Tolvsrød

TOLVSRØD - Lettstelt og praktisk enebolig med alt på ett plan - 2 soverom - Super beliggenhet!

Hyllveien 20 , 3151 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

17%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

9%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 74 m²
Bruksareal 108 m²
Bruttoareal 115 m²
Tomt 412 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1969
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 216
Energimerking G
FINN.no 216035032
Sist endret 05.05.2021 15:18
Prisantydning 3 190 000
Totalpris 3 290 769
Ligningsverdi 601 784,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 100 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 290 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over ett plan og inneholder: Entré, stue med utgang til solrik terrasse mot vest, 2 soverom, kjøkken, dusjbad med wc og servant samt bod.

Standard

Praktisk og lettstelt enebolig i kjede med alt på ett plan. Boligen har de senere år vært gjenstand for oppgradering med bla oppussing av både bad og kjøkken. Man kommer inn i en vindfang/entré med plass til å henge fra seg ytterklær og sko. Videre har man separat kjøkken. Lys og pen kjøkkeninnredning med glatte flater. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, mikroovn, steketopp og oppvaskmaskin. Det er plass til en hyggelig spiseplass på kjøkkenet. Videre har man en romslig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til vestvendt markterrasse. Det er i alt to gode soverom, hvorav hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe. Pent flislagt bad med vegghent toalett, servant med underliggende skap, dusj i hjørne og vaskesøyle med plass til vaskemaskin og tørketrommel. En innvendig bod.
En lettstelt og praktisk enebolig med super beliggenhet! Barnevennlig og rolig boområde.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk, midt på attraktive på Tolvsrød. Super beliggenhet i svært barnevennlige og familievennlige omgivelser - det er gangavstand til omtrent alt av de sentrumsfunksjoner Tolvsrød har å by på. I tillegg har man alt av ulike aktiviteter for barn og ungdom rett i nabolaget.
Det er gangavstand til skoler, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretninger og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Umiddelbar nærhet til Vallø småbåthavn. Kort vei til Ringshaugstranden - Ringshaugstranda er kanskje Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Kort vei til  Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbaner. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nabolaget. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level som også tilbyr badeland. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett kr, ?XXX pr. mnd?
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 3988115

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
Boligen går over ett plan og inneholder:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, kjøkken, stue, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 34  m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, garasjerom/bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 22.04.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Areal: 412 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat lettstelt havetomt, anlagt med plen og beplantet med diverse prydbusker. Stensatt uteplass mot vest og asfaltert gårdsplass.

Garasje / Parkering

Garasje i tilknytning til boligen. Utendørs parkering på egen eiendom.

Byggemåte

Enebolig i kjede. Oppført i tre over grunnmur i 1969. Tidligere carport ble ombygd til garasje samt at det ble tilbygd bod i forlengelse av garasjen i 1978. Boligen er oppført i en etasje. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk i dusjhjørne (er tilnærmet flatt gulv i dusjens nedslagsfelt og det blir liggende vann igjen på gulv i dusjhjørne). Selger opplyser at rommet ble ombygd i 2018 og at arbeidene ble utført av fagfolk. Boligen har vært gjenstand for diverse oppgraderinger som nye gulvoverflater i 2018, ny kjøkkeninnredning i 2018, skiftet et par vinduer i 2018, oppgradert/skiftet deler av innvendige vann-/avløpsledninger, oppgradert/fornyet størstedelen av elektrisk anlegg i 2018 og skiftet deler av utvendig kledning (ikke garasje/bod) i 2020. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Følgende har fått tilstadsgrad 2 i tilstandsrapport:
- Yttervegger i bindingsverk av tre, pga. alder.
- Dører i tre (fra 1997/2017), pga. værslitasje/elde.
- Takkonstruksjon i tre. Antatt bordtak som undertak. «Lukket» konstruksjon uten mulighet for inspeksjon.
- Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk i dusjhjørne.
- Innvendige vann-/avløpsledninger i kobber/soil/støpejern (fra 1969).
Ingen bygningskomponenter har fått tilstandsgrad 3.
Selger opplyser om følgende:
- Er dårlig fall til sluk i dusj.
- Har vært noen tilfeller av skjeggkre. Ble oppdaget i forbindelse med ombygging av bad og kjøkken i 2018. Plasserte ut limfeller.
- Er nedgravd oljetank - ikke vært i bruk.
- Har vært lekkasje i garasjetak - utbedret.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 22.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fort 1/2 part av vertikaltdelt tomannsbolig m/carport datert 5. august 1969. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe.
Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Eier er ansvarlig for dennes tilstand iht. forurensingsloven. Det er uviss tilstand på fyringsanlegg- det anbefales at man tar kontakt med fagmann. Kjøper overtar dette som det er. Det er anledning for selger å kreve avregning for restbeholdning av olje pr.overtagelse.
Stortinget har bedt regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger fra 2020. Man kan muligens få tilskudd/støtte til utfasing og bytte til mer miljøvennlige oppvarmingskilder - se www.enova.no for mer informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 10 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 601 784 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 166 422 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og over til gbnr.148/193. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Selger opplyser om at det er septiktank på eiendommen, men denne er ikke i bruk.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr, platetopp, mikroovn og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hyllveien 20, 3151, Tolvsrød, Gnr. 148 bnr. 216 i Tønsberg kommune

Eier

Gholam Rozi

Oppdragsnummer

28-21-0107

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.