Tønsberg

Nostalgi og sjarme. Unik og nydelig leilighet i Tønsberg sentrum. Fantastisk hage!

St. Olavsgate 5 , 3126 Tønsberg

VISNINGER

6. mai torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

26%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

19%

er gift

37%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 128 m²
Bruksareal 132 m²
Bruttoareal 141 m²
Tomt 478 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Byggeår 1909
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 104
Energimerking G
FINN.no 216920082
Sist endret 04.05.2021 14:08
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 893 769
Ligningsverdi 968 338,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 893 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leiligheten har en super beliggenhet i attraktive Sørbyen, et vakkert område med sjarmerende trehusbebyggelse i hjertet av Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte både båtlivet og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er også gangavstand til kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg. Gunnarsbøparken ligger like i nærheten - en frodig oase som benyttes til både rekreasjon, så vel som ulike arrangementer. Rett borte i gata ligger Vestfold Kunstmuseum, ofte bare kalt Haugar. Museet ligger på en høyde midt i byen med omkringliggende parkområder, og i tillegg til norsk samtidskunst huser de den hyggelige kaffebaren "bare barista". Så er det Slottsfjellet da, Tønsbergs landemerke - et populært område som byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott utsikt Tønsberg svømmehall ligger et steinkast unna, og om du er båtinteressert er det kort vei til Tønsberg båtforening i Ollebukta. Når fotballsesongen setter inn kan man rusle opp til Tønsberg stadion og heie frem favorittlaget. I samme området ligger også Greveskogen med flotte turområder innover i Frodeåsen, samt Messeområdet med tennisanlegg, skøytebane, idrettshaller, friidrettsanlegg m.m. En annen fordel med å bo i Tønsberg er nærheten til sjø- og strand. Her ligger det flotte badestrender som perler på en snor, deriblant Klopp, Skallevoldstranda og Ringshaugstranda. Sistnevnte har nydelig sandstrand, steinmolo, badetrapp og stor gresslette, og her finner du også Tønsberg brettseilerklubb. Er du av typen som liker å være litt for deg selv, kan du ta turen over kanalbroen og ut til idylliske svaberg på Tjøme og Hvasser.
Dette er den perfekte beliggenhet for deg som setter pris på alt det et bysentrum har å tilby.

Innhold

Sjelden skatt av en leilighet, beliggende i 1. etasje, inneholder følgende:
Felles inngang/gang, gang, stort kjøkken med stor spiseplass, 2 stuer hvorav den ene har vedovn og den andre stuen har nedgang til kjelleren, soverom med plassbygget skap, dusjbad/wc, fellesgang med direkte utgang til nydelig bakhage/uteplass (felles).
Kjeller: stort disponibelt rom/kjellerstue, 1 disponibelt rom, vaskekjeller, vedbod, bod.
Loft: Stor og god loftsbod.

Utstyr

- 120 liters varmtvannsbereder i kjeller. Berederen er fra 70 -tallet.
- Hovedsikringer på 3 x 35 A. 13 kurser for lys og oppvarming. Automatsikringer med jordfeilbryter. Elanlegget ble fornyet etter brannen i 1993.

Standard

St. Olavsgt 5 er en unik og sjelden skatt. Lignende leilighet finner du sjelden maken til.
Leiligheten ligger i første etasje i vakker og velholdt trehusbebyggelse fra 1903, en særdeles vakker bygård som har mye histore i både gammel og ny tid. Her er det særegne detaljer fra byggeår i varetatt både ute og inne. Gjennomgående gode materialvalg med bla heltre kvalitetsgulv i hele leiligheten. I forbindelse med oppbygging/moderinseringen etter brannen i 1993, bla det bla investert i et avansert brannvarslingssystem i hele bygården. Ekstra god takhøyde, nydelige og høye innedører hvorav flere dobbelfløyet dører, flott belistning samt store og høye vinduer - vinduene bidrar til at her slippes inn masse, herlig lys. Kjøkkenet må fremheves, stort deilig rom, hvor man kan dekke langbord til hygglige lag - kjøkkenet er selve hjertet i leiligheten og blir det naturlige samlingsstedet. Kjøkkenet har også en fin peis som bidrar til ekstra hygge. 2 lune og sammenhengende stuer hvorav den ene stuen har en ny vedovn som gir god varme. Nedgang fra stuen til kjelleretasjen - her er det innredet 2 soverom (ikke tilfredsstillende rømningsvei mht vinduenes størrelse). Kjelleretasjen er en glimrende etasje med flere rom og boder. Badet er eldre, men har i meglers øyne, en god romløsning og ligger med direkte adkomst fra soverommet. Interiørmessig er dette en unik skatt - for den som er opptatt av orginaliteter og interiør - dette vil du like. Her oser av god atmosfære, nostalgi og sjarme - tidligere eier var opptatt av detaljer og interiør, det fremkommer helt tydlig. Det er en opplevelse å gå gjennom denne nydelige leiligheten - velkommen!

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i nydelige Sørbyen. Sjarmerende og eldre bebyggelse i omkringliggende omgivelser - området består i stor grad av mye av byens eldste og mest ærverdig trehusbebyggelse, og særlige mer sentralt kan du knapt bo. Attraktivt bomiljø tilknyttet Tønsberg sentrum med blant annet flotta grøntområder på Haugar og Gunnarsbøparken som nære naboer. Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun 1 minutt å spasere til Brygga med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn. En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også rett i nærområdet. Tønsberg gjestehavn, som er svært populær på sommerstid, ligger et steinkast unna. Nærmeste dagligvareforretning finner du innen et par minutters gange lengre øst i Nedre Langgate (Kiwi Foyn). Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna. Det er 3-4 minutters gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler. Perfekt boområde for deg som ønsker å bo supersentralt!

Felleskostnader

1 430 pr. mnd. Felles bygningsforsikring, felles vedlikehold, strøm fellesarealer, brannanlegg og sparekonto.

Løpende kostnader

TV og internett fra telenor, ca 900 kr pr. mnd. Disser er ikke inkludert i felleskostnadene, og det må opprettes privat abonnement.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 5 seksjoner. Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles lik mellom seksjonene. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ingen større vedlikeholdarbeider som er planlagt p.t. Det er en mur utvending som skal vedlikeholdes, mest sannsynelig mot høsten. Dette arbeidet kommer på litt i overkant av 20 000,- og deles likt mellom seksjonene. Videre utskifting av noen bord på utvendig fasade. Mye kan dekkes via felles sparekonto, men det må også påregnes at seksjonene må dekke kostnadene selv.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 132 kvm, Bruttoareal: 141 kvm
Boligen går over 2 plan og inneholder:
1. etasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, 2 stuer, bad med wc og soverom.
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  2 soverom og vaskerom. NB! Rommene i kjelleren er ikke godkjent som varig oppholdsrom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 22.04.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Areal: 478 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Leiligheten har utgang fra kjøkkenet, via fellesgang og direkte ut til hagen. En nydelig, fredfull og inngjerdet bakgård/hage.
Fellestomten er opparbeidet med med plen, prydbusker, diverse beplantning og trær. Dette er bakgårdsidyll på sitt beste - en fantastisk oase, skjermet fra ytre omgivelser.

Garasje / Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Eldre bygård oppført ca 1909. Gården ble seksjoner 1982 og har i dag 5 seksjoner. Sameiet tar seg av vedlikeholdet i fellesarealet og utvendige overflater. En av leilighetene i 2. etg ble brannskadet i 1993. Vann fra slukkingen skadet denne leilighet slik at store deler av innvendige overflater ble fornyes. Det er utført søk med fuktindikator i badet. Her ble det funnet høye fuktverdier i gulvet pga utett gulvbelegg. Full oppussing av baderommet må påregnes. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter.
Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til den byggeskikk som gjaldt i 1909. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises til rapportens enkelte punkter.
Flere bygningskomponenter har fått tilstandsgrad 2 og 3. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagt tilstandsrapport.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 22.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for gjenoppbygging etter brann datert 30.11.1993. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Det er usikkert om innredede rom i kjelleren tilhørende denne seksjonen meldt, omsøkt og godkjent i kommunen.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Oppvarming

Vedkomfyr + åpen grue i kjøkkenet. Vedovn i en stue. For øvrig elektriske panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da boligen selges som del av et dødsbo.

Kommunale avgifter

Kr. 6 450 pr. år.
I tillegg betales det kr. 10,74 pr. m³ vann og kr. 18,94 pr. m³ avløp. Eiendommen har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon, forskudd beregnet til 119m³. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis og kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 968 338 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 486 018 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018-2030 TBG (vedtatt 22.05.2019) er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 28.10.1998, dagboknr. 12937, gjelder: Endringer i disposisjonsrett til fellesarealer. Servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Erklæring/avtale - tinglyst 20.09.2001, dagboknr. 12789, gjelder: Div. endringer i disposisjonsrett av loft for snr.2 og 4. Ingen endringer for de øvrige seksjoner. Servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Seksjonering, tinglyst 14.01.1982, dagboknr. 402.
Reseksjonering/tilleggsseksjonering, tinglyst 26.11.1982, dagboknr. 15135. Eiendommen er delt inn i 5 seksjoner.
Reseksjonering/endring formål/brøk/tilleggsdel, tinglyst 26.11.1982, dagboknr . 15135.
Reseksjonering/endring formål/brøk/tilleggsdel, tinglyst 26.04.1996, dagboknr. 4916.
Diverse påtegninger, tinglyst 04.04.2012, dagboknr. 274529, Reseksjonering består av å endre eierforhold på loft og vaskekjeller.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 19.12.2018:
- 1. etasje, vestre skorstein: Ildfast brennplater i brennkammeret på (Eidsfos værk nr 34) er defekt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

St. Olavsgate 5, 3126, Tønsberg, Gnr. 1002 bnr. 104 snr. 2 i Tønsberg kommune

Eier

Kristin Jordal Trude Jahren

Oppdragsnummer

28-21-0112

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.