Tolvsrød

Stor og velholdt familiebolig på Tolvsrød. Nydelig tomt, usjenert bakhage!

Buskveien 17C , 3154 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

17%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

9%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 227 m²
Bruksareal 229 m²
Bruttoareal 250 m²
Tomt 1 003 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1779
Gårdsnummer 87
Bruksnummer 16
Energimerking C
FINN.no 220208448
Sist endret 10.06.2021 10:07
Prisantydning 6 990 000
Totalpris 7 199 019
Ligningsverdi 1 359 020,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 195 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 209 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 199 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Flott familiebolig som inneholder følgende:
1. etasje: Hall, stue, tv-stue, kjøkken, 3 soverom, bad/wc/ vaskerom, trapperom og wc.
2. etasje: Trapperom, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc/ vaskerom og bod/kott.
- Loft.
Sidebygning:
1. etasje: Stue/kjøkken, bad/wc, kontor og 2 boder.
- Loft.

Standard

Eneboligen er omkranset av en lettstelt og tiltalende hage med et vakkert stort tre sør på tomten og en flott tunfølelse i den usjenerte bakhagen ved inngangspartiet! Innkjørselen er asfaltert og bakhagen er stenlagt samt tomten forøvrig er gjerdet inn, så her kan du la barn og dyr løpe fritt!
Innvending fremstår boligen som svært romslig, innholdsrik og funksjonell. Boligen har alle hovedfunksjoner på hovedplan i tillegg romslig og god 2. etasje.
Kjøkkenet er i egen sone nord i huset og har en solid og påkostet kjøkkeninnredning, følgende hvitevarer medfølger: Stekeovn/steketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin. Merk deg de synlige tømmerveggene i kjøkkenet som står i flott harmoni med det hyggelige ildstedet vis-a-vi.- Her er det også plass til mindre spisebord, perfekt til frokoster på travle hverdager eller lekser. Stuen fremstår som luftig med en god atmosfære og innehar god plass til større spisestuemøbler samt sittegruppe. I overgang mellom stuen og søndre fløy er det sort og lekker peisovn. I søndre fløy er det tre soverom samt tv-stue. Forøvrig ytterligere tre soverom i 2. etasje.
Bad 1. Etasje: Flislagte vegger og gulv med varmekabler i gulv, stort badekar, dusjnisje, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, downlights i himling, stort baderomsinnredning, speil med downlights og veggehengt toalett.
Bad 2. Etasje: Mørke fliser på gulv med varmekabler som står i flott kontrast til de lyse veggflatene, opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett, dusjkabinett, og lys baderomsinnredning med belysning over speil.
Boligen oppvarmes via varmekabler i hall, kjøkken, toalettrom, bad/wc/vaskerom, et soverom samt tv-stue i 1. etasje. Varmekabler i bad i 2. Etasje.
Varmepumpe 1. etasje ved stue, vedfyring på kjøkken og i stue, samt panelovner forøvrig.
Gjennomgående lyst og delikat - dette vil appellere til de aller fleste. Velkommen til visning i hyggelige og populære omgivelser!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk, midt på attraktive på Tolvsrød. Super beliggenhet i svært barnevennlige og familievennlige omgivelser - i tillegg gangavstand til omtrent alt av de sentrumsfunksjoner Tolvsrød har å by på. I tillegg har man alt av ulike aktiviteter for barn og ungdom rett i nabolaget.
Det er gangavstand til skoler, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Umiddelbar nærhet til Vallø småbåthavn. Kort vei til Ringshaugstranda - Ringshaugstranda er kanskje Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Kort vei til  Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbaner. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nabolaget. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level som også tilbyr badeland. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Viken fiber, ca. kr. 1 129,- pr. mnd. Tuner/boks medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 2864113

Boligens areal

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 229 kvm, Bruttoareal: 250 kvm
Enebolig:
1. etasje:
Bruksareal: 139 m².
Primærrom: 139 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, tv-stue, kjøkken, 3 soverom, bad/wc/, vaskerom, trapperom og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc/ og vaskerom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/kott.
Loft:
Arealet er ikke måleverdig iht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Sidebygning:
1. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, bad/wc og kontor.
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder.
Loft:
Arealet er ikke måleverdig iht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 11.05.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 003 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur/støpt betongplate i 2004 og tilbygd i 2009. Selger opplyser at enkelte bygningsdeler muligens er fra slutten av 1700-tallet. Boligen er oppført i to etasjer samt loft. Sidebygning oppført i tre på støpt betong i 1995 og senere til-/ombygd. "Kaninhus" oppført i tre i 2020. NB! Selger opplyser at boligens 2. etasje er innredet som egen leilighet men at dette ikke er byggemeldt/omsøkt. Tilsvarende gjelder også for innredet areal og innlagt vann-/avløp i sidebygning (tidligere garasje). Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at rommet er fra 2004. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at rommet er fra 2004. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i sidebygning. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at rommet er fra 2004. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgard 2:
Enebolig: Yttervegger, bad 1. etasje, overflater på gulv på bad i 2. etasje og utstyr for sanitærinstallasjoner.
Sidebygning: Bad.
Selger opplyser om følgende:
- Det var lekkasje fra sluk i 2. etasje i 2005. Tørket naturlige veier.
- Det har vært enkelte maur i toalettrom vår/sommer 2020.
- Utvendig vannkran har frosset ved en anledning. Tiltak ble iverksatt ved å isolere.
- Det kan forekomme knirk i parkett i 2. etasje.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 27.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg til eksisterende bolig, datert 24.04.2012.
Jfr. byggemeldte tegninger innhentet fra kommunen så samsvarer ikke deler av dagens planløsning/innredning med hva som er beviselig byggemeldt/omsøkt.
Påbygget soveromsdel med te-kjøkken og bad ved garasjen er ikke omsøkt og ikke del av ferdigattesten.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i hall, kjøkken, toalettrom, bad/wc/vaskerom, ett soverom, samt tv-stue i 1. etasje. Varmekabler i bad i 2. etasje. Varmepumpe og ved. Panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 26 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 26 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 579 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 359 020 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 892 471 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registeret. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 22.05.19, er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 15.05.1934, dagboknr. 900404, gjelder: Rett for grunneiere til å ha sine båter liggende ved eller innenfor molokaien på GBNR. 139/62 mot avgift. Rett for grunneierne til å ferdes over GBNR. 139/62 for å komme til og fra stranden, samt rett til å trekke båtene på land. Det er usikkert hvorledes disse rettighetene utøves p.t. da eiendommene er ytterligere oppdelt i senere tid.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 06.06.1980, dagboknr. 503552, gjelder: Eiendommen GBNR. 87/154 har bruksrett denne eiendoms private innkjørsel.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 14.03.2019. Siste feiebesøk ble utført 11.11.2019.
Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:
- Lecatopp i 2. etasje er feilmontert. Det mangler feieluke i teglskorstein rett under overgangen til Lecatopp.
- Skorstein i 2. etasje er kledd inn på 4 sider. Denne skal være synlig for kontroll på minst 2 sider og en halvsteins teglskorstein skal være synlig på 4 sider for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale. VIB krever skriftlig tilbakemelding fra eier om plan for utbedring av avvik.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Stekeovn/steketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at garasjen(sidebygning)/takutstikket til garasjen(sidebygningen), plassert nord på egen tomt står noe over på naboeiendommen mot nord -  ifølge offentlige kart og reguleringsplaner.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Buskveien 17C, 3154, Tolvsrød, Gnr. 87 bnr. 16 i Tønsberg kommune

Eier

Frank Remi Olesen Monika Frank-Olesen

Oppdragsnummer

28-21-0125

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.