Tolvsrød

Idyllisk eiendom nær sjøen! Arkitektonisk moderne og tøff bolig. Interiørmessig lekkert!

Furulyveien 12 , 3150 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

54%

av boligene er nyere enn 20 år

43%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 185 m²
Bruksareal 188 m²
Bruttoareal 203 m²
Tomt 702 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2012
Gårdsnummer 137
Bruksnummer 224
Energimerking B
FINN.no 220880274
Sist endret 15.06.2021 15:45
Prisantydning 7 500 000
Totalpris 7 732 769
Ligningsverdi 1 613 011,-

Beregnet totalkostnad

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 218 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 232 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 732 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
1. Etasje: Entrè/hall, garderoberom, kjøkken med stor spiseplass og utgang til terrasse, tv-stue med utgang til hagen, stue med utgang til terrasse, master bed-room avdeling som inneholder soverom, walk-in garderobe og eget bad med dusj, wc og servantinnredning, bod/spisskammers med hyller og plass til ekstra kjøleskap, separat toalett med servant, vaskerom med utgang ut.
2 Etasje: Stue med utgang til stor balkong, 2 soverom hvorav begge rommene har garderobeskap, dusjbad/wc med servant i innredning.
Frittliggende, dobbel garasje.

Standard

Fantastisk eiendom beliggende i enden av gaten og i svært i idylliske omgivelser - rett ved sjøen og badestrand! Arkitektonisk en moderne bolig som har et stilrent uttrykk med med stramme linjer. Boligen går over to etasjer og ble tegnet og bygget av det lokale byggefirma Bjarne W Sørensen i 2012. Svært arealeffektiv og praktisk planløsning med smarte løsninger. Gjennomgående bruk av materialer av god kvalitet. Funksjonell kjøkkeninnredning, levert av Gulli trevare. Integrerte hvitevarer som komfyr og micro i høyden, induksjon steketopp, kombinert kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator, type Røroshetta. Stor spiseplass i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Utgang herfra til herlig, overbygget uteplass. I den andre enden av kjøkkenet ligger en lun og fin tv-stue med utgang til uteplass. Stuen, kjøkkenet og spiseplassen danner tilsammen er sosialt allrom og fungerer som selve hjertet i huset. Det som appellerer til megler er alle utgangene til uterommet og hagen - man har flere utganger og enkel tilgang til den fine hagen. Begge bad er flislagt på gulv og vegger med smakfulle og tidløse fliser og har moderne baderomsinnredning med praktiske skuffer. Vannbåren varme - luft til vann ( i hele 1. etasje). Legg merke til takhøyde i stue og kjøkkenet - ekstra god takhøyde i kombinasjon med store og fine vindusflater, bidrar til at slippes inn rikelig med herlig lys og man får ekstra god romfølelse. Som nevnt, svært gode planløsninger og her er det flere fine soner og avdelinger, ideelt for barnefamilier. Gjennomgående lyst og delikat innredet - dette vil appellere til de aller fleste. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Drømmer du om å bo nær sjø og strand? Sol fra morgen til kveld? Da er du velkommen til Furulyveien 12! Boligen ligger innerst i gaten, helt uten gjennomgangstrafikk. Svært idylliske omgivelser i landlige omgivelser, samtidig som dette er sentralt beliggende nær det aller meste. Sjøen og stranden på Skallevold ligger rett i nærheten. Noe av det første som slår en når man kommer til området er stillheten og idyllen dette miljøet byr på! Skallevold er et stille og barnevennlig boligområde. Med kun en kort spasertur har man tilgang til sjøen, Skallevoldstranda, kun ca.100 meter unna, Karlsvikabukta og flotte friarealer med blant annet fine fiskemuligheter. Det er også umiddelbar nærhet til Essoskogen; ideelt for gåturer, løping og sykling. Her bugner av hvitveis og blåveis på våren - virkelig idylliske omgivelser og turområder. Skallevoldområdet er ideelt for barnefamilier da man har svært trygg, fin og kort skolevei. Kort vei til barnehager og gode idrettstilbud. Herunder Slagenhallen og Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisanlegg og fin sandvolleyballbane. Det er kun få minutters kjøring til Tolvsrødsenteret og Olsrød Park som har et bredt tilbud av forretninger, leger/tannleger og cafeèr samt det populære treningssenteret Level (som også har svømmehall). Kort vei også til Vallø småbåthavn. Bussholdeplass kun få meter unna med flere avganger i timen til Tønsberg sentrum. Det er ikke boplikt i området.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, kr. 1 000,- pr. mnd.
Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 200,-
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei utgjør kr. 500,-
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Boligens areal

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 203 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 124 m².
Primærrom: 121 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, wc, garderobe, vaskerom/ tekn. rom, soverom, garderobe, bad med wc, kjøkken med utgang til terrasse og tv- stue med utgang til hagen.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
2. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue, 2 soverom og bad med wc.
Garasje:
Bruksareal: 36 m².
Sekundærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 10.05.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 702 kvm, Eierform: Eiet tomt
Meget pent opparbeidet hage som er anlagt med plen og beplantet med ulike godsaker som frukttre, ulike stauder og bed. Tett og fin hekk rundt eiendommen. Innkjørselen og gårdsplassen er asfaltert og anlagt med fin kansten i overganger. Rundt huset utstrakt bruk av fine heller og belegningssten. Nydelig drivhus i hagen medfølger i handelen. Flere og fine uteplasser med utganger fra flere rom - her kan man sitte i helt usjenerte omgivelser, helt uten innsyn fra ytre omgivelser. Hagen fremstår nærmest som en liten oase og må bare oppleves - velkommen!

Garasje / Parkering

Ja, frittliggende garasje på ca. 36 kvm. Ellers god plass til utendørs parkering på egen eiendom.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i to etasjer. Bygningen ble oppført av byggefirma Bjarne W Sørensen i 2012. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Boligen er godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble funnet. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 10.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig og dobbel garasje datert 03.10.2016. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i begge bad. Vannbåren gulvvarme i boligrommene i begge etasjer. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 24 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 24 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 613 011 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 806 839 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Ingen.
Det er registrert følgende rettigheter på eiendommen gbnr. 137/4:
Bestemmelse om vei, tinglyst 20.09.2011, dagboknr. 754719,  gjelder: Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Det er registrert følgende rettigheter på eiendommen gbnr. 137/9:
Bestemmelse om vei, tinglyst 20.09.2011, dagboknr. 754767,  gjelder: Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Furulyveien 12, 3150, Tolvsrød, Gnr. 137 bnr. 224 i Tønsberg kommune

Eier

Turid Carlsen

Oppdragsnummer

28-21-0150

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.