Sørbyen

SJARME I SENTRUM! - Tøff & trendy leilighet med 3 soverom & 2 bad - Solrike uteplasser - Garasjeplass

St Olavs gate 2B , 3126 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

26%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

19%

er gift

37%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 111 m²
Bruksareal 117 m²
Bruttoareal 126 m²
Tomt 1 337 m² / Festet fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1983
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 207
Energimerking F
FINN.no 220174571
Sist endret 05.06.2021 07:41
Prisantydning 3 960 000
Totalpris 4 068 019
Ligningsverdi 883 948,-

Beregnet totalkostnad

3 960 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 960 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 068 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Innholdsrik og flott leilighet som går over to plan. Leiligheten inneholder i 1. etg: Entré, kjøkken/stue/allrom, bad, 2 soverom og bod.
2. etg inneholder stue m/ peis, soverom, bad og bod.
Parkering i felles p-kjeller. Solrike uteplasser i begge etasjer.

Standard

Velkommen til denne sjarmerende leiligheten i St Olavs gate 2B som har en spennende og innholdsrik planløsning i et hyggelig sameie midt i sentrum. Lys og pen leilighet over 2 plan med egen inngang. Utenfor inngangen er det etablert en terrasse som en forlengelse av inngangspartiet og som er en hyggelig uteplass med sol.
Man kommer så inn i en hyggelig flislagt entré med varmekabler og lyse overflater. Videre har man et stort kjøkken/allrom med spisestue, med plass til mange. Kjøkkeninnredningen er av typen Sigdal og er fra 2012. Romslig og pent kjøkken som har rikelig med skap- og benkeplass, samt en hyggelig spiseplass. Skrog og fronter av folierte trefiberplater og benkeplate med høytrykkslaminert overflate. Kjøkkenet inneholder komfyr, ventilator og plass for kjøleskap og oppvaskmaskin. Veggene i allrommet er kledd i en sprek og kul tapet som gir rommet masse liv. Denne etasjen har 2 stk. lyse og hyggelige soverom med skyvedørsgarderobe i begge, lyst baderom med varmekabler i gulvet og en praktisk bod.
Leilighetens 2. etg. har trapp opp fra kjøkken/allrom opp i en særdeles hyggelig stue med peisen som hjerte i rommet. Stor stue med flere innredningsmuligheter og utgang til en romslig, usjenert og meget hyggelig balkong. Videre har man et romslig hovedsoverom med eget bad og bod som er innredet til walk-in-closet.
Leiligheten er lys og romslig med en stilig planløsning midt i sentrum. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i hjertet av Tønsberg sentrum, kun et steinkast unna Tønsberg Torv, biblioteket, kjøpesenter/forretninger, båthavn og bryggeområdet med sine restauranter og yrende liv sommerstid. Svømmehall og flere grønne parker som Gunnarsbøparken, er det også i nærområdet. For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nærheten. Det er ca. 600 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. Til jernbanestasjonen er det ca. 700 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen, samt TIMEekspressen til Oslo. Med E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang. Ypperlig beliggenhet for de aller fleste. Velkommen!

Felleskostnader

2 717 pr. mnd. Betales kvartalsvis og dekker TV/bredbånd, parkering, utvendig vedlikehold og forsikring
Styreleder i sameiet opplyser at det ikke er vedtatt eller foreslått arbeider som vil medføre vesentlige økninger i fellesutgiftene.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor. Kostnad inkludert i fellesutgifter pr. mnd. Selger opplyser at tuner/boks medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel formue

22 676

Sameie

Sameie: Boligsameiet St Olavsgt 2, Orgnr: 892160082, består av 27 boligseksjoner.
Forretningsfører i sameiet er Heimtun Regnskap & Rådgivning AS.
Styreleder i sameiet er Jørg André Dahl.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Se vedlagte dokumenter fra sameiet for opplysninger.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Til sikkerhet for de forpliktelser som følger av vedtektene, og mulige andre forhold, har sameiet fra etableringen av sameiet tinglyst panterett i hver seksjon, stor kr. 10 000,-. Panteretten har prioritet etter den første tinglyste ervervssum, og skal ikke ha opptrinnsrett. Sameiet plikter å vike prioritet til etter 90 % av senere lånetakst, avholdt av en forsikringsgodkjent takstmann. Sameierne vedtar forpliktelse til å medvirke til oppskriving og tinglysing av den forannevnte panterett i samsvar med endringer i konsumprisindeksen, hvert tiende år.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85092859

Regnskap

Det gjøres oppmerksom på at årsregnskapet for 2020 ikke er behandlet på årsmøtet ennå.

Vedtekter / husordensregler

Ifølge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier. Ved utleie skal dette meddeles skriftlig til sameiets styre for godkjenning.
Sameiets vedtekter og husordensregler følger vedlagt.

Husdyrhold

I henhold til opplysninger fra forretningsfører er det tillatt med dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 126 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, kjøkken/allrom, 2 soverom og gang.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
2. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue og soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 30.04.2021 utført av takstmann Anders Auen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 337 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2080, Festeavgift: 1132, Festeavgift ajour for 2020. Neste regulering av festeavgiften er i 2025, og reguleres iht. konsumprisindeks. Det kreves samtykke fra bortfester på skjøtet.
Felles festetomt i sameiet som i hovedsak består av bebyggelse og en hyggelig steinlagt bakgård. Leiligheten har egen inngang med koselig uteplass og romslig balkong i 2. etg.
Bortfester har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart etter salg.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i parkeringskjelleren. For øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Byggemåte

Selveierleilighet i bygning fra ca. 1983. Alle bærende konstruksjoner er fra byggeår. Utv. takoverflater fornyet/malt i regi av sameiet. De fleste innvendige vegg og himlingsflater er malt i perioden 2018-20. Nytt kjøkken i 2012. Fliser over benk er fra 2020. Badene er pusset opp i 2018. Fallforhold og differanse mellom et avløpsrør og sluk på bad 1.etg er kommentert. Leiligheten fremstår generelt i normal stand. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Anders Auen datert: 03.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligbygg/kontor datert 19.02.1985 og for innredning av kontorareal, datert 09.08.1984.
Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra kontor til to leiligheter, datert 30.04.14.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av panelovner, vedfyring og varmekabler på bad og i entré.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 11 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 11 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 778 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Eiendommen har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon, forskudd beregnet til 88 m3 for 2021. Dette kommer i tillegg til nevnte beløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 883 948 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 182 212 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommunedelplan - Sentrum, vedtatt 22.05.19, er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 13.12.1892, dagboknr. 90001, gjelder: Bestemmelse om generende virksomhet. Dokumentet er ikke funnet av megler.
Vilkår i festekontrakt, tinglyst 10.12.1980, dagboknr. 7963, gjelder: Bestemmelser om regulering av leien, forkjøpsrett for grunneier med mer.
Erklæring/avtale, tinglyst 26.03.1982, dagboknr. 3627, gjelder: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet.
Seksjonering, tinglyst 02.07.1981, dagboknr. 4388.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 21.07.20. Siste feiebesøk ble utført samme dato.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap/kombi frys, komfyr og oppvaskmaskin.
Noe møbler og inventar kan kjøpet til. Dette avtales direkte med selger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert  innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Bortfester har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart etter salg.

Adresse og matrikkel

St Olavs gate 2B, 3126, Tønsberg, Gnr. 1002 bnr. 207 snr. 105 orgnr. 892160082 i Tønsberg kommune

Eier

Sigrid Andreassen

Oppdragsnummer

28-21-0126

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.