllen sikret. Ved Borge hotell finnes også en mindre korthulls golfbane.
Husøy er en øy med veiforbindelse til Føynland og Nøtterøy ca. 7 km. fra Tønsberg sentrum. På Husøy finner du flere badeplasser, brygger og flotte turområder. For de som vil ta en tur med båten ligger Tønsberg og Nøtterøys flotte skjærgård rett på nedsiden av huset.
Det er ca. 5 minutters gange til barneskole, barnehage, barnepark, buss, ferge, idrettsanlegg, friarealer, Borge hotel med korthulls golfbane, brygge, Fjærholmen seilforening og flere offentlige strender. Kort vei til nye Føynland senter med forretninger og til Kalvetangen.
Her får man idyll og sjarme til tusen......

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Ikke tilkoblet TV eller internett.
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei utgjør kr. 1 822,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 5135507

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 188 kvm
ENEBOLIGEN:
Kjeller: Takhøyde under 1,9 meter, derfor ikke måleverdig areal.
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré med trapp, kjøkken, stue, spisestue, bad / vaskerom / wc og soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue med utgang til balkong, soverom og wc.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
GARASJE:
Bruksareal: 12 m².
Sekundærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
SIDEBYGNING:
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 22 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Innredet rom, gang, verksted.
Sekundærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Verksted.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 15.04.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man skiltingen mot Årøysund og Torød, forbi Teie Torv og videre utover til Ekeneskrysset, der det står skiltet til Føynland. Følg veien over Føynland og videre over neste bro, inn på Husøyveien. Følg veien videre ned mot sjøen og ta Nyleneveien til venstre. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil være skiltet ved fellesvisning.

Tomt

Areal: 1 068 kvm, Eierform: Eiet tomt
Nydelig og idyllisk tomt i en sjarmerende, stille og rolig gate. Sørlandsidyll! Hagen består av noe naturtomt som fjell opp i dagen. Ellers opparbeidet med plen og beplantet med bed samt flere, flotte frukttrær (av den gode gamle sorten). Hagen ligger vendt mot sjøen - her kan man sitte i stille og rolige omgivelser og nyte nærheten til sjøen, fantastisk sjøutsikt og følge båttrafikken. Herfra ser man til Jarlsø og mot Østfold.
Det ser ut til at deler av takutstikket går noe over på naboens tomt mot vest (gbnr. 159/366). Det er rekvirert kartforrettning/oppmåling mellom eiendommene. Grensen kan/vil evt bli justert. Ny kjøper vil ikke bli belastet med arbeid eller utlegg i denne forbindelse.
Det medfølger en ubebygd parsell gbnr. 159/281. Parsellen er på ca. 111 kvm, og ligger inntil tomten (total tomtestørrelse inkludert denne parsellen er ca 1068 kvm). Det må skrives under på et egenerklæringsskjema om konsesjon (grønt skjema) ved ervervelse av denne parsellen. Gbnr. 159/62 følger også med salget, arealet her er lik 0. Ifølge kommunen kan dette arealet ligge inn under hovedeiendommen gbnr. 159/9.

Garasje / Parkering

Frittliggende garasje. Ellers god plass til parkering på egen eiendom.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje. Opprinnelig byggeår 1877. Tilbygget inngangsparti og gang mot vest i 1949/50. I 2003 ble yttertaket revet og erstattet med nytt. Det nye taket fikk høyere mønehøyde og dermed plass til stue og soverom i 2. etasje. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Store deler av boligen og sidebygningen ble oppgradert i 2003 / 2004.
Her nevnes.
- Ny takkonstruksjon og ny innredning i 2. etasje
- Nye dører og vinduer i 1. og 2. etasje.
- Ny utvendig kledning.
Innvendig ble det i 2003/2004 bygget
- Ny trapp til 2. etasje.
- Nytt elanlegg.
- Nytt bad.
- Nytt kjøkken.
- Generell innvendig oppussing av gulv, vegger og takflater.
Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men badet har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til den byggeskikk som gjaldt da bygges opprinnelige del og tilbygg ble oppført. I tillegg til de byggeforskrifter som gjaldt da taket ble bygget om i 2003. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende uthus og garasje er ikke tilstandsvurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:
- Grunn og fundamenter, yttermurer og gulv uten varmeisolasjon. Ingen vesentlige opprekkinger observert.
- Bratte stiger til kjellerrommene.
- Etasjeskiller enebolig.
- I kjelleren er det angrep av borebiller i gulvbjelker og stubbeloft.
- Innvendige gulv og vegger på bad i 1. etasje, grunnet alder.
Følgende har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapporten:
- Drenering
- Deler av gulvbjelkene har råteskader.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 15.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Føynland skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektriske panelovner. Utvendig trapp har fliser med glatte overflate, men varmekabler er lagt under flisene iflg. selger.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 8 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 8 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand. Det presiseres at denne boligen har vært i bruk som fritidsbolig.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 112 823 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 006 161 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse, hensyn bevaring bygning og annet kulturmiljø og strandlinje sjø. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det må skrives under på grønt egenerklæringsskjema om konsesjon ved overdragelse av den ubebygde tomta. Det er ikke odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 01.03.1875, dagboknr. 900059, gjelder: Bestemmelse om gjerde. Megler har ikke lykkes med å innhente denne servitutten.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 30.03.2015:
Tak: Takstigen er mangel full og ikke typegodkjent. Det må typegodkjent taksikring for sikker atkomst til feiing og tilsyn av skorstein.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende skal medfølge salget: Komfyr/kjøleskap.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nyleneveien 3, 3132, Husøysund, Gnr. 159 bnr. 9 i Tønsberg kommune

Eier

Irene Bettum Svensen

Oppdragsnummer

28-21-0095

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.