Revetal

Stor og gjennomført enebolig som bader i sol! Stor terrasse og særdeles pent opparbeidede uteområder!

Valleåsen 71 , 3174 Revetal

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

58%

av boligene er nyere enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 240 m²
Bruksareal 308 m²
Bruttoareal 345 m²
Tomt 1 316 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1982
Gårdsnummer 528
Bruksnummer 63
Energimerking F
FINN.no 220207271
Sist endret 14.06.2021 08:46
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 148 519
Ligningsverdi 1 302 908,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 148 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og innholdsrik enebolig som innehar følgende:
Underetasje: Vindfang, hall m/trapp, 2 stuer, bad/wc, vaskerom, soverom, 3 boder og garasjerom.
1. etasje: Stue/kjøkken, trapperom, gang, 3 soverom, bad/wc og utgang til stor terrasse!
- Romslig dobbelgarasje
- Pent opparbeide uteområder med ettermiddag og sen kveldssol!
- Verandaer i tre på henholdsvis ca. 20 kvm og 80 kvm.

Standard

Gjennomført og stilren enebolig beliggende fritt, høyt og solrikt til med seneste kveldssol! Utomhus er det stramt, stilrent og lettstelt med steinlagte uteplasser og små grønne lunger rundt på eiendommen. Den store terrassen over garasjen på ca. hele 80 kvm bør virkelig fremheves, med sine gode solforhold og delikate opparbeidelse med vannspeil, plassbygde blomsterkasser, utekjøkken med larvikitt benkeplate og flere soner! -  Perfekt sted å invitere venner og familie til å nyte livet i sommerhalvåret.
Innvendig er det delikat fargepalett og en flott atmosfære med den store og langstrakte åpne planløsningen i hovedplanet. I entreen ankommer du en romslig og flislagt hall med grå vegger sorte innerdører og sorte detaljer i himling og på vegg. Herfra er det adkomst ned til en avdeling som er perfekt til å etablere treningsrom, kontor eller lekerom som en ekstra sone for barn eller voksne. Trappen fører deg så opp til hovedplanet med storslått utsikt mot vest hvor du kan nyte solnedgangen og stor stue og-kjøkkenløsning som ble betydelig oppgradert i 2018. Kjøkkenet er selve hjertet i huset og må fremheves med sine lekre og tidløse detaljer, her har du rikelig med skap og benkeplass til kokkelering. Kjøkkenet innehar blant annet: Silestone benkeplate levert av Svanekjøkken, to stekeovner vis-avis med dampfunksjon, Bora induksjonstopp med innfelt avtrekk til kullfilter, sort underlimt vask samt matchende sort armatur.
Forøvrig innehar boligen to bad av god størrelse, separat vaskerom og tre romslige soverom.
Selgers oppgraderinger den siste tiden:
- Nytt sikringsskap i 2018.
- Oppgradert kjøkken og stue i 2018.
- Ny terrasse over garasje i 2019.
- Nytt tak i 2020
- Oppusset bad i underetasje i 2020.
Velkommen til visning, denne eiendommen vil begeistre!!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentrumsnært, attraktivt boligområde på Valleåsen i Re. Området er naturskjønt og barnevennlig, med umiddelbar nærhet til flotte turområder, så vel som gangavstand til Revetal sentrum. I sentrum finner du ReTorvet kjøpesenter, bank, vinmonopol, kommunehus, treningssenter og øvrige sentrumsfunksjoner.
Stedet ligger i hjertet av Vestfold, med omtrent like stor avstand til Tønsberg, Horten og Holmestrand. Det er gode bussforbindelser til de øvrige Vestfoldbyene. Du trenger ikke å reise langt for å oppleve frisk luft og fin natur, det er flere idylliske utfartsområder i Re kommune. Flotte tur- og friluftsområder med noe bøkeskog, variert terreng og kystlandskap gir god rekreasjon på helårsbasis. Her finnes et mylder av merkede turmuligheter, der turistforeningen sørger for løypekjøring vinterstid. Det er kort vei til lysløype, fotballbane, idrettshall, samt idylliske badeplasser ved Langvannet. Er man en badenymfe eller glad i å fiske, er det flere vann innover i marka eller ved sjøen. En kjøretur unna har du bl. annet Sandsletta badeplass ved Sand camping, som også har volleyballbane, gresslette, toalettfasiliteter og sommerkiosk. Herfra kan du også følge kommunens fine kyststi.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor/Canal Digital, ca. kr. 1 188,- pr. mnd. Selger opplyser at tuner/boks medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Jernbanepersonalets Forsikring Polisenummer: 1885747

Boligens areal

Primærrom: 240 kvm, Bruksareal: 308 kvm, Bruttoareal: 345 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 168 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall m/trapp, 2 stuer, bad/wc, vaskerom og soverom.
Sekundærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 3 boder og garasjerom.
(Arealet er fordelt i to plan. Garasje er medregnet i arealoppstillingen)
1. etasje:
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 140 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, trapperom, gang, 3 soverom og bad/wc.
(Arealet er fordelt i to plan)
Loft:
Dels gulvet loft. Arealet er ikke måleverdig iht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 25.05.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 316 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Stor dobbelgarasje samt parkering i egen gårdsplass.
Selger opplyser at terrassen over garasjen er utført ved egeninnsats.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1982. Boligen er oppført i to etasjer fordelt på fire halvplan. Dobbel garasje i tilknytning til boligen. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Tilnærmet flat konstruksjon uten fall til sluk. Det antas at rommet er fra 1982/byggeår. Dusjkabinett er installert. Dette forlenger trolig rommets/overflatenes forventede levetid. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i underetasje. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at baderomsplatene ble montert i 2020 og at arbeidene ble utført ved egeninnsats. Rommet for øvrig ants å være fra 1982/byggeår. Dusjkabinett er installert. Dette forlenger trolig rommets/overflatenes forventede levetid. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i rom med vaskemaskin. Ingen fukt registrert. Rommet betraktes ikke som våtrom etter dagens standard og anbefalte krav til utførelse selv om det er sluk i gulvet. Selger opplyser at boligen delvis har blitt påkostet/oppgradert den senere tid med f. eks. omlegging av taktekking inkl. takrenner/beslag høsten 2020, oppgradert veranda ca. 2016/-19 m.m. Vanlig værslitasje i utvendige overflater for øvrig. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2: Gulv på grunn, drenering, utvendig komplettering vegg, vinduer, ytterdører og porter, overflater på innvendige gulv på bad i underetasje og 1. etasje og VVS.
Selger opplyser om følgende:
- Det var lekkasje ved lufteventil før omlegging av taktekkingen i 2020.
- Ett av pipeløpene har sprekk og kan derfor ikke benyttes.
- Det er ikke stikkontakter i en stue i underetasje.
- Det kan forekomme noe lyd i vegg ved tapping av vann fra bad i 1. etasje (antatt temperaturendringer i materialer).
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 27.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Røråstoppen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, hall, soverom samt bad og vaskerom i underetasje. Gulvvarme i bad i 1. etasje. Varmepumpe og peisovn. Panelovner for øvrig. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 24 000 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 088 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 302 908 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 343 028 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannavn Valleåsen/Tykkemark i Revetalsområdet, vedtatt 03.12.1973. I henhold til kommuneplan vedtatt 08.09.2015 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det foreligger ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelser på eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det ble  utført tilsyn med fyringsanlegget den 13.11.20. Siste feiebesøk ble utført samme dato.
Selger opplyser at det er sprekk i det ene pipeløpet, og at dette således ikke kan brukes. Vedovnen i boligen er koblet til det andre pipeløpet og kan benyttes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: To kjøleskap, fryser i benk, oppvaskmaskin og to komfyrer på kjøkken.
Veggmonterte møbler i stue og soverom, samt  pendellamper og veggmonterte lamper medfølger ikke i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Valleåsen 71, 3174, Revetal, Gnr. 528 bnr. 63 i Tønsberg kommune

Eier

Martin Andreassen Eirik Pedersen

Oppdragsnummer

28-21-0133

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.