Tolvsrød

Herlig leilighet under oppføring - 2 markterrasser og garasje - 3 soverom og 2 bad - Sentralt på Tolvsrød - Bo lettvint

Tolvsrød Hage, B1 101 , 3152 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmegler/Controller

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

37%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 90 m²
Bruksareal 91 m²
Tomt 8 682 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2021
Gårdsnummer 153
Bruksnummer 147
Sist endret 24.11.2021 11:11
Prisantydning 5 850 000,-
Totalpris 5 877 169,-
Fellesutgifter 1 739,-

Beregnet totalkostnad

5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 500,- (Oppstartskapital til sameiet) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 300,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 732 000,-)) -------------------------------------------------------- 27 169,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 877 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse av prosjektet

Velkommen til Tolvsrød Hage!

Tolvsrød Hage ligger sentralt og fordelaktig midt på Tolvsrød. Dette er et etterlengtet og spennende boligprosjekt på tomten til gamle Bjørkholt gartnerier.

De lekre leilighetene har alle sitt særpreg, med gjennomtenkte og smarte løsninger. Den store hagen som omkranser byggene er parkmessig opparbeidet.

Dette kan vi tilby:
• Særpreget og moderne arkitektur.
• Luftige og lyse leiligheter.
• De fleste leilighetene er gjennomgående.
• Alle leilighetene har en eller flere private uteplasser og heis.
• Interiør og planløsning utarbeidet i samarbeid med interiørdesigner.
• Ekstra god takhøyde som bidrar til god romfølelse.
• Naturskjønne omgivelser og parkmessig opparbeidet fellesareal.

Tolvsrød Hage består av 4 bygg og totalt 33 leiligheter, hvor alle har sine fordeler og sitt særpreg.
Bygg B1 går over 2 etasjer og består av 3 leiligheter i hver etasje, totalt 6 leiligheter.
Bygg B2 går over 3 etasjer og består av 3 leiligheter i hver etasje, totalt 6 leiligheter. Byggets 3. etasje henger sammen med en leilighet i 2. etasje som går over 2 etasjer.
Bygg B3 går over 3 etasjer og består av 5 leiligheter i 1. etasje, 5 leiligheter i 2. etasje og 3. etasje består av 2 store leiligheter. Totalt 12 leiligheter.
Bygg B4 går over 3 etasjer. 1. etasje består av 4 leiligheter. 2. etasje består av 4 leiligheter. 3. etasje består av en stor leilighet. Totalt 9 leiligheter.

Leilighetene har størrelser fra 60 kvm til 174 kvm. Se detaljert beskrivelse av hver enkelt leilighet senere i prospektet.

Forventet fremdrift

Innflytting er forventet 2. kvartal 2022  

Beliggenhet

Prosjektet ligger sentralt plassert i et meget populært og attraktivt boligstrøk på Tolvsrød, rolig, solrikt og barnevennlig.

Det er gangavstand til skole, barnehager, dagligvarebutikk med blomsterhandel, Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café. I nærheten ligger også Olsrød Park. Her finner du bank, dagligvarehandel med post i butikk, frisør, klesbutikk, optiker, kostholdsbutikk, bakeri og det svært populære treningssenteret Level som har egen svømmehall.

Det er kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane. Fine tur- og friluftsområder befinner seg rett i nærheten. Plasseringen er ideell for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Det er kort vei til deilige strender og badeplasser på Ringshaugstranden og Klopp, samt småbåthavn på Vallø Marina. Det er ca. 3 km til Tønsberg sentrum med gode bussforbindelser.

Oslo ligger en times kjøretur unna og med Torp lufthavn i nærheten så kommer du deg raskt ut i Europa.

Adkomst

Fra Kilen kjører man opp Prestrødbakken, igjennom første rundkjøring og videre til høyre mot Tolvsrød i andre rundkjøring. Deretter følger du Vallvøveien forbi Meny og svinger til høyre ved parkeringen til dyrebutikken Petz.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 33 boliger og 3 eneboliger som bygges ut etappevis. Prosjektet Tolvsrød Hage vil bli organisert som ett eller flere boligsameier. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal

Primærrom: 90,30 kvm, Bruksareal: 91,50 kvm

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Bruksareal: 91,5 m².
Primærrom: 90,3 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen stue- og kjøkken, 3 soverom og 2 bad. Fra stuen er det utgang til 2 markterrasser som ligger på hver sin side, på henholdsvis 10,2 kvm og 14,9 kvm.

Herlig hjørneleilighet på bakkeplan! Leiligheten vil holde en gjennomgående høy standard. Stuen og kjøkkenet vil ligge i åpen løsning, i et svært tiltalende rom med vinduer på tre sider. Rommet vil fremstå som luftig og med god takhøyde! Fra allrommet er det utganger til to herlige markterrasser som vender henholdsvis mot nordøst og sørvest, her vil det med andre ord være gode solforhold! Videre vil leiligheten ha 3 romslige soverom, hvorav hovedsoverommet har inngang til eget "master-bathroom". I tilknytning til de to andre soverommene vil det være et eget bad. Det vil medølge en garasjeplass i felles garasjekjeller.


Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiendommen skal oppføres på et tomteområde på idag gnr. 153, bnr. 147 i Tønsberg kommune.

Leilighetene vil få egne seksjonsnumre. Kjøper har eksklusiv bruks- disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Endelig seksjonsnumre blir tildelt på et senere tidspunkt.

Tomten er selveiertomt på antatt 9 mål inkl. lekeplassen. Tomtearealet er estimert og kan avvike. Eiendommens oppgitte areal er iht. dagens tomtegrenser/matrikkelkart avgitt fra Tønsberg kommune.

NB. Det er planlagt å bebygge 3 eneboliger øst for disse leilighetene (på høyre hånd når man kjører inn fra Valløveien). Disse boligene vil få rett til å bruke sameiets renovasjonsanlegg og gjesteparkeringer.

Arealet kan avvike fra det oppgitte ved senere oppmåling, og eventuelt arealavvik for tomten aksepteres av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det antas å bli gjort mindre grensejusteringer og derav avvik i tomtestørrelse for å tilpasse prosjektering av eiendommen. Boligseksjonene blir liggende på felles tomtegrunn.

Parkering

Det blir garasjekjeller og boder under og mellom B3 og B4 og innkjøring mellom disse. Det skal medfølge 1 garasjeplass og 1 bod til hver leilighet. Det blir opparbeidet 5 gjesteparkeringsplasser samt 3 HC-plasser på sameiets fellestomt. Det skal bygges 4 eneboliger, disse skal også bruke sameiets renovasjonsanlegg og gjesteparkering

Selger forbeholder seg retten til å fordele plassene samt endre betingelser for usolgte plasser inkl. ha rett til å leie ut og evt. selge disse. Garasjeplasser og boder organiseres som tilleggsdeler til de enkelte seksjonene i seksjoneringsbegjæringen som tinglyses av selger. Selger kan velge annen organisering av parkeringsplassene og boder - herunder opprette garasjer og/eller boder som egne næringsseksjoner eller at det opprettes bruksretter istedet for tilleggsdel - uten at det kan bygges noe krav på dette.

Sameiet må i sine vedtekter, gjennom en bytteordning eller på annen måte, sikre at parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne, gjøres tilgjengelige for disse. En seksjonseier med nedsatt funksjonsevne kan kreve at styret pålegger en seksjonseier uten behov for en tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede.

Vedtektsbestemmelsen kan bare endres dersom samtlige seksjonseiere uttrykkelig sier seg enige. Kommunen har vetorett mot endring av vedtektsbestemmelsen.

3 eneboliger som skal bygges i nord vil få rett til også å kunne bruke sameiets gjesteparkering.

Boder

Det medfølger en bod til hver leilighet. Plassering av denne bestemmes av selger.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Det er mulig å gjøre tilvalg på kjøkken / garderober, elektro innen 20.sept  21

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører

Det vil bli opprettet ett/flere sameier på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette.Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Adgang til utleie

Det er en boenhet i hver leilighet. Utleie er tillatt og skal meldes til sameiets styre og forretningsfører for  registrering. Utleie reguleres for øvrig iht. lov om Eierseksjoner.

Pengeheftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Det blir opparbeidet fortau og adkomstvei inn fra Valløveien som blir offentlig vei. Prosjektet blir tilkoblet det offentlig vann- og avløpsnettet.

3 eneboliger som skal bygges i nord vil få rett til å bruke sameiets renovasjonsanlegg og gjesteparkering

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for Valløveien 51, planID 0704_20150121 vedtatt av Tønsberg bystyre den 07.11.2018. Reguleringskart og bestemmelser er vedlagt. Det skal opparbeides områdelekeplass i nord.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

1 739 pr. mnd..
Felleskostnad pr mndt: ca. kr 19,- pr kvm bruksareal. En leilighet på 100 kvm bruksareal vil  bli fakturert med ca. kr 1.900,-

Seksjonens månedlige felleskostnader er stipulert ut fra bl.a. erfaringstall og ferdig budsjettert for første driftsår. Felleskostnader skal betales fra overtagelse av seksjonen. Oppstilling over fellesutgiftene for hver enkelt leilighet følger av prisliste som er vedlegg til salgsoppgave. I prislisten finner du også foreløpig budsjett over fellesutgiftene. Forretningsfører vil bli OBOS for sameiets første driftsår.

Felleskostnader, som dekker bl.a. vedlikehold og drift av garasjekjeller, drift og vedlikehold av heis, vedlikehold og stell av felles tomt, renhold fellesarealer, honorar til styret i sameiet, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, betales forholdsmessig av den enkelte eier.

I tillegg kommer kostnader til grunnpakke TV, grunnpakke internett ca kr. 389,- pr mnd.

Ovennevnte kostnader er stipulert av selger og forretningsfører. Se vedlagt budsjett for felleskostnader som er vedlegg til salgsoppgaven. Obos er valgt som forretningsfører for det 1. året. Dette er basert på erfaringstall og endringer kan/vil forekomme. 

Endelige størrelse og innhold i  felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. Ved konstituering av sameiet skal det fastsettes ett driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas under sameiermøte. Felleskostnadene fordeles som hovedregel etter sameiebrøk og vedtekter med mindre annen fordeling vil være rimelig. Styret i sameiet har ansvar for å tilpasse de månedlige felleskostnadene til de reelle utgiftene og kostnadene sameiet har.

Oppstartskapital til sameiet (kr.7.500,-) fra hver enkelt sameier blir overført til forretningsfører/sameiet. Beløpet er å regne som innskuddskapital og vil ikke bli tilbakebetalt.

I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv. Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Tønsberg Kommune fastsetter endelige kommunale avgifter og det tas derfor forbehold om beløpet. Kommunale avgifter faktureres direkte til seksjonseier- de vil ikke inngå som del av felleskostnader.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. Iht. lov om Eierseksjoner, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Etasje

1. etasje.

Oppvarming

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning til hver leilighet. Det installeres ett aggregat pr. leilighet som kombinerer ventilasjon med aktiv og passiv varmegjenvinning, produksjon av varmtvann, kjøling (svalfunksjon) og oppvarming i en total inneklimaløsning. Anlegget bidrar til oppvarming og produksjon av varmtvann ved å utnytte energien i avtrekksluften. Dermed oppnår man reduserte energiomkostninger.

Romoppvarming ellers dekkes av elektrisk gulvvarme i stue og kjøkken, samt baderom, ellers direktevirkende elektriske panelovner.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Tolvsrød Hage, B1 101, 3152, Tolvsrød, Gnr. 153 bnr. 147 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0177

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.