Tønsberg

Nydelig nyoppusset byvilla med utleiedel - 4 bad - 5 soverom - Flytt rett inn!

Kong Oscars gate 6 , 3116 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 203 m²
Bruksareal 213 m²
Bruttoareal 247 m²
Tomt 474 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1916
Gårdsnummer 1009
Bruksnummer 115
Energimerking G
FINN.no 231465029
Sist endret 21.09.2021 16:15
Prisantydning 8 390 000
Totalpris 8 606 519
Ligningsverdi 1 264 398,-

Beregnet totalkostnad

8 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 202 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 216 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 606 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 2 plan med kjeller og inneholder:
1. etasje: Hall m/trapp, stue/kjøkken, tv-stue, bad/wc, soverom og kott.
2. etasje: Trapperom, stue, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og garderobe/bod.
Kjeller: Trapperom, stue/kjøkken/soverom, bad/wc, gang, stue/kjøkken, bad/wc, soverom og bod.

Standard

Vakker villa beliggende i et meget attraktivt og sentrumsnært villastrøk. Eiendommen har vært gjenstand for omfattende oppgradering siden 2005 og frem til nå. Bla er utvendig tak lagt om med glasert takstein og nye takrenner i 2016, de fleste vinduer og dører er nye i 2019, balkongene er har nye gulver og rekkverk i 2021, det er etablert vannbåren gulvvarme i deler av boligen samt at innvendig er nær alle overflater blitt oppgradert med nye overflater i slett, moderne utførsel både i tak og vegger med nydelig overganger av listverk og stukkaturer. Gulvene er belagt med lekker parkett eller nydelige fliser. Kjøkkenet er nytt og kler boligen perfekt.  Badene er nye og er pusset opp i tidsriktig stil og med lekre fliser. Kjeller med egen inngang ble innredet i 2016 med 2 soverom, 2 bad, kjøkken og stue. Denne delen i er pt. leid ut for kr 8500,- pr mnd. Leietager er sagt opp med 3 mnd. oppsigelse fra 1 oktober.
Her har du virkelig en vakker, moderne bolig med høy standard der du kan flytt rett inn!
Boligen beskrives som følger: Man kommer inn i en hyggelig entré med herskapelig tapet på veggene. Legg merke til den flislagte trappen og de nydelige detaljene på listene. I mellomgangen er det satt inn garderobeskap med god plass til oppbevaring av ytterklær og sko.
Kjøkkenet må fremheves, virkelig et klassisk og lekkert kjøkken! Lys profilert kjøkkeninnredning, her er det godt med benkeplass samt oppbevaring i over- og underskap. Integrerte hvitevarer stekeovn og mikro i høyden, steketopp, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. Det er også plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet på kjøkkenet.
Spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og har god plass til å dekke til langbord for hyggelige lag med familie og venner. Fra spisestuen er det utgang til hyggelig terrasse som igjen tar deg videre til hagen. TV-stue i forbindelse med spisestuen. Hyggelig kleberstenspeis som skaper godt med varme. Legg merke til den flotte rosetten i taket, samt bruk av down-lightsbelysning!
Lekker trapp opp til 2. etasje. Her møtes man av en meget hyggelig loftstue, igjen med rosett og flott bruk av down-ligts. Fra loftstuen er det utgang til herlig balkong. Videre er det i 2. etasje et romslig soverom med stort walk-in closet. Fra soverommet er det utgang til balkong. Videre har soverom 2 plass til seng og garderobe. I tilknytning til soverommene har man et stort, flislagt bad. Badet er innredet med dobbelt servant med underliggende skap, vegghengt toalett, dusj i hjørne og opplegg til vaskemaskin. Det 3. soverommet ligger i 1. etasje. Dette soverommet har tilknytning til eget bad.
Boligen oser av god atmosfære - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på ærverdige og attraktive Stenmalen.  En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, Byskogen skole (1-10 klasse), Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall og treningssenter ved Gressbanen. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Særdeles attraktivt villaområde og gate på Solvang. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Telenor kabel-tv (Altibox er alternativ), kr. 725,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

If Forsikring Polisenummer: 2856142

Boligens areal

Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 247 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, stue/kjøkken/soverom, bad/wc, gang, stue/kjøkken, bad/wc og soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, stue/kjøkken, tv-stue, bad/wc og soverom.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.
2. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, stue, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe/bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 07.09.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 474 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

God plass til utendørs parkering på egen eiendom.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1916 og senere ombygd/modernisert. Boligen er oppført i to etasjer og loft samt innredet kjeller. Frittliggende bod/garasje oppført i tre. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er av nyere dato. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2020. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i kjeller. Ingen unormal fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i kjeller. Ingen fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk. Rekvirent/selger opplyser at boligen har vært gjenstand for en del oppgraderinger etter overtakelse i 2005 f.eks. omlagt taktekking i 2016, skiftet takrenner i 2016, skiftet de fleste vinduer/dører i 2019, etablert vannbåren gulvvarme i deler av boligen, oppgradert diverse innvendige overflater m.m. Bolige gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er ikke nødvendigvis kontrollert/bekreftet av undertegnede.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 09.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen Skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har utleiedel i kjeller. Denne er søkt og godkjent av kommuenen i 2016. Selger har i ettertid montert et ekstra kjøkken. Dette er ikke søkt om. Denne er pt leid ut for kr 8500,- pr mnd. Leietager er sagt opp med 3 mnd oppsigelse fra 1 oktober.

Oppvarming

Varmekabler på bad i 1. og 2. etasje. Vannbåren gulvvarme i 1. og 2. etasje. Vedovn i stuen. Varmekabler i størstedelen av kjeller.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 15 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 181,50 pr. år De kommunale utgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 264 398 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 551 834 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. Ta kontakt med megler for mer informasjon om regulering.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er septiktank på eiendommen.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert : 16.03.2015
Avvik 1 - Hybel: Teglskorsteinen er kledd inn på 2 sider, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for
kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
Avvik 2 - Hybel: Dårlig gjenmurt hull i skorstein etter tidligere røykrør må tettes på godkjent måte.
Avvik 3 - 1. etasje: Det mangler ubrennbar plate på gulvet for ildstedet (åpen peis)
Avvik 4 - Loft: Det mangler ubrennbar plate på gulv i skorsteinens bredde og minst 30 cm foran
feieluken.
Avvik 5 - Loft: Det mangler ubrennbar plate på gulv i skorsteinens bredde og minst 30 cm foran
feieluken.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Salg av møbler og hvitevarer kan diskuteres.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger har fullmakt til å selge eiendommen. Selger har derfor bekrenset kunnskap om eiendommens tilstand og standard.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kong Oscars gate 6, 3116, Tønsberg, Gnr. 1009 bnr. 115 i Tønsberg kommune

Eier

Jan Thomas Haugan Jan Harald Haugan

Oppdragsnummer

28-21-0219

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.