Tønsberg

Stilren & moderne leilighet med parkering i garasjeanlegg. Sørvendt balkong - Stor felles takterrasse

Teglhageveien 29 , 3125 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

66%

eier sin egen bolig

39%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

48%

har bolig mellom 60-120 kvm

37%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 42 m²
Bruksareal 45 m²
Bruttoareal 49 m²
Tomt 6 503 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1001
Bruksnummer 77
Energimerking B
FINN.no 220901885
Sist endret 04.06.2021 17:20
Prisantydning 2 790 000
Totalpris 2 868 769
Ligningsverdi 636 922,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 78 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 868 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Velkommen til Teglhageveien 29!
4. etg.: Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom, innvendig bod og balkong.
- Sørvendt og overbygget balkong på ca. 6 kvm.
- Det medfølger sportsbod i kjeller og parkeringsplass i parkeringskjeller med automatisk portåpner.
- I tillegg har man tilgang til sameiets felles takterrasse som er meget solrik.

Standard

Velkomment til denne flotte og arealeffektive leiligheten beliggende i sentrale omgivelser av Tønsberg sentrum
Entreen er lys og delikat og her er det plass til å henge av seg yttertøy samt i den innvendige boden. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning med fin plass til både sofa, tv-møblement og kjøkkenbord. Lyst, moderne og tidløst kjøkken med slette fronter og grå benkeplate som gir en flott kontrast.
Det medfølger integrerte hvitevarer som stekeovn, steketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og avtrekksvifte. Fra stuen er det utgang til en sørvendt balkong. Soverommet er romslig og har plass til garderobeskap samt kontorløsning/skrivepult. Badet er delikat og stilrent med innfellbare glassdører, krommet dusjarmatur, toalett, opplegg til vaskemaskin, downlights i himling og smekkert speil med lys. Det er i tillegg sportsbod og garasjeplass i kjeller! Sameiet har en flott takterrasse med sol fra morgen til kveld. - Her kan du invitere venner og familie til festlige lag!
Velkommen til visning - Her bor du i moderne omgivelser!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Teglhaugen ved foten av Slottsfjellet, kun få minutters gange fra sentrumskjernen av Tønsberg. Slottsfjellet byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt. Det er kort vei til jernbanestasjon, kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg.
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
Maier arena (tidligere Tønsberg stadion) ligger i gangavstand fra boligen, og herfra har du blant annet et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien.

Felleskostnader

2 101 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, garasje, ventilasjon, felles energi/fyring, felles bygningsforsikring, div. honorarer, drift og vedlikehold, avskrivninger og andre driftskostnader.
Garasje 138,-
Ventilasjon 127,-
Felleskostnader 1.517,-
TV/bredbånd 319,-

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett inkl. i fellesutgifter pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Slotsengen består av 91 seksjoner, 88 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 820952642, og ligger i Tønsberg kommune med følgende adresse:
Teglhageveien 23
Teglhageveien 25
Teglhageveien 27
Teglhageveien 29
Teglhageveien 31
Forretningsfører i sameiet er OBOS
Styreleder i sameiet er Knut Magnus Wittersø
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har arbeidet med løpende driftsoppgaver, informasjonsarbeid, reklamasjonssaker (garasjeporter, vannansamling på tak, vanninntrengning i bod-områder og garasje og utbedring av miljøgaten), prosjektering av infrastruktur til ladeløsning for el-biler. For mer informasjon om styrets arbeid og hva som skjer i sameiet se vedlagt papirer i salgsoppgaven.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 1822021

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 3 251 613,-.
Kostnader: Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 2 471 507,-.
Resultat: Årets resultat på kr 783 759,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Årsregnskapet for 2020 ikke er behandlet på årsmøtet ennå, da dette foreløpig ikke er avholdt.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 49 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.  
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Bod i 2. etasje på ca. 5 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 01.06.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 503 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass i garasjeanlegg.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 4. etasje i boligblokk oppført i betong i 2018. Leiligheten disponerer også en bod i 2. etasje. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra byggeår/2018. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 03.06.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bolig- og næringsbygg, datert 06.12.2019.
Det foreligger ferdigattest for ventilasjonsanlegg, datert 24.06.2020.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Gulvvarme i bad. Radiator (vannbåren varme/fjernvarme).
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Da leiligheten har vært utleid, er energiforbruket ukjent.

Kommunale avgifter

Kr. 9 213 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 636 922 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 292 918 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til rød sone iht. T-1442, garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse, boligbebyggelse-blokkbebyggelse, uteoppholdsareal, lekeplass, kjøreveg, kombinert bebyggelse og anleggsformål, vegetasjonsskjerm og gatetun, med plannavn Olav Trygvasons gate 4, vedtatt 18.06.2014. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til veg og kombinert bebyggelse og anleggsformål. Relaterte planer: Vestviken EDB-sentral, mellom Teglhagen med delvis omregulering av Olav Trygvasons gate, innføring av RV35 og 308 i Kjelleveien og Farmannsveien og Olav Trygvasons gate 3A. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 03.06.1930, dagboknr. 900491. Dokumentet er ikke funnet av megler.
Bestemmelse om bebyggelse/vann-/kloakkledning, tinglyst 18.11.1936, dagboknr. 990023. Dokumentet er ikke funnet av megler.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 07.10.1960, dagboknr. 3054, gjelder: Eieren av Teglhageveien 21 gir eieren av Teglhageveien 25 rett til å oppføre garasje 2 meter fra grensen. Teglhageveien 21 skal ha tilsvarende rett.
Erklæring/avtale, tinglyst 11.05.1994, dagboknr. 5490, gjelder: Tønsberg kommune har rett til å etablere og vedlikeholde de vann- og avløpsledninger og kommer som ligger på eiendommen. Se servitutten for utfyllende informasjon.
Erklæring/avtale, tinglyst 29.11.2016, dagboknr. 1103538, gjelder: Rettighetshaver, GBNR. 1012/82 og 83, har vederlagsfri og evigvarende rett til adkomst over eiendommen som anmerket i vedlagte kart, samt rett til å ha eksisterende teknisk infrastruktur over eiendommen og adkomst til å utføre vedlikehold.
Bestemmelse om nettstasjon, tinglyst 21.04.2017, dagboknr. 416598, gjelder: Rett for Skagerak Nett til å bygge, drive og vedlikeholde nettstasjon på eiendommen.
Seksjonering, tinglyst 06.04.2018, dagboknr. 618582.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Steketopp, stekeovn og kjøleskap.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Teglhageveien 29, 3125, Tønsberg, Gnr. 1001 bnr. 77 snr. 59 orgnr. 820952642 i Tønsberg kommune

Eier

Andre Skjerdal

Oppdragsnummer

28-21-0149

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.