Tømmerholt

DELIKAT!! Lekkert innredet enebolig med 2/3 soverom - Nydelig hage med mye sol - Vannbåren gulvvarme og isolert garasje

Tømmerholtåsen 15 , 3140 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

16%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

76%

har bolig på over 120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 100 m²
Bruksareal 109 m²
Bruttoareal 119 m²
Tomt 503 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 2008
Gårdsnummer 94
Bruksnummer 96
Energimerking C
FINN.no 219345188
Sist endret 04.06.2021 19:22
Prisantydning 4 150 000
Totalpris 4 267 769
Ligningsverdi 849 088,-

Beregnet totalkostnad

4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 117 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 267 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder på hovedplanet: Stor hall, flislagt bad, vaskerom kjøkken, vinkelstue (kan bli et tredje soverom)
2. etg inneholder gang med stor skyvedørsgarderobe, to store soverom hvor ett har walk-in closet.
Garasjen er isolert og i dag innredet som trimrom. Det er lagring på loftet.

Standard

Velkommen til Tømmerholtåsen 15 og denne innbydende og delikat innredet enebolig med gode løsninger og mulighet til flere soverom. Boligen har vannbåren varme og balansert ventilasjon med varme gjenvinning. Dette gir et godt inneklima. Det er fine usjenerte uteområder og en isolert garasje med gulvet loft.
I første etasje er det stor hall med åpen trapp til 2. etasje. Delikat innredet og fliselagt baderom/wc m/adkomst til vaskerom hvor det er installert sentralstøvsugerenhet og stor varmtvannsbereder. Pent innredet kjøkken fra Mias med innebygde kvalitets hvitevarer og Røroshetta. Skyvedør ut mot stor vinkelstue med dobbel terrassedør til fliselagt terrasse og hage. I stua er boligens opprinnelige 3. soverom inntatt i stuearealet. Dette kan med enkle grep tilbakestilles til stort soverom, eller romslig soverom og et kontor.
I andre etasje finner du trappegang med innredet skyvedørsgarderobe med god plass. To store soverom hvor det ene soverommet med enkle grep kan gjøres om til to mindre soverom. Hoved soverommet har eget innredet walk-in closet.
Utomhusareal er vesentlig påkostet for ca. 3 år siden med bl.a. 27 kvm flislagt terrasse, belegningsstein i bakgården, påbygget inngangsparti som er flislagt, pergola, utepeis/grill mm. Eneboligen og garasjen er malt i 2014 og det er flere år før det må males på nytt. Stort gårdsplass med plass for flere biler.
Av øvrige fasiliteter så kan det nevnes at det er fotocelle på lys på bolig og garasje, sentralstøvsuger og waterguard. Boligen er tilknyttet fibernett med suveren internetthastighet.
Vel møtt!!

Beliggenhet

Eiendommen har en meget barnevennlig og skjermet beliggenhet i et etablert og hyggelig boligområde. Det er bare 900 m til helt ny barneskole og barnehage på Brattås. Det er kort avstand også til flere flotte badeplasser i Vestfjorden, idrettsanlegg på Tømmerholt samt flotte tur/rekreasjonsområder, herunder lysløype og skiløyper på vinteren. Det er nå sykkel- og gangvei helt inn til Tønsberg sentrum og helt ut til Verdens Ende (Tjøme).
Trygg adkomst til Borgheim sentrum med butikk, golfbane, ungdomsskole-/videregående skole, dagligvareforretninger og kommunesenter. Området er et "sommereldorado" med kort vei til den flotte skjærgården rundt Nøtterøy og Tjøme. Vestfjorden er et utmerket utgangspunkt for vannsportaktiviteter og båtliv. Det kun en kort båttur til sommerbyen Tønsberg, kjent for sine revyer og sitt unike kaféliv på brygga.
Det er ikke boplikt på Nøtterøy.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor Norge, ca. kr. 1 168,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 84978230

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 119 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken, gang, stue og vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og 2 soverom.
Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 garderober.
Selve gulvarealet i 2 etasjen er på 44 kvm mens målverdige areal er 38 kvm. Det er ikke kontrollert eller innhentet opplysninger fra kommunen om hva som er søkt og godkjent av arealer.
Garasje:
Bruksareal: 20 m².
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom/trimrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 10.05.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 503 kvm, Eierform: Eiet tomt
Her får du en vakker og lettstelt tomt som er pent beplantet og rommer flotte uteplasser. Gårdsplassen er steinlagt og har plass til flere biler. Tomten er opparbeidet med plenarealer, bed og store uteområder. Det er en flislagt terrasse på ca. 30 kvm på boligens vestside. Her er det bygget en pergola, samt en steinvegg. Dette tar seg veldig bra ut. Bak boligen er det etabler et stort uteområde med belegningsstein. Her har du også gode solforhold, samt at du sikker helt skjermet for innsyn. Det står en utepeis/grill her som følger med. Dette blir en lun og meget trivelig plass og sitte. Noe av tomten går inn på "fjellet" bak boligen. Her sitter man for å nyte solen til det siste. Vakker hage og tomt som godt utnyttet og praktisk anlagt.

Garasje / Parkering

Det er plass til flere biler i den steinlagte gårdsplassen. Det følger også med en isolert garasje, som har plass til en bil. Garasjen fungerer i dag som trimrom, men er intakt med tanke på garasjebruk.

Byggemåte

Enebolig over to plan som er bygget i 2008. Det er utført noe egeninnsats som i hovedsak gjelder innvendige overflater. Arbeider med membran og fliser er gjort av fagmann ifølge selger men dette kan ikke dokumenteres. Det er etter byggeåret fjernet vegg og utvidet stuen. Noe utbedringer ble gjort på el-anlegget i den forbindelse. Det meste av overflater er malt og det er flislagt platting og trapp. Frittliggende garasje er bygget i 2010. Som er innvendig isolert, kledd og flislagt dekke i 2018. Dette arbeidet er egeninnsats. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte avvik og noe slitasje gir boligen et normalt godt inntrykk. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 14.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bolig, datert 15.01.2008. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Selger opplyser at det ikke er søkt bygningsmyndighetene om å inkludere ett soverom inn i stuearealet i 1. etasje.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Brattås skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted og vannbåren varme i hele 1. etasjen.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 22 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 22 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 307 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 849 088 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 056 717 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannavn Del av byggeområde Tømmerholt (syd for Snarrønningveien), vedtatt 01.10.1993. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Færder kommune opplyser at det skal lages gang- og sykkelvei langs Tenvikveien.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det foreligger ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelser på eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Færder kommune opplyser at eiendommen har felles privat pumpestasjon med andre eiendommer.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 07.03.17. Siste feiebesøk ble utført 23.01.13.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken, som kombinert kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og mikro.
Trimutstyret i garasjen følger ikke med, men kan kjøpes til om ønskelig. Her blir man enig med selger om en pris.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tømmerholtåsen 15, 3140, Nøtterøy, Gnr. 94 bnr. 96 i Færder kommune

Eier

Damir Puskar Parvaneh Mirbalochi

Oppdragsnummer

28-21-0097

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.