Barkåker

BARNEVENNLIG!! Lekker enebolig med 4 sov & 2 bad - Flotte uteområder med gode solforhold - Blindvei

Fritsøveien 24 , 3157 Barkåker

BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

39%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 146 m²
Bruksareal 151 m²
Bruttoareal 164 m²
Tomt 451 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2011
Gårdsnummer 58
Bruksnummer 247
Energimerking C
FINN.no 220174515
Sist endret 16.06.2021 09:00
Prisantydning 4 650 000
Totalpris 4 789 019
Ligningsverdi 1 343 946,-

Beregnet totalkostnad

4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 139 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 789 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Innholdsrik og nydelig bolig med tiltalende og god standard. Boligen går over to plan og inneholder i 1. etg: Romslig entré, gang, flislagt bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
2. etg inneholder liten loftstue, 2 soverom, bod, og lekkert bad.
Carport

Standard

Velkommen til Barkåker og Fritsøveien 24. Her får du en lekker og relativt nyoppført bolig med tiltalende og moderne standard. Boligen er oppført i 2011 og ble bygget på større stue i 2017. Boligen er praktisk innredet med bl.a. 4 soverom, 2 bad og liten loftstue. Innvendig er boligen malt opp i tidsriktige og lekre farger, så her kan du flytte rett inn. Begge badene er helfliset og fra byggeår. Begge badene er lagt med pene fliser på gulv og vegger. Det er montert Sonos høytalere på badene med sentralen i boden i 2. etg. Kjøkkenet er fra byggeår og har innredning i hvil slett utførsel. Rommet er godt innredet og har godt med skap- og benkeplass. Rommet har høy himling som gir en god effekt og et tøft preg. Hvitevarene er integrerte og følger selvsagt med i handelen. Utvendig er boligen tøff og moderne. Lys farge på fasaden er helt etter dagens standard og gir boligen et moderne og trivelig uttrykk. Uteplassene er godt skjermet for innsyn. Her nyter du solen fra tidlig til sent. Her får du en moderne og meget flott bolig med en barnevennlig og populær beliggenhet. Vel møtt.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et meget populært og barnevennlig område i trafikkstille blindgate. Barkåker kjennetegnes med godt bomiljø og oppvekstsvilkår for barn. Fra boligen er det kort og trygg gangvei ned til barneskole, barnehage og flott idrettsanlegg. Lekeplass er i umiddelbar nærhet. Det er en relativt nyåpnet dagligvareforretning og Cafe på Barkåker samt at det planlegges å utvide med lite kjøpesenter. I nærområdet er det flotte turområder både sommer som vinter hvor det nå er ny lysløype. Til Tønsberg sentrum er det kun få minutter med bil og E-18. Til busstopp er det kort avstand med gode bussforbindelser.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. kr. 1 100,- pr. mnd. Tuner/boks medfølger.
Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 100,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 21733079

Boligens areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 164 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken, entré, gang og 2 soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, hall og 2 soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Bod:
Bruksareal: 7 m².
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 19.05.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 451 kvm, Eierform: Eiet tomt
Praktisk og lettstelt tomt og hage med gode plenarealer foran og bak huset. Det er etablert stor uteplass med treplatting på vestsiden. Denne er romslige, har god plass til møblement og går på boligens sør - og vestside. Uteplassene er  flotte og har gode solforhold fra tidlig morgen til sene kvelden.  Lun og fin plass, usjenert, og ikke minst er det deilig med skyggen på varme sommerdager. Det er etablert hekk mot naboene i sør og nord. Hagen er stor nok til å sette opp trampoline til de små, samt plass til ballspill. Nydelige uteplasser hvor fritiden virkelig kan nytes.
Eiendommen har 1/50 andel i realsameiet gnr. 58 bnr. 259.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du carporten, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler i gårdsplassen.

Byggemåte

Enebolig som er bygget i 2011 men er bygget etter forskrifter som gjaldt før TEK 10. Det er i 2017 tilbygget stuen. Det meste er fra respektive byggeåret. Det bør nevnes varmepumpe som er montert i 2017. Samt utført overflatebehandlinger. Det bør nevnes at luftehatt på taket er skiftet da denne ikke var tett. Frittliggende bod er bygget samtidig med boligen. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte bemerkninger og noe slitasje gir boligen et normalt godt inntrykk. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
Bygget er fundamentert med støpte såler og yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein, takfolie og asfaltpapp.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 25.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 15.06.2011 og ferdigattest for tilbygg til eksisterende enebolig datert 06.12.2017. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Barkåker barneskole og Kongs-Eik ungdomsskole. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, varmepumpe, gulvvarme på utbygget stue, gang og to bad. Ellers er panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 16 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 16 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 343 946 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 838 207 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn "En del av Fritzølia" vedtatt 11.04.2007. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale/bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 07.05.2010, dagboknr. 332044, gjelder: Rett til uhindret å benytte del av eiendom for vedlikehold av bolig og garasje/bod. Plikt og vedlikeholdsansvar av felles ledningsanlegg, og rett til ferdsel på eiendom/vei i forbindelse med dette. Felles eierskap og plikt til drift og vedlikehold av friområde. Bestemmelser om garasjer og bevarelse av trær. Se vedlagte servitutt for utfyllende opplysninger og presiseringer.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 06.10.14. Siste feiebesøk ble utført 31.08.16.
Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:
Scan 59 er feilmontert - den skal stå minst 40 cm fra direkte brennbart materiale. Selger opplyser at dette er utbedret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn, mikro og stekeplate.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Fritsøveien 24, 3157, Barkåker, Gnr. 58 bnr. 247 i Tønsberg kommune

Eier

Trond Henning Steingrimsen Annette Ljone

Oppdragsnummer

28-21-0131

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.