Husøysund

HUSØY HAVN - Nesten ny gjennomgående endeleilighet i vannkanten som bader i sol! 2 balkonger, 2 p-plasser. Bør oppleves!

Strandveien 35B , 3132 Husøysund

VISNINGER

8. mai lørdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 119 m²
Bruksareal 119 m²
Bruttoareal 131 m²
Tomt 871 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 159
Bruksnummer 501
Energimerking C
FINN.no 216946090
Sist endret 05.05.2021 21:09
Prisantydning 10 990 000
Totalpris 11 273 769
Ligningsverdi 1 248 775,-

Beregnet totalkostnad

10 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 274 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 283 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 273 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og særdeles moderne leilighet som inneholder følgende:
2. Etasje: Hall, stue/kjøkken, tv-stue/bibliotek, 3 soverom, bad/wc/ vaskerom, omkledningsrom og bad/wc.
- 2 Parkeringsplasser, hvorav 1 har montert ladeboks for EL-bil.
- Bod i kjeller på ca. 8 kvm.
- To balkonger mot øst og vest på totalt ca. 31 kvm.

Standard

Svært velholdt og gjennomført  gjennomgående endeleilighet som bader i sol og innehar flott utsikt til sjøen og innseilingen til Tønsberg by. Denne leiligheten er gjennomgående rålekker og innehar god standard!
Stor og vestvendt balkong på ca. hele 22 kvm med flott utsikt mot Teie/Rosanes og innseilingen til Tønsberg by.  Her nyter du solen og livet fra formiddagen til sen kveld. Det er montert utvendig motorisert solskjerming for skygge på de varmeste dagene på uteområdet, dette luner også på svale kvelder. I tillegg en romslig balkong mot øst med godt utsyn over båtene som kommer glidende fra Ytre Oslofjord i øst med adkomst fra tv-stue/bibliotek. - Perfekt sted å nyte morgenkaffen!
Leiligheten har moderne løsninger som balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme og rikelig med store vindusflater som gir en unik kontakt med sjøen, samt stor skyvedør av glass som fungerer som en fin forlengelse av stuen i sommerhalvåret.
Endebeliggenheten kombinert med rikelig med vindusflater mot tre himmelretninger gir en luftig og tiltalende atmosfære i leiligheten. Slette grå og sorte veggflater i samspill med listfri overgang mellom vegger og den lyse himlingen understreker leilighetens moderne preg.
Stue og kjøkken er i åpen løsning hvorav det romslige kjøkkenet virkelig må fremheves. Kombinasjonen med stor kjøkkenøy, rikelig med skap og gode arbeidsflater sørger for et funksjonelt og sosialt kjøkken som innbyr til kokkelering med famille og venner. De integrerte hvitevarene medfølger.
Det er tre soverom hvorav et soverom benyttes som kontor i dag, hovedsoverommet har suiteløsning med eget lekkert baderom samt rikelig med garderobeplass i walk-inn løsning med belysning i himling!  Forøvrig pent bad ved de to andre soverommene med adkomst fra gangen.
Bad I. Hovedbadet er stilrent med mørke grå fliser på veggen og lysere grå gulvfliser. Elektrisk varme i gulv.  Rommet er innredet med et dusjhjørne med skyvedører og mosaikkfliser i dusjsonen, heldekkende servant over skuffeseksjon, veggmontert toalett og innfliset vaskenisje. - Lekker belysning under baderomsinnredning, samt lekker speil med innfelt belysning som er fint supplement til downlights i himling.
Bad II. Bad nr. to ligger i tilknytning til de to andre soverommene og har hvite fliser på veggen og grå gulvfliser. Dusjen er i en stor nisje med nedsenket gulv, mosaikkfliser og glassvegger. Ellers er rommet innredet med en bred heldekkende servant med ett greps blandebatteri over skuffeseksjon, speil med overhengende belysning og veggmontert toalett.
Velkommen til visning, denne vil begeistre!
Korte fakta:
- 2 Parkeringsplasser, hvorav 1 har montert ladeboks for EL-bil.
- Muligheter for leie av båtplass i området.
- Tøffelavstand til sandstrand og badebrygge.
- Særdeles flotte turstier i nærområdet!
- Nesten ny leilighet!
- Kajakker på fellesområde for fri benyttelse til sameierne.
- Pent opparbeide fellesområder med stor volleyballbane og klatrestativ for barn.
- Gjennomgående endeleilighet med store vindusflater og to uteområder mot øst og vest med seneste kveldssol!
- Panoramasjøutsikt!
- Stor stue og kjøkken i åpen løsning.
- Delikate farger og gjennomførelse
- To komplette bad.
- Tre soverom, ett med suiteløsning.
- Vannbåren gulvvarme
- Porttelefon med video, sprinkelanlegg.
- Balansert ventilasjon
- Elektrisk motorisert solskjerming mot vest på balkong.
- Porttelefon: Leiligheten er utstyrt med porttelefon med video. Betjeningspanel ved inngangen der gjest søker seg fram til
navn på beboere.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til på Husøy Havn, rett ved vannkanten, og kun 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Nærmiljøet er attraktivt og trivelig, og byr på solrike omgivelser med duft av sjø, nydelig utsikt og lyden av lett bølgeskvulp. Rett i nærheten ligger Husøy Golfpark, og ved Husøy Havn starter en godt oppmerket kyststi for hele familien. En liten gåtur fra Husøy Havn ligger Borge Hotell. Her har tilreisende funnet sitt ferieparadis i over 120 år, og for fastboende har hotellet blitt et naturlig møtepunkt. Her inviteres du til åpen café på 17. mai, stemningsfulle utekonserter i den flotte hagen om sommeren og familiejulebord med nissebesøk i adventstiden.
Den populære ferjen Ole III har også fått et nytt hjem i Husøy Havn. Her det det etablert brygge og ferjebu, og ferjeturen fra Husøy til Husvik er ikke bare gratis - den tar kun 2 minutter, og er en opplevelse i seg selv. I Husøy Havn bor du med et padleparadis rett utenfor ytterdøren og kajakker til gratis utlån i kjelleren. For den badeglade er det flere fantastiske strender rundt på Husøy, både med og uten stupebrett. Husøy Golfpark ligger i gåavstand og har en spennende 9-hulls kortbane med par 3 og par 4 hull i idylliske omgivelser. En liten kjøretur unna ligger Nøtterøy golfbane som er kjent som et av Norges beste golfanlegg. Anlegget består av en 18-hullsbane, en 6-hulls treningsbane og et flott treningsanlegg. I tillegg til dette har de også et klubbhus med garderobeanlegg, proshop og en riktig trivelig restaurant.
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar Føynland som ligger ca. 1,1 km fra leiligheten.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har både Teie torv og Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter. Sistnevnte har også en rekke kafeer, restauranter og puber. Legg gjerne turen til Kilen Handelspark eller Farmandstredet som tilbyr godt over 100 butikker.
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Husøyveien Strandveien som ligger ca. 450 meter unna boligen. Fra Tønsberg stasjon tar toget deg til Oslo S på 1 time og 13 min, noe som er utmerket for pendlere. Med bil fra Husøy tar det ca. 8 min til Teie, 10 min til Tønsberg, 20 min til Tjøme, 30 min til Sandefjord Lufthavn og halvannen time til Oslo.
Fra eiendommen er det ca. 1,3 km til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det 4,6 km og skolebussordning til Borgheim ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, og det er barnehage både på Husøy og Føynland.

Felleskostnader

3 790 pr. mnd.
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.790,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader 3.431,- ( Inneholder A-konto beløp til oppvarming og tappevann, revisjon, felles utvendig vedlikehold, forretningsførsel, felles utvendig bygningsforsikring m.m)
Internett og tv fra Canal digital/ Telenor kr 359,-
Selger opplyser at det i tillegg betales kr. 200,-  x 2 pr. mnd. for fellesutgifter til parkeringsanlegg.
Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 3.820,- pr. mnd. Dette skyldes at standardpakke for Tv/Internett økes med kr 30,- fra juni. 2021.

Sameie

Sameie: Sameiet Husøy Havn A, Orgnr: 922021856, består av 64 boligseksjoner.
Styreleder i sameiet er Rolf Sverre Marthinusen.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 2073774

Regnskap

Grunnet sykdom er ikke årsregnskapet for 2020 ferdigbehandlet pr. dags dato.

Vedtekter / husordensregler

Sameiet har egne regler ang. fasader og terrasser. Se vedlagte vedtekter og husordensregler.
Ny andelseier/seksjonseier skal godkjennes av styret i borettslaget/eierseksjonssameiet. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom styret i borettslaget/eierseksjonssameiet ikke godkjenner kjøper som ny andelseier/seksjonseier, er kjøper likevel bundet av handelen og må eventuelt selger videre for egen regning. Godkjennelsen må foreligge før overtagelsen finner sted.

Husdyrhold

I følge sameiets husordensregler er hundehold/dyrehold tillatt.
Hunder skal føres i bånd på sameiet område, ekskrementer skal straks fjernes. En bør forsøke å hindre at hunder tisser på beplantning og gressplen. Hunder eller andre dyr skal ikke ha tilgang til lekeområdet. Hunder skal være under eiers tilsyn på terrasser og balkonger.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 131 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken, tv-stue, 3 soverom, 2 bad/wc/, vaskerom og omkledningsrom.
Bod i kjeller på ca. 8 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 26.04.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 871 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger to parkeringsplasser til leiligheten. Trappefri adkomst via heis fra garasje til leiligheten.
Det er montert 1 stykk ladeboks for elbil som medfølger handelen.
Garasjen gir en flott hverdagsluksus vinterstid med snøfri og tørr bil. Det er flere utvendige gjesteparkeringer til fri benyttelse for besøkende.
Det ble den 28.04.2021 sendt ut informasjon til beboerne i sameiet om at det er 7 båtplasser til leie på Brygge 2 for sommersesongen 2021. Eiere av leilighet på Husøy Havn har fortrinnsrett på leie av disse plassen før 05.05.2021.  Dersom man ønsker å leie plass for sesongen kan man kontakte Svane Forvaltning v/ Caroline, epost: post@svaneforvaltning.no // Tlf. 33369788.
3 meter båtplass, kr 8.200,-
4 meter båtplass kr 12.500,-
Seksjonseiernes bruksrett til parkeringsplasser eller boder kan kun overdras sammen med seksjonen retten er tilknyttet, til andre seksjonseiere i Sameiet eller til andre sameiere i Anleggseiendommen. Utleie av parkeringsplass eller bod kan kun skje til andre seksjonseiere i Sameiet. Med styrets samtykke kan parkeringsplass og bod også leies ut til andre beboere hos sameierne i Anleggseiendommen.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 2. etasje i boligblokk oppført i betong/mur og tre i 2018. Leiligheten disponerer en bod i kjeller. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc/vaskerom. Ingen fukt registrert. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/wc. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at hovedbadet ble ombygd/bygget opp på nytt i 2018 grunnet lekkasje til underliggende etasje. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er  nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert:

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 2 leilighetsbygg, P-kjeller, utomhusarealer, gatetun, småbåthavn og kyststi, datert 25.11.2019.
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for vaktbu, datert 06.05.2019.

Barnehage / skole i området

For informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme og på badene er gulvvarmen elektrisk. Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og varmt forbruksvann leveres fra felles sentralanlegg. Sikringsskapet er plassert i leiligheten, og det er montert callinganlegg med åpner i entreen. Det er montert overrislingsanlegg i hele boligen og det er seriekoblet brannvarslingssystem,

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 4 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 761 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Eiendommen har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon, forskudd beregnet til 65 m3 for 2021. Dette kommer i tillegg til nevnte beløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 248 775 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 495 590 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse, ras- og skredfare, frisikt, gatetun, kombinert bebyggelse og anleggsformål (bolig/forretning, tjenesteyting/kontor/bevertning) og vilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg, med plannavn Husøy Havn, vedtatt 22.05.2013. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse, byggegrense, veg og kombinert bebyggelse og anleggsformål. Relaterte planer med plannavn: Industriområde ved Husøysund, datert 22.08.2019.
Følgende er opplyst om ras- og skredfare:
Område H310_28 er kartlagt kvikkleiresone med faregrad "lav". I område H310_29 er sikkerheten mot mulige utglidninger lokalt i sjøkanten for dagens terreng lav.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Husøy Havn er fortsatt under utvikling/utbygging så man må være forberedt på at det kommer opp andre bygninger i området. Kontakt gjerne megler for mer informasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Jordskifte, tinglyst 16.07.1997, dagboknr. 9499, gjelder: Grensegang/grensejustering.
Erklæring/avtale, tinglyst 15.03.2018, dagboknr. 546272, gjelder: Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspenningskabelanlegg.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 10.01.2019, dagboknr. 45950, gjelder: Rett for GBNR. 159/499 til gangadkomst gjennom underetasjen i angivers eiendom, GBNR. 159/501, som vist med rød strek på vedlagte tegning.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 10.01.2019, dagboknr. 45958, gjelder: Rett for GBNR.159/499 til gangadkomst gjennom underetasjen i angivers eiendom, GBNR. 159/512, som vist med rød strek på vedlagte tegning.
Erklæring/avtale, tinglyst 16.09.2019, dagboknr. 1077839, gjelder: Rett til å kreve at GBNR. 159/512, seksjon 1-25 i Tønsberg kommune gjennomfører og bekoster en forholdsmessig andel av alminnelig drift og vedlikehold av: Privat fellesareal, i og garasjeanlegg.
Seksjonering, tinglyst 29.11.2018, dagboknr. 1618108.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Siemens oppvaskmaskin, Siemens induksjon topp, SMEG komfyr og 2 stk. integrerte kjøl & frys.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Strandveien 35B, 3132, Husøysund, Gnr. 159 bnr. 501 snr. 28 orgnr. 922021856 i Tønsberg kommune

Eier

Bjørn Mæland Solheim Gunni Bjørke

Oppdragsnummer

28-21-0117

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.