Basberg

Praktisk enebolig med nydelig tomt - Fantastiske sol- og utsiktsforhold - Svært barnevennlig gate

Trapesveien 10 , 3114 Tønsberg

VISNINGER

28. september tirsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

38%

er barnefamilier

38%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 159 m²
Bruksareal 256 m²
Bruttoareal 277 m²
Tomt 1 043 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1964
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 49
Energimerking G
FINN.no 231462684
Sist endret 22.09.2021 10:08
Prisantydning 5 450 000
Totalpris 5 602 269
Ligningsverdi 948 838,-

Beregnet totalkostnad

5 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 152 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 602 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Praktisk og innholdsrik enebolig med alt på ett plan. Boligen er innredet på hovedplanet med entré, gang, stor stue med utgang til solrik terrasse, kjøkken med spisestue og peis, soveromsgang, eget vaskerom, 2 flislagt bad og 3 soverom.
Kjelleren er innredet med kjellerstue (små vindu til rømning) med koselig peis, 3 boder og et stort disponibelt rom med vindu og dør ut.

Standard

Velkommen til Trapesveien 10 og denne flotte eiendommen med nydelig utsiktstomt. Her får du en helt rå utsikt over Slagendalen, samt meget gode solforhold med den siste kveldssolen. Enebolig som er bygget i 1964 og er tilbygget i 1979 og 1999. Det er gjort en del oppgraderinger rundt 2000 og noe er gjort i nyere tid. Boligen er praktisk innredet med alt på ett plan, hvor du finner bl. a. 2 bad og 3 soverom. I tillegg er det stor kjeller hvor det er innredet en kjellerstue, samt et stort disponibelt rom med mange muligheter.
På hovedplanet finner du to bad hvor det største er fra 1999 og det minste ble pusset opp i 2018. Begge badene har dusj, servant med skap/skuffer og toalett. Det er i tillegg et eget vaskerom så du slipper å ha vaskemaskinen på badet. Kjøkkenet er solid bygget, med innredning fra 2003. Innredningen er med hvite profilerte fronter og inneholder integrerte hvitevarer som kjølehjørne, stekeovn, mikro fra 2003. Koketopp er fra 2010 og oppvaskmaskin er fra 2015. Flott kjøkken med stor spiseplass og herlig peis. Stuen er stor og har god plass til møblement. Fra stuen går du ut til en meget solrik terrasse mot vest. Det er montert både varmepumpe og peis i stuen, samt peis i spisestuen.
I kjelleren er det et stort potensial for videre innredning. Du får et stort rom med egen inngangsdør, som fint kan bruket til noe annet, ved behov.
Her får du en meget flott eiendom med en usedvanlig god utsikt og solforhold. Denne må oppleves. Vel møtt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fritt og usjenert til i landlige omgivelser, med fantastisk utsikt over naturlandskapet og nedover Slagendalen. Fra eiendommen har du utsøkte solforhold med meget sen kveldssol. Her har man umiddelbar nærhet til flotte tur og rekreasjonsområder sommer som vinter med bl.a. Pilgrimsleden, Osebergløypene og turstier som tar deg helt til Horten. Kort vei også til sentrumsfunksjoner på Eik, Gauterød og Åsgårdstrand. Ca. 7 min i bil til Tønsberg og 10 min utkjøring til E-18. Eiendommen ligger med kort avstand til Rom Hagesenter. Kort vei også til barnehage og skoler på Jarteigen (Montessori), samt barnehagen på Klokkeråsen, Barkåker og Eik. Høgskolen i Vestfold (Bakkenteigen) ligger kun en liten kjøretur unna. Det er et god heste- og ridemiljø i området med kort vei til stall og ridesenter på Lefdal og Roberg.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett via Viken Fiber/Alitbox og utgjør ca. kr 1 130,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7959586

Boligens areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 256 kvm, Bruttoareal: 277 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue.
Sekundærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder, kjellerrom og kott.
Kjellerstuen tilfredsstiller ikke krav til varig opphold og vinduer er for små for rømning. Det er ikke kontrollert eller innhentet opplysninger fra kommunen om hva som er søkt og godkjent av arealer. Ved innredede arealer i kjeller er det krav til rømning. Det er da viktig å merke seg at vinduer skal være minst 60 cm høyt og minst 90 cm bred på lysåpningen. Alternativt 50 cm høyt og da 100 cm bred. Avstand fra gulv og opp til åpningen skal ikke overstige 100 cm.
1. etasje:
Bruksareal: 175 m².
Primærrom: 139 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjøkken, stue, trapperom, 2 bad, 3 soverom og vaskerom.
Sekundærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 01.09.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 043 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er stor og nydelig parkmessig opparbeidet med prydbusker og blomster og fremstår som meget pen. Belegningsstein med kantstein i innkjørsel. Deler av tomen er naturtomt. På framsiden er hagen opparbeidet med plenarealer. Her er det muligheter for lek og moro for store og små, med bl. a. trampoliner og annen ballspill. PÅ vestsiden av boligen er det etablert en stor terrasse som bader i sol hele sommeren. Her har du solen til det aller siste på kvelden. Denne delen av tomta er delvis naturtomt. Her er det lyng, samt noe plen og etablerte uteplasser for kos og hygge. Det er satt opp hekk mellom naboene. Det er etablert en egen fotballbane i område som brukes av store og små.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen garasje, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler i den steinlagte gårdsplassen. Det er installert el bil lader i garasjen, men ladeboksen følger ikke med.

Byggemåte

Enebolig som er bygget i 1964 og er tilbygget i 1979 og 1999. Det er gjort en del oppgraderinger rundt 2000 og noe er gjort i nyere tid. Nyere oppgraderinger gjelder et bad, varmepumpe, noe på vvs-anlegget, en del på elanlegget og noe innvendige overflater. Som det fremkommer i rapporten er det registrert flere symptomer på avvik fra normal tilstand. En del av dette som følge av alder, bruk og forventet levetid. En del oppgraderinger og noe utbedringer må påregnes. En del av bygget ellers gi et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik, datert: 09.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg til bolig, datert 04.06.1984. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Tønsberg kommune opplyser at eneboligen er byggemeldt i 1964. Garasjetilbygg fra 1966. Eiendommen er tilbygget og ombygget i 1999.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeåsen skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.
Elever i 1. klasse som har mer enn 2 km mellom hjem og skole/opplæringssted én vei, og elever i 2. -10. klasse som har mer enn 4 km mellom hjem og skole/opplæringssted én vei har rett til gratis skoleskyss, i henhold til informasjon fra Vestfold Kollektivtrafikk. Søknadsfrist for elever i grunnskolen er 1. april hvert år. Dersom det søkes etter denne fristen, kan fylkeskommunen ikke garantere at skyssen er klar til skolestart i august. Skolen registrerer alle søknader om skoleskyss, så derfor må det tas kontakt med skolen.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder hvor det er peis i spisestuen og i stuen, samt i kjellerstuen. Det er montert varmepumpe, gulvvarme på to bad, entre, kjellerstue og stort kjellerrom. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 24 000 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 24 000,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 181 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 948 838 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 415 815 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 22.05.2019, er området eiendommen ligger i avsatt til bevaring kulturmiljø og LNRF. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om veg, tinglyst 25.07.1964, dagboknr. 502786, gjelder: Part i vannverk, hovedledninger for vann og kloakk, samt veier. Plikt til å vedlikeholde ovennevnte.
Bestemmelse om veg, tinglyst 21.11.1969, dagboknr. 505910, gjelder: Eier av GBNR. 91/4 har rett til å bruke vei over parsellen GBNR. 90/49 som adkomst til hans/hennes eiendom.
Rettigheter på GBNR. 90/50:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 13.03.1978, dagboknr. 501718, gjelder: Eier av GBNR. 90/50 gir eier av GBNR. 90/49 tillatelse til å oppføre tilbygg i en avstand av 3,5 meter fra felles eiendomsgrense.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ikke var noen til stede da det var varslet tilsyn med fyringsanlegget 15.09.2016. Siste feiebesøk ble utført 28.08.2014.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, komfyr og mikro.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Trapesveien 10, 3114, Tønsberg, Gnr. 90 bnr. 49 i Tønsberg kommune

Eier

Navdip Singh Bal Kiranjit Kaur

Oppdragsnummer

28-21-0227

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.