Tønsberg

Nydelig familiebolig på populære Solvang - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad! Stor tomt!

Grevinneveien 27 , 3117 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

36%

har bolig mellom 60-120 kvm

21%

er barnefamilier

28%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 160 m²
Bruksareal 248 m²
Bruttoareal 291 m²
Tomt 996 m² / Festet tomt
Soverom 4
Byggeår 1956
Gårdsnummer 1010
Bruksnummer 172
Energimerking G
FINN.no 229115706
Sist endret 24.09.2021 09:14
Prisantydning 8 790 000
Totalpris 9 018 519
Ligningsverdi 1 115 959,-

Beregnet totalkostnad

8 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 212 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 228 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 018 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innholdsrik familiebolig beliggende på populære Solvang. Nydelig hagetomt og solrik terrasse med hagestue.
Kort vei til alt!

Innhold

Boligen går over 2 plan med kjeller og inneholder:
1. etasje: Åpen entré/trapperom, stue/spisestue med utgang til terrasse og hage, kjøkken, separat wc, soverom og bad. Trapp til kjeller, garasje og carport.
2. etasje: Trapperom, stue med utgang til balkong, bad/WC og 3 soverom. Blindloft over ett soverom, bad og garasjen.
Kjeller: Stort kjellerrom med trapp og utgang ut, vaskekjeller og to kjellerboder/rom og råkjeller.
Loft.

Standard

Innholdsrik familiebolig beliggende attraktivt til på populære Solvang. Boligen har vært gjenstand for omfattende oppgradering i senere år og fremstår som lys og moderne der du kan flytte rett inn. Man kommer inn i en stor hall med garderobeplass, stuen er lys og romslig med store vindusflater som gir bra med naturlig lysinnslipp. Det er utgang til en usjenert, stor og solrik terrasse med hagestue. Her kan lange, sosiale sommer- og høst kvelder nytes. Kjøkkenet er nytt i 2018 og har bra med skap- og benkplass. Det er integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har en koselig og plassbygget spiseplass. Videre er det egen voksenavdelig i 1. etasje med hovedsoverom med eget bad. Gjestetoalett i tilknytning til hallen. I boligens 2. etasje finner man 3 delikate soverom, en stor loftstue samt et nytt og lekkert bad med dusj og wc. Kjeller har inngang fra boligen og fra hagen. Den er innredet med treningsrom, vaskerom og ellers bra med lagringsplass. Her er det mange muligheter! Forøvrig har boligen garasje samt carport. Det er installert lader for el. bil.  For ytterligere teknisk standard, se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann samt selgers egenerklæring.

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på ærverdige og attraktive Solvang. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, Byskogen skole (1-10 klasse), Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall, tennisbaner, turnhall, håndballhall, fotballhall, fotballbaner og treningssenter ved Gressbanen. Det er også mulighet for bading i Andredammen og i Tredjedammen er det Surd City med kabelbane og vannskipark.
Det tar ca. 7 minutter å gå til skole (Byskogen) og barnehage. Videre er det matbutikk ved Meny Heimdal og Rema1000 på Kilen.
Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Særdeles attraktivt villaområde og gate på Solvang. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, kr. 1 100,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

DnB Fremtind Polisenummer: 00021665101

Boligens areal

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 248 kvm, Bruttoareal: 291 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 70 m².
Sekundærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Stort kjellerrom med trapp og utgang ut, vaskekjeller og to kjellerboder/rom og råkjeller.
1. etasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Åpen entré/trapperom, stue/spisestue, kjøkken, separat wc, soverom og bad.
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Trapp til kjeller, garasje og carport. (Carport med åpent areal på 17 m² er ikke medtatt i sum BRA iht. takstbransjens retningslinjer for arealmålinger)
2. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, stue, bad/WC og 3 soverom. Blindloft over ett soverom, bad og garasjen.
Loft.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 16.08.2021 utført av takstmann Ole J. Wetlesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Festet tomt, utløpsår feste: 2055, festeavgift: kr 10 790,- pr. år. Forfallsdato festeavgift er 20/7 og 20/10, festeavgiften er ajour 1. kvartal 2021. Festekontrakten reguleres etter konsumprisindeksen hvert 10. år, neste regulering er 2025. Det er rett til fornyelse. Bortfester har forkjøpsrett og skal samtykke på skjøte. Det er mulighet for innløsning av tomten, dette er pr august 2021 kr. 476 000,- Ta kontakt med Tønsberg kommune vedr. innløsning av tomten.

Garasje / Parkering

Enkel garasje integrert i boligen samt en carport. Det er el-billader i tilknytning til carporten.

Byggemåte

Enebolig med garasje fra 1956 og tilbygget carport i 2006. Nåværende eier har i 2018 og 2019 pusset opp det meste av boligen innvendig. 1. etasjen er pusset opp med nye overflater og ny kjøkkeninnredning. Hele 2. etasjen er malt og bygget nytt bad. Sikringsskapet er supplert og monter elbillader på 32 Amp. kurs. Det er skiftet ett vindu. Varmtvannsbereder er skiftet. Det er montert to stk. varmepumper, luft til luft. Ytterdøren er skiftet. Glassene i overdekning er skiftet i 2021. Forrige eier har skiftet flere vinduer rundt 2000, 2005 og 2013. Balkongdøren er skiftet rundt 2000. Sikringsskapet ble rehabilitert i 2005. Badet i 1. etasjen ble noe pusset opp i 2007. Dør ut fra kjeller og terrassedør er skiftet i 2008. Carport ble tilbygget i 2006. Taket er lagt om og skiftet renner, nedløp og beslag i 2008. Det er og skiftet ytterkledning på gavlvegg syd og i 1. etasje nord i 2008. Terrasse med  overdekning er fra 2008. Noe bunnledninger ifm. septiktank er skiftet i 2017.
Boligen fremstår som pent holdt med alder på flere bygningsdeler fra byggeåret. Dreneringen har alder og det er litt fukttransport i kjellergulv og kjellervegger. Rest opprinnelig vinduer og kjellervinduer har en del alder. Det er noe svak lufting langs gesimser på loftet. Balkongen har en del alder. Ytterkledning og puss fra byggeåret har en del alder og enkelte mindre sprekker i pussen. Rest eldre rør fra byggeåret og eldre deler på elanlegget har alder. Badet i 1. etasjen har alder på grunnkonstruksjonene og igjen litt alder på oppussingen i 2007. Se også eiers egenerklæring, beskrivelsestekst og de enkelte punktene i rapporten.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Ole J. Wetlesen datert: 16.08.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15.06.1956. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets. Byskogen skole ligger ca. 600m fra eiendommen, ca. 7 minutter å gå.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

To stk. varmepumper, luft-til-luft med kjøling. Innstøpte varmekabler i flislagt del av entré og i badet i 2. etasjen. Varmefolie i gulvet i soverommet i 1. etasjen. Stråleovn på badet i 1. etasjen. Elektriske panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 23 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 23 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 115 959 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 017 452 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 16.01.1956, dagboknr. 137 - løpetid: 100 år, bortfester: Tønsberg kommune, det er forkjøpsrett for kommunen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Selger opplyser om at det er septiktank på eiendommen. Videre opplyser selger at kommunen ikke har kapasitet p.t. til å koble på det offentlige anlegget, og har i brev av 6. mars 2018 påtatt seg å tømme tanken annet hvert år. Gjelder inntil en eventuell fremtidig påkobling.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert kjøleskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin samt løst brannskap i kjeller.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eiendomsskatt til kommunene har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Grevinneveien 27, 3117, Tønsberg, Gnr. 1010 bnr. 172 i Tønsberg kommune

Eier

Anne Ekelund Bjelke Harald Christian Bjelke

Oppdragsnummer

28-21-0212

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.