Tolvsrød

Vakker teglsteinsvilla - Nær sjø og strand! MÅ SEES!

Granborgveien 33 , 3153 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

72%

har bolig på over 120 kvm

34%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 246 m²
Bruksareal 327 m²
Bruttoareal 360 m²
Tomt 1 216 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2002
Gårdsnummer 137
Bruksnummer 297
Energimerking B
FINN.no 220178391
Sist endret 10.06.2021 09:00
Prisantydning 9 800 000
Totalpris 10 061 019
Ligningsverdi 2 052 389,-

Beregnet totalkostnad

9 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 245 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 261 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 061 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som har alle funksjoner på hvoedplan og som inneholder følgende:
1. Etasje: innglasset inngangsparti, stor hall med garderobe og trapp opp til 2. etasje, praktisk vaskerom som har direkte adkomst inn til stor bod/teknisk rom som har store og doble dører ut til hagen og direkte adkomst til garasjen fra boden, bod, gjestetoalett med servant og urinal (sensor på servant og urinal), stort kjøkken/allrom med peis og utgang til hagen, praktisk rom innenfor kjøkkenet som også har utgang til hagen, stue med utgang til overbygget uteplass/hagen, romslig soverom med direkte adkomst til garderobe og eget, romslig dusjbad/wc.
2. Etasje: Trappeoppgang, stue, 2 soverom, bad med wc, 2 loftsrom.
Stor garasje (halvannen garasje ) i tilknytning til boligen Man kan gå direkte fra garasjen og inn til boligen.

Standard

Fantastisk og sjelden eiendom beliggende på idylliske Skallevold, nær sjø og strand! Arkitetonisk vakker villa! Svært påkostet bolig med materialvalg av høy kvalitet. Boligen har yttervegger forblendet med teglsten. Alle dører og vinduer med utvendig aluminimumsbeslag. Glassert taksten i nydelig farge, tilpasset og svært kledelig til teglstenen. Renner og nedløp i kobber. Svært romslig og innholdsrik enebolig med store og gode romløsninger! Kjøkkenet må fremheves - kjøkkeninnredning med påkostet standard og fronter i kirsebær, levert av Huseby. Alt av integrerte hvitevarer som steketopp, to stekeovner i høyden, microovn, dobbelt kjøleskap, fryseskap, 4 gassbluss og oppvaskmaskin. Funksjonell og praktisk kjøkkeninnredning hvorav praktisk arbeidsøy - ideell plass for baking og kokkellering. Stor spiseplass i forbindelse med kjøkkenet, rett ved den fine peisen. Her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Lun og fin stue i forbindelse med kjøkkenet. Kjøkken og stue tilsammen danner et herlig og svært sosialt allrom - allrommet fungerer som selve hjertet i huset. Begge bad er flaslagt på gulv og vegger. Innvendig er det benyttet baterial av høy kvalitet herunder innvendige dører i heltre, legg også merke til de lekre dørhåndtakene. Interiørmessig klassisk og lekkert! I tillegg til kvalitet hele veien er dette også en meget funksjonell bolig med gode løsninger - virkelig godt tilrettelagt med tanke på funksjonalitet. Her er det aller meste tenkt på! Velkommen til en vakker eiendom - dette vil tiltale de aller fleste!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boområde med kort vei til lekeplass, friområder og strand! Noe av det første som slår en når man kommer til området, er stillheten og idyllen dette miljøet byr på.
Med kun en kort spasertur har man tilgang til populære Skallevoldstranda, Karlsvikabukten og flotte friarealer med blant annet fine fiskemuligheter. Det er også umiddelbar nærhet til Essoskogen; ideelt for gåturer, løping og sykling. Her bugner av hvitveis og blåveis på våren - virkelig idylliske omgivelser og turområder.
Skallevoldområdet er ideelt for barnefamilier da man har trygg skolevei og kort vei til barnehager og gode idrettstilbud. Herunder Slagenhallen og Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisanlegg og fin sandvolleyballbane.
Det er kun få minutters kjøring til Tolvsrødsenteret og Olsrød Park som har et bredt tilbud av forretninger, leger/tannleger og caféer. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Tolvsrød, Rema 1000 Olsrød eller Kiwi Gauterød. Det er også kort vei til Vallø småbåthavn. Bussholdeplass kun få meter unna med flere avganger i timen til Tønsberg sentrum.
Det er ikke boplikt i området.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Viken Fiber.
Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 200,-.
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei utgjør kr. 500,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

If Forsikring Polisenummer: 0338039

Boligens areal

Primærrom: 246 kvm, Bruksareal: 327 kvm, Bruttoareal: 360 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 230 m².
Primærrom: 179 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med garderobe, vaskerom, kjøkken, dagligstue, kontor, stue /spisestue, soverom, bad med wc, walk-in closet og wc.
Sekundærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset inngangsparti, teknisk rom, bod og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue, 2 soverom og bad med wc.  
Sekundærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 loftsrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 27.05.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Kilen og opp Presterødbakken. Følg veien rett frem i rundkjøringen ved Presterød, Olsrød og Gauterød. Kjør rett ved frem rundkjøringen på Maxbo og følg Åsgårdstrandsveien videre. Ta Rønningveien til høyre og første til venstre og følg veien ned mot sjøen. Ta Granborgveien til venstre og boligen ligger inn liten stikkvei til høyre. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 216 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i halvannen garasje. Ellers god plass til utendørs parkering på egen tomt.

Byggemåte

Stor enebolig med garasje. Byggeår 2002. Bygningene er oppført med påkostede utvendige overflater som glasert teglstein, forblende yttervegger av teglstein, dører og vinduer med utvendige aluminiums beslag. Alle bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men vaskerom og bad har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 2002.  Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 27.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med garasje datert 12.05.2021. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Volden skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Innmurt peisovn i stuen. Boligen har 2 år gammel Nibe varmepumpe. Varme hentes fra energibrønn. Vann-til-vann varmepumpe. Selger opplyser at det er lagt vannbåren gulvvarme i alle boligrom i 1. og 2. etasje.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 22 250 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 22 250,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 087,50 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 052 389 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 388 600 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

2 nabotomter, tilgrensende mot syd, skal bebygges med hht en bolig pr tomt. Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger, med plannavn "Område mellom Granborgveien og Solliveien" (vedtatt 11.10.2000). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
Det er registrert følgende rettighet på gbnr. 137/298:
Bestemmelse om veirett, tinglyst,19.10.201, dagboknr. 1155294. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Fra offentlig vei og via privat adkomst. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 17.04.2015:
- 1. etasje: Det mangler fast bunn i skorsteinsløpet..
- Det mangler hendig, vær og råtebestandig husstige på eiendommen.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, komfyr, fryser, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Granborgveien 33, 3153, Tolvsrød, Gnr. 137 bnr. 297 i Tønsberg kommune

Eier

Geir Myhre Torill Gyllensten Myhre

Oppdragsnummer

28-21-0123

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.