Ramnes

Idyllisk småbruk på over 11 mål! Velholdt enebolig og garasje. Solrik og vidstrakt utsyn fra eiendommen.

Tinghaugveien 164 , 3175 Ramnes

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

73%

har bolig på over 120 kvm

59%

er barnefamilier

34%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 146 m²
Bruksareal 153 m²
Bruttoareal 164 m²
Tomt 11 420 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1986
Gårdsnummer 584
Bruksnummer 3
Energimerking E
FINN.no 231481992
Sist endret 20.09.2021 21:00
Prisantydning 4 850 000
Totalpris 5 006 519
Ligningsverdi 732 664,-

Beregnet totalkostnad

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 156 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 006 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Idyllisk eiendom med landlig og herlig beliggenhet i Ramnes. Eiendommen har et bolighus og stort uthus med dobbelgarasje, dukkestue, pumpehus for vann og vognskjul.
Boligen er en halvannen etasjes bolig og inneholder:
1. etg: Vindfang, hall med klesskap og trapp opp, stort kjøkken med peis og vedovn, kjølerom og utgang til hagen, stue med plassbygget bokhylle og utgang til en nydelig terrasse, separat toalett og vaskerom.
2. etg inneholder loftstue med herlig utsikt over området rundt, 3 soverom, mellom gang/walk-in closet, bod og flislagt bad med badekar og dusj.
Uthuset er på hele 120 kvm og inneholder i 1. etg: Dobbel garasje, vedbod, verksted og bod/lagringsrom med vann og sluk. 2. etg inneholder et innredet rom, samt et uinnredet loftsrom med muligheter.

Standard

Velkommen til dette idylliske småbruket i Tinghaugveien 164, kun 16 km fra Tønsberg by, 25 minutter til Sandefjord by og Torp flyplass.
Her bor du tett på naturen med skog og utsøkte turområder, sommer som vinter, rett utenfor døren. Boligen er oppført i 1986 og har gjennomgått flere oppgraderinger i nyere tid. Boligen fremstår solid og har en meget god atmosfære.
Boligen er praktisk innredet hvor du oppholder deg i 1. etg med herlig kjøkken med stor spiseplass. Innredningen er fra Huseby og har god kvalitet. Her er det montert en peis og vedovn som gir rommet en lun atmosfære. Du får store vindusflater på kjøkkenet samt en dobbel terrassedør som går ut i hagen. Fra denne siden av boligen har du nydelig utsikt nedover dalen, mot Ramnesslettene. Her vil du også få morgensolen inn. Stuen har lune tregulv, vedovn og utgang til en herlig terrasse mot sør. Stuen er romslig med plass til lesekrok, tv-stue og spisestue. Boligen er praktisk innredet med toalett og vaskerom i 1. etg. Når du beveger deg opp i 2. etg kommer du til soveromsavdelingen. Her får du i tillegg en loftstue som kan fungere perfekt som en ekstra sone. Fra loftstuen har du en fantastisk utsikt. Etasjen inneholder 3 soverom, hvor to har takvindu og ett har utgang til balkong. Badet er innholdsrikt og er innredet med både badekar og dusj. Her får du en stor innredning med plass til håndkle mm under den lange benkeplaten. Badet er helfliset og ble pusset opp i 2012.
I tillegg til bolighuset får du et stort uthus. Uthuset går over to plan og har integrert dobbel garasje. Her får du godt med lagringsplass, både oppe og nede. Innenfor garasjen er det et verksted og en bod. Det er innlagt vann, samt sluk i boden. Oppe er det et stort rom som er innredet. Dette rommet har flere bruksmuligheter. Innenfor dette rommet er det et uinnredet rom som nå fungerer som lagerrom.
Dette er en eiendom som må oppleves. Kom og kjenn på den herlige atmosfæren og den gode følelsen eiendommen bringer. Vel møtt!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, naturskjønt og idyllisk område i Ramnes i Tønsberg kommune. Området ligger kun 5-6 minutters kjøretur fra Revetal sentrum, hvor du finner det meste av butikker og servicetilbud. Re-torvet er et hyggelig kjøpesenter med en av Norges beste Meny-butikker, Vinmonopolet og flere klesbutikker. Tønsberg er nærmeste by og ligger kun ca. 16 km fra eiendommen.
Den fine Reløypa starter rett på oppsiden av eiendommen med raste- og bålplass, samt oppkjørte skiløyper om vinteren. Her kan man nyte naturen til sitt fulle. Nærområdet for øvrig byr på et mylder av merkede turmuligheter, og eget løypelag sørger for løypekjøring vinterstid. Området har også et rikt løypenett av stier og skogsveier som er godt egnet for offroadsykling og terrengløp. Når høsten nærmer seg byr området på flotte forhold for sanking av bær og sopp.
Langevannet ligger bare 5 minutter unna med bil og er en idyllisk perle med gode bade og fiskemuligheter. Her finner du fin badeplass med stupetårn, handicaprampe og sanitærforhold.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Internett fra Re Nett, ca. kr. 495,- pr. mnd. /TV fra RiksTV via antenne, ca. kr. 559,- pr. mnd.
Fellesutgifter for brønn er kr. 2 000,-. pr år.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6295135

Boligens areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 164 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom, kjøkken, entré, hall m/trapp, stue og wc.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjølerom og kott.
2. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, loftstue og 3 soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Uthus/garasje:
1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Sekundærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, garasjerom og verksted.
Loft:
Bruksareal: 33 m².
Sekundærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innredet loftsrom og uinnredet loftsrom.
Innredet/isolert del utgjør ca. 47 kvm. Det er ikke kontrollert eller innhentet opplysninger fra kommunen om hva som er søkt og godkjent av arealer.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 25.08.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 11 420 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er stor og idyllisk. Hele tomten er på ca. 11 420 kvm hvor du får et stort tun og store arealer.
Dette gjør tomten svært praktisk og tilrettelagt for store og små. Tomten strekker seg ned skråningen mot sør og over bekken som går i bunn av "dalen" Selger har tidligere hatt sauer på sommerbeite her, som har holdt vegetasjonen nede. Tomten og eiendommen generelt er godt egnet for dyrehold.
Det går en sti på eiendommen opp mot en dam som ligger like vestover. Det er beplantet bærbusker og frukttrær i hagen. Her vil det være plass og mulighet for mer dyrking av frukt, bær og grønnsaker om man ønsker. På eiendommen får du gode solforhold fra tidlig morgen til godt utpå kvelden. Det er etablert en herlig terrasse på sørsiden av boligen som er en lun og koselig plass. Herfra får du i tillegg utsikt østover og langt utover områdene rundt. Terrassen er stor. Gårdsveien inn til boligen er gruset. Her får du en herlig eiendom med stor tomt og gode muligheter for selvdyrking.
Det er driveplikt på eiendommen. Ny eier må innen 1 år etter overtakelse av eiendommen, bestemme om arealene skal drives selv eller leies bort.
For at driveplikten skal være oppfylt, må produksjonsegenskapene på jorda opprettholdes slik at arealet kan nyttes til vanlig jordbruksdrift med mulighet for normal avling. Dette innebærer at arealene som utgangspunkt må høstes og kultiveres årlig. Uavhengig av hvordan eier oppfyller driveplikten, står eier ansvarlig for at jorda drives. Eier kan velge å oppfylle driveplikten ved å leie ut jorda. Jorda må leies bort i minst 10 år av gangen. Leiekontrakter ut over 10 år kan kreve delingssamtykke og konsesjonsbehandling. Når eier leier ut jorda, er det fortsatt eier som står ansvarlig for at jorda drives. Det betyr at kommunen forholder seg til eier hvis jorda ikke drives. Eier kan velge å drive deler av eiendommen selv. Eier kan også leie bort deler av arealet til én leietaker, og en annen del til en annen leietaker. Dette krever leiekontrakt med hver enkelt leietaker.
Kontakt gjerne megler for ytterligere informasjon eller ved spørsmål.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen dobbel garasje tilknyttet det store uthuset. Det er rikelig med parkering i gruset gårdsplass.

Byggemåte

Enebolig som er bygget i 1986. Det er gjort noen oppgraderinger etter byggeåret. Det kan nevnes bad, platting, takvinduer, to vinduer, kjøleaggregat, varmepumpe, bereder, nytt borehull og en del innvendige overflater. Frittliggende garasje er bygget i 1997. Eier bemerker at det i 2018 ble utført radonmålinger med tilfredsstillende resultat. Det er i tillegg enkelt skur og pumpehus som ikke er ytterligere vurder. Brannstige i 2. etasjen skal monteres før salg. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. En del oppgraderinger må påregnes. Foruten enkelte avvik og bemerkninger gir boligen et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, stort problemer skadedyr eller maur. Eier bemerker at det tidvis kan være noe problemer mus i kneloft. Pelias har årlig kontroll og utfører noen tiltak. Det er også registrert spor etter mus i kott til garasjen. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik, datert: 01.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig, datert 30.01.1986. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Tønsberg kommune opplyser at driftsbygning/garasje/uthus er oppført i 1997.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Ramnes skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder med vedovn i stuen samt vedovn og peis på kjøkkenet. Det er montert varmepumpe i stuen. Du får gulvvarme på bad, vaskerom, hall og kjøkken. Varmepumpen er fra 2018, gulvvarme på bad fra 2012 og resten er fra byggeåret. Varmekilders funksjon er ikke testet og gulvvarme på kjøkken er ikke brukt og da usikker funksjon.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 14 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 14 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 266 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis, og dekker slamtømming, renovasjon og feieavgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 732 664 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 637 590 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Eiendommen er registret med kulturminne 07180106025. Boligen er registrert i SEFRAK-registeret. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 08.09.2015, er området avsatt til adkomstvei, hensyn friluftsliv og LNRF-areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen odel knyttet til salget av denne eiendommen.
Eiendommen er konsesjonsfri, men tomt er over 2 mål - derfor må det signeres på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Jordskifte, tinglyst 06.01.1951, dagboknr. 39, gjelder: Grensegangssak.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat adkomst.
Eiendommen er tilknyttet offentlig slamtank, som forøvrig er nylig tømt. (felles med nabo).
Selger opplyser følgende: Eiendommen er deleier i Tinghaug vannverk. Brønnen er plassert på denne eiendommen, med pumpehus og borehull. Nytt borehull i ca. 2015. Det betales kr. 2 000,- til vannverket hvert år for å legge opp midler om noe skulle oppstå. Det er totalt seks deleiere, og Marius Høyland er for tiden leder. Det tas jevnlige prøver av vannkvaliteten.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 07.08.2011. Siste feiebesøk ble utført 15.06.2017, nytt feierbesøk er varslet at vil skje 18.09.2021

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Ventilator, oppvaskmaskin og komfyr med platetopp.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tinghaugveien 164, 3175, Ramnes, Gnr. 584 bnr. 3 i Tønsberg kommune

Eier

Katrine Thon

Oppdragsnummer

28-21-0222

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.