Sem

SEM - Lekker, moderne og tidsriktig enebolig. Nydelig innglasset hagestue med god takhøyde. Dobbel garasje.

Broen 36 , 3170 Sem

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

17%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

80%

har bolig på over 120 kvm

8%

av boligene er nyere enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 132 m²
Bruksareal 139 m²
Bruttoareal 152 m²
Tomt 833 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1997
Gårdsnummer 51
Bruksnummer 391
Energimerking E
FINN.no 229943505
Sist endret 15.09.2021 09:27
Prisantydning 4 800 000
Totalpris 4 934 019
Ligningsverdi 937 449,-

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 134 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 934 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig, som inneholder følgende:
1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, garderobe/bod med godt med skapplass, hall, kjøkken med spiseplass, stue med vedovn og utgang til innglasset hagestue (dørene kan enkelt åpnes helt opp), dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin, 2 soverom.
2. etasje: Stue, 2 soverom, kjøkken (ikke søkt innredet i kommunen - står på godkjent tegning som soverom), stort dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin, bod.
Én utvendig bod innlemmet til boligen.
Frittliggende dobbelgarasje med lagringsplass.

Standard

Lekkert innredet, svært innholdsrik og funksjonell enebolig med flere gode bruksmuligheter. Boligen ble påbygget i 2014/2015 med ny, innglasset hagestue. Hagestuen må fremheves - legg spesielt merke til den gode takhøyden og takvinduene - takvinduene og takhøyden bidrar til at det slippes inn rikelig med herlig lys og man får en god romfølelse. Glassdørene kan enkelt skyves til side og åpnes helt opp. Hagestuen fungere som stue nr. 1 og har utgang til herlig, usjenert og lun uteplass. Boligen er påkostet og modernisert siden byggeår. Ny kjøkkeninnredning (2011) i slett utførelse og med heltre benkeplate. Alt av integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, kjøl-/frys, steketopp og oppvaskmaskin. Det er satt opp lekre  mosaikkfliser over benken. Badet i 1. etasje ble modernisert i samme tidsrom med nye fliser på gulv og vegger. Badet fremstår som tidsriktig og har moderne baderomsinnredning med skuffer. Badet i 2. etasje ble modernisert i 2020 og fremstår som utrolig lekkert. Moderne fliser på gulv og vegger, bred og praktisk baderomsinnredning, dusj med flott  blandebatteri mm. Entréen er flislagt med lekre fliser på gulvet og trappen opp til 2. etasje er malt i en kul og kledelig gulfarge - må sees i virkeligheten. Interiørmessig gjennomgående smakfullt og delikat - dette vil appellere til de aller fleste! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Velkommen til Broen 24! Boligen ligger i et etablert og mindre boligfelt på Ås/Broen på Sem, med kort vei til Semsbyen. Semsbyen er blitt et populært boligstrøk, og er et satsningsområde for Tønsberg kommune. Området er sentralt plassert til både E18 og Tønsberg sentrum. Nylig har det blitt en trafikksikker miljøgate der, med fortau og sykkelsti (det er sykkelsti til Semsbyen fra dette boligfeltet). Tilbudene er mange og varierte og ligger i nærområdet slik at du slipper å bruke bort unødig tid på transport. Det er kort vei til dagligvareforretninger, barnehage, skole, lege, fysioterapeut, apotek, post, frisør, blomster, sko/klær/sportsbutikk, kafé, restaurant og bensinstasjon. Idrettsanlegg og turområder ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg er det kun få kilometer med gang og sykkelsti til Tønsberg sentrum, hvor det finnes større servicetilbud med jernbane, shoppingmuligheter og kulturtilbud. Bussavgang hvert 20.minutt. Kort vei til E18 og Torp for deg som pendler.                           .

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. kr 1 000,- pr mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.¨
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 9345448

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 152 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med trapp, hall, 2 soverom, bad /vaskerom/wc, kjøkken, stue og vinterhage.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
2. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue, 2 soverom, kjøkken og bad med wc.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Garasje:
Bruksareal: 28 m².
Sekundærrom: 28 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Uthus:
Bruksareal: 5 m².
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Åpent lagerrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 18.08.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum: Kjør Semslinna mot Sem og ta av mot Sem sentrum. Ta til høyre i krysset på Sem og følg Semsbyveien. Følg veien til du ser Broen gå inn til høyre før krysset på Ås. Følge Broen til venstre hvor eiendomme følger til høyre nær enden av veien.
Alternativt kan man kjøre til Jarlsberg hovedgård/Sem kirke. Ta til venstre i rundkjøringen mot Revetal. Følg veien (Jarlsberggt) rett fram, for så å ta til venstre i neste rundkjøring. Ta så til venstre inn på Åshaugveien, og deretter første vei til venstre som er Broen .Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 833 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten huset står på er 833 kvm. I tillegg eier eiendommen 1/7 av eiendommen gbnr. 51/395. Se vedlagt matrikkelkart.
Solrik og barnevennlig eiertomt. Tomten er anlagt med plen og beplantet med trær, prydbusker som blant annet rhododendron, trollhassel, rips mm. Det er etablert en tett og fin hekk rundt eiendommen. Innkjørselen og gårdsplassen er asfaltert og uteplassen fra den innglassede hagestuen er belagt med belegningssten. Her kan man sitte i svært lune og solrike omgivelser, helt uten innsyn fra ytre omgivelser, og nyte lange og herlige sommerdager og kvelder med sol helt til kl. 22:30 på sommeren.

Garasje / Parkering

Frittstående garasje. Det er god plass til parkering på egen eiendom.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje uten kjeller. Byggeår 1997. Tilbygget vinterhage i 2014/15. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt.
Selger har i løpet av de senere år utført følgende oppgradering på boligen:
- 2020, badet i 2. etg ble modernisert av selger
- 2017, ny kjøkkeninnredning ble satt inn i 2. etasje
- 2014, tilbygget ny vinterhage
- 2011, ny kjøkkeninnredning ble montert i 1. etasje
- 2011, bad / vaskerom fikk nye fliser på gulv og vegger
Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men bad /vaskerom har membraner som har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1997 og
2014. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende garasje oppført i 1999. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 18.08.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 06.11.1997 og ferdigattest for tilbygg datert 27.04.2021. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Det gjøres oppmerksom på at det ene soverommet i 2. etasje er innredet til kjøkken. Dette er ikke byggemeldt hos kommunen.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sem skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
2. etasje har vært utleid for kr 10 000,- pr. mnd. Eneboligen i sin helhet har vært utleid for kr. 19 000,- pr mnd.

Oppvarming

Peisovn i stuen fra 2011. Termostatstyrte varmekabler i entrè, hall, vinterhage og begge bad. For øvrig elektriske panelovner. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 24 800 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 24 800,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 937 449 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 374 815 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. Ta kontakt med megler for ytterligere opplysninger om regulering.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vann/kloakkledninger - tinglyst 06.02.1997, dagboknr. 1665 - Gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
- felles for gnr. 51, bnr. 390, 391, 392 og 393
Erklæring/avtale, tinglyst 29.04.1997, dagboknr. 5341, gjelder: Felles vedlikehold av ledninger.
Erklæring/avtale, tinglyst 29.04.1997, dagboknr. 5343, gjelder: Felles vedlikehold av ledninger.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 10.09.2014:
Avvik 1 - 1. etasje: Det nederste foringsrøret i skorstein er defekt. (Deler av foringsrøret mangler, ser yttermantelen fra innsiden av sotluka). Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap/frys, platetopp, komfyr og oppvaskmaskin (på kjøkkenet i 1. etasje.)
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Broen 36, 3170, Sem, Gnr. 51 bnr. 391 i Tønsberg kommune

Eier

Roger Dalen

Oppdragsnummer

28-21-0208

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.