Kaldnes

Toppleilighet i Byfjorden Terrasse med utsikt over "hele" byen - Sol fra morgen til kveld - Dobbel garasje og heis

Sundveien 23P , 3128 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 118 m²
Bruksareal 120 m²
Bruttoareal 128 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 2002
Gårdsnummer 130
Bruksnummer 10
Energimerking E
FINN.no 228266190
Sist endret 23.09.2021 12:33
Prisantydning 5 990 000
Totalpris 6 148 769
Ligningsverdi 1 036 913,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 148 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Velkommen til denne lekre toppleiligheten med fantastisk utsikt over byen og fjorden. Leiligheten ligger i 3. etg, har heis opp til ytterdøren og inneholder følgende: Yttergang med heis, entré, gang, romslig stue med utgang til 2 balkonger, lekkert kjøkken fra Ikea, flislagt bad med dusj og kar, separat toalett, eget vaskerom og 3 soverom hvor den ene har utgang til nydelig balkong. Dobbel garasje med stor bod på bakkeplan.

Standard

Velkommen til panoramautsikt i denne nydelige toppleiligheten på Kaldnes. Leiligheten er innholdsrik og moderne og er smakfullt innredet i tidsriktige farger. Leiligheten strekker seg over hele 3. etasje og man har etasjen for seg selv. Herfra har man en fantastisk 180 graders utsikt over Tønsberg fra Jarlsberg, gjennom byen og byfjorden, til innseilingen. Fra garasjen går du inn til heisen som tar deg opp til leiligheten. Heisen stopper rett ved inngangsdøren og det kan gi en følelse om at heisen er din private. Det praktiske rundt denne leiligheten gjør at den bør appellere til alle aldersgrupper.
Leiligheten har hele tre balkonger som gir deg fantastiske solforhold hele dagen! To av balkongene er vendt mot Tønsberg og har en majestetisk utsikt. Leiligheten fremstår strøken og tidsriktig. Den ble oppgradert i 2017 med nytt kjøkken med innredning fra Ikea. Kjøkkenet ble flyttet til et rom nærmere stuen for å gjøre det mer praktisk i hverdagen. Kjøkkenet er lekkert og er innredet med integrerte hvitevarer, inkl. mikro og komfyrvakt. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Rommet inneholder badekar, dusj, dobbel servant, toalett, samt nyere innredning. Leiligheten er utstyrt med eget vaskerom, noe som er svært praktisk. Separat toalett i gangen.
Her får du en nydelig leilighet som er stor og innholdsrik. Det aller beste med leiligheten er den fantastiske utsikt du har over byen og fjorden. Dette er en sann glede å presentere denne leiligheten for deg. Vel møtt.

Beliggenhet

En stor, lekker eierleilighet med fantastisk beliggenhet på Kaldnes. Akkurat passe tilbaketrukket fra byen, hvor man har den vidstrakte utsikten - over Byfjorden og Jarlsberg samt til Tønsberg by med Slottsfjellet. Leiligheten ligger i kort gangavstand med gangbroen som går fra Kaldnes over til Tønsberg brygge og sentrum. Flotte tur- og rekreasjonsområder Teieskogen få skritt fra eiendommen. På Teie er det også idrettsanlegg og fotballbaner.

Felleskostnader

2 690 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, div. honorarer, kontingenter, felles bygningsforsikring, felles energi/fyring, drift og vedlikehold og andre driftskostnader.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, inkludert i fellesutgifter pr. mnd. Tuner/boks medfølger.
Årlig medlemskap i velforening inkludert i fellesutgifter pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Byfjorden Terrasse Nøtterøy, org.nr. 987404345 består av 16 boligseksjoner.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Styreleder i sameiet er Leo Melkild.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Styret har prioritert reparasjon av lekkasje på nivå 1, samt utbedringer av mangler på takene i sameiet.
- Reparasjon/utbedring av takene på tre av våre bygg er nå utført og godkjent.
- Inspisert utvendige avløpsrør mellom nivå 1 og 2.
- Besiktiget sameiets område med tanke på å få oversikt over vedlikeholdsbehov.
- Det er en rekke pågående saker gjeldende vedlikehold i sameiet.
Det er foreslått at sameiet etablerer et vedlikeholdsfond på kr. 500 000,- til forutsette vedlikeholdsarbeider. Etableringen kan føre til økte fellesutgifter, en engangsinnbetaling fra sameierne eller et større felles låneopptak. Styret vurderer mulighetene.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 85227945

Regnskap

Se vedlagte protokoll/årsberetning for oversikt over regnskapet.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter følger vedlagt.
Det er fellesdugnad i sameiet.

Husdyrhold

I henhold til sameiets vedtekter er det tillatt med dyrehold, så lenge det ikke er til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 128 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 120 m².
Primærrom: 118 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad, entré, gang, vaskerom, 3 soverom og wc. 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 09.08.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal og hovedsakelig opparbeidet med asfaltert vei og parkeringsplasser.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen dobbel garasje med lademuligheter til elbil. Det er etabler noen gjesteparkeringsplasser.

Byggemåte

Flermannsbygg som er bygget rundt 2002. Den vurderte leiligheten ligger i byggets 3 etasje og det medfølger dobbel garasje med bod på til sammen 44 kvm. Det er tre verandaer hvor to er på 7 kvm. hver og en er på 5 kvm. Det er dette året montert el-bil lader. Det er i 2017 gjort en del oppgraderinger. Dette gjelder nytt kjøkken, innredninger på bad, skyvedørsgarderobe, noe innvendige overflater og noe på VVS anlegget. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte avvik og noen bemerkninger gir leiligheten et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik, datert: 12.08.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for seksjon 15, datert 27.07.2011. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Teie skolekrets. For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Sameiet har begrenset dette til 60 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på bad, wc og vaskerom. Oppvarming ellers er panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 11 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 11 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 235 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 036 913 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 732 885 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger og felles avkjørsel med plannavn "Byfjorden Terrasse, GBNR. 130/10 og 130/45", vedtatt 17.12.1997. I henhold til kommuneplanen, vedtatt 31.01.2018, ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Færder kommune opplyser at plan 20190180 - Ny fastlandsforbindelse, ikke direkte berører eiendommen, men ligger litt nord for eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 07.02.1980, dagboknr. 836, gjelder: Eier gis adgang til å bebygge den fradelte tomt (GBNR. 130/10) inntil 1 m fra ny grense.
Bestemmelse fra bebyggelse, tinglyst 24.08.1999, dagboknr. 9502, gjelder: Eier av GBNR. 130/10 gir eier av GBNR. 130/11 rett til å bygge inntil 1 meter fra felles grense. Eier av GBNR. 130/11 avgir 10 m av eiendommen i overkant, i felles grense mot vei, til eier av GBNR. 130/10. Eier av GBNR. 130/11 gir eier av GBNR. 130/10 rett til å bygge garasjebygg inntil 1 m fra felles grense. Eier av GBNR. 130/11 aksepterer utbyggingsplaner på eiendom GBNR. 130/10.
Erklæring/avtale/seksjonering, tinglyst 14.08.2002, dagboknr. 10769, gjelder: Seksjonene har boder og garasjeplass om tilleggsdeler.
Reseksjonering, tinglyst 20.07.2005, dagboknr. 9888, gjelder: Seksjon 14 er delt opp i 2, slik at det påstår en ny seksjon 16.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, og har adkomst fra privat vei.
Færder kommune opplyser at eiendommen har felles ledninger sammen med andre eiendommer.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sundveien 23P, 3128, Nøtterøy, Gnr. 130 bnr. 10 snr. 15 orgnr. 987404345 i Færder kommune

Eier

Richard Jakobsen

Oppdragsnummer

28-21-0205

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.