Tønsberg

Rett i sjøkanten og bademulighet! Delikat og smakfullt innredet - garasje og heis. MÅ SEES!

Jarlsøveien 80 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

74%

av eiendommene har pris over 5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 32 m²
Bruksareal 41 m²
Bruttoareal 44 m²
Tomt 6 387 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 2013
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 28
Energimerking B
FINN.no 231462588
Sist endret 10.09.2021 17:55
Prisantydning 2 890 000
Totalpris 2 971 269
Ligningsverdi 540 171,-

Beregnet totalkostnad

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 81 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 971 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder foruten felles inngang: Entré, romslig dusjbad/wc med servant i innredning samt opplegg for vaskemaskin, praktisk kjøkken med hyggelig spiseplass, stue med utgang til innglasset terrasse, soverom og bod (selger har benyttet denne som garderobe).
Bod i kjelleren. Egen p-plass i garasjeanlegget i kjelleren.

Standard

Nydelig selveierleilighet beliggende i 1. etasje med en fantastisk nærhet og kontakt med sjøen. I og med at leiligheten liggger i 1. etasje får man en helt spesiell kontakt med sjøen. Leiligheten fremstår som svært innbydende - virkelig arealeffektiv leilighet med en moderne og god standard. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning. Legg merke til de store og fine glassflatene som vender mot sjøen - disse bidrar til at det slippes inn rikelig med herlig lys og man får enkelt nyte den frie og fine utsikten mot sjøen. Fra stuen er det utgang til den innglassede terrassen - terrassen fungerer som stue nr 2, store deler av året. På terrassen er det terrassevarmer, lys og strømuttak. Lyst og pent kjøkken med hvit glatt kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ved kjøkkenet er det plass til en hyggelig spiseplass. Soverommet har en flott løsning, hvor man entrer dobbeltsengen fra 2 sider. Fra sengen har man et flott skue til sjøen og på veggen ved fotgavlen er det plass til tv. Det er 2 garderobeskap på rommet. Lun og fin leilighet med vannbåren varme og fin belysning fra down-lights. Lettvint med parkeringsplass med heisadkomst og sportsbod i kjelleren. Gjennomgående tidsriktig og delikat - dette vil appellere til de aller fleste - velkommen!

Beliggenhet

Bygget er 3 etasjer høyt og sameiet består totalt av 28 leiligheter med høy standard. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og har flott utsikt mot sjøen.  Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00. På øya finnes også restaurant, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter og tennisbane. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 7-8 min gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tolvsrødsenteret, 12 min til Tønsberg sentrum, 35 minutter til Torp Lufthavn og ca. 50 minutter til Drammen. Det er kort vei til Oslo, hvor flere veiprosjekter nå er realisert. Pr. i dag tar turen kun ca. 1 time og 15 minutter. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i Tønsberg samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

1 334 pr. mnd. TV , løpende drift og vedlikehold, snømåking internveier, forretningsførsel.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV inkludert i felleskostnader. Internett etter egen avtale med Altibox.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Jarlsø Østsiden, org.nr. 914 119 456, består av 28 boligseksjoner.
Styreleder i sameiet er Kari Alme.
Forretningsfører i sameiet er Heimtun & Bryn Regnskapskontor
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet Jarlsø Østsiden 2 har egen hjemmeside på: www.jarlsøinfo.no/sameiet/sameiet-tunet/
Her legges det ut dokumenter og saker som har betydning for hele sameiet.
Sameiet har det siste året gjort flere utbedrings- og vedlikeholdsprosjekter.
Plant annet kan det nevnes:
- Ny utelamper på bygningen.
- Bygg og brannsikring har utbedret og malt søyler på terrasser.
- Det har lekket fra drenshull i garasjen. Disse er nå fuget og har tilfredsstillende effekt.
For ytterligere opplysninger om utbedrings- og vedlikeholdsprosjekter, se årsberetning vedlagt i salgsoppgaven.
Videre er det inngått avtale med Strandman om snømåking og strøing, og det er avtale med Hjertetreet om vedlikehold av grøntområdene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 5471288

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Se pkt. 6 i husordensreglene.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 44 kvm
Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, bad / wc / vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, innglasset terrasse.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 25.08.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. Ta Narverødveien til høyre i rundkjøringen på Presterød og holder denne forbi Kiwi på Råel. I første veidele etter Kiwi holder man til høyre og holder Jarlsøveien til venstre. Følg Jarlsøveien rett frem gjennom rundkjøringen og Jarlsø ligger da på andre siden av broen. Ta første vei til venstre etter næringshallen, følg veien mot høyhuset Tårnet. Tun Sydøst er de to byggene på venstre side før Tårnet. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 387 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Selveierleilighet i første etasje på 3 etasjes boligblokk. Byggeår 2013. Selger opplyser at badene fikk et nytt lag med fliser på de opprinnelige for å tilfredsstille universell utforming. Jarlsø Eiendom utbedret/påkostet dette i 2017. Leiligheten er for øvrig i original stand med overflater og innredninger fra byggeår. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist. Det er utført søk med fuktindikator i badet. Ingen unormale fuktverdier ble påvist. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Til leiligheten hører en bod på 5 kvm + en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 25.08.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for leilighetsbygg datert 26.04.2017 og ferdigattest for innglassing av balkonger datert 04.01.2021.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra felles varmeanlegg. Varmekabler i badet.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 5 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 5 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 278 pr. år I tillegg betales det kr. 10,74,- pr.m³ vann og kr 18,94,- pr.m³ avløp. Kommunale avgifter kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 540 171 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 944 614 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til blokkbebyggelse, uteoppholdsareal og annen fare, med plannavn Jarlsø byggetrinn 3 og 4, vedtatt 25.04.2012 (planID: 3803 20110033) I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, standlinje sjø og byggegrense. Relaterte planer til eiendommen er Jarlsø, byggetrinn 5 vedtatt 07.11.2018 (planID: 20170153) og Jarlsø (vedtatt 06.12.2006 planID: 52010). Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 03.12.2013, dagboknr. 1049845.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøl- fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Møbler og inventar kan medfølge etter avtale.Dette må avtales spesielt.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jarlsøveien 80, 3124, Tønsberg, Gnr. 162 bnr. 28 snr. 4 i Tønsberg kommune

Eier

Egil Rensvold Maren Håndstad Rensvold

Oppdragsnummer

28-21-0223

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.