Tolvsrød

Panorama sjøutsikt! Særdeles rålekker bolig med takterrasse. Bader i sol! Felles strandparsell. Bør oppleves!

Åsgårdstrandsveien 402G , 3153 Tolvsrød

VISNINGER

19. september søndag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

40%

har bolig mellom 60-120 kvm

14%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 130 m²
Bruksareal 130 m²
Bruttoareal 148 m²
Tomt 158 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 23
Energimerking B
FINN.no 231835561
Sist endret 15.09.2021 10:52
Prisantydning 6 290 000
Totalpris 6 456 269

Beregnet totalkostnad

6 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 166 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 456 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Moderne rekkehus som inneholder følgende:
1. etasje: Hall/stue m/trapp, 2 soverom, bad/wc, vaskerom/teknisk rom og utvendig bod.
2. etasje: Stue/kjøkken, gang, bad/wc og soverom.
3. etasje: Trapperom og romslig takterrasse.
Carport i tilknytning til boligen.

Standard

Ved Ytre Oslofjord har vi nå gleden av å presentere et rålekkert rekkehus med ende beliggenhet oppført i 2019. Dette er en sjelden anledning til å skaffe seg et nesten kliss nytt hjem med formidabel og misunnelsesverdig sjøutsikt! Til boligen medfølger det andel strandparsell, som innbyr til lek, late dager ved vannet og friske morgenbad! Uavhengig av bruken er dette et sted man opplever "feriefølelse" året rundt.
Med en gang man kommer inn boligens hall vekkes en helt spesiell følelse - nærheten til sjøen som utspiller seg utenfor er helt unik, og de fleste av hjemmets vinduer er rettet mot havet. - Her utspiller det seg flotte bilder både sommer som vinter.
Boligen innehar romslig stue-/spisestue, kjøkken i åpen løsning m/innredning fra Sigdal, stort dobbelt soverom i 2. etasje med garderobeløsning og trapp fra stuen/kjøkkenet som fører deg opp til en fantastisk takterrasse på ca. 37 kvm som bader i sol. To store soverom i 1. etasje med sjøutsikt og vindu som strekker seg ned til gulv og kan åpnes opp for å gå ut i retning mot vannet. Forøvrig to store bad hvor ett er ved hall i 1. etasje, vis-a-vi vaskerom/teknisk rom samt bad nr. to er i overgang mellom kjøkken og hovedsoverom i 2. etasje. Parkering i carport og lagringsmuligheter i utvendig bod.
Boligens "signatur" kan trygt sies å være den herlige tak terrassen Fra terrassen er utsikten imponerende og misunnelsesverdig - man bor helt ut mot sjølinjen! Med sine flotte kvaliteter og flotte størrelse blir denne nærmest som en egen oase å regne på sommeren. Gulvdekket av tre gir en lunende effekt. Terrassen har for øvrig rekkverk i herdet og laminert klart glass. Syrefast og rustfri håndløper øverst på glassrekkverket. Det er strøm- og vannuttak, og terrassen er også utstyrt med vegglampe i sort utførelse.
Boligen fremstår som svært moderne og innbydende med delikat og tidsriktig standard, lekre fargesammensetninger og gjennomgående bruk av påkostende løsninger. Beskrivelse av de ulike rommene, utstyr og standard beskrives blant annet som følger:
Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en-stavs lyse eikeparkettgulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen i 1. Etasje gir en lun og deilig følelse  - i tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter. Baderommet har "selvsagt" flislagte gulv hvor det er elektriske varmekabler, det er også flislagt gulv i inngangsparti.
Innervegger og himlinger:
Slette hvite og lyse veggflater i samspill med listfri overgang mellom vegger og den lyse himlingen understreker hjemmets moderne preg. Innervegger i boligen har i all vesentlighet slette gipsoverflater, malt i moderne, lune og gjennomtenkte fargesammensetninger som samlet gir en flott helhetsfølelse. Baderommene har fliselagte vegger.
Himlingene har utstrakt bruk av innfelte downlights m/dimmerfunksjon på kjøkken og baderommene. Øvrige himlinger har hvitmalte tak. Dette gir klassiske, moderne og rene himlingsflater.
Kjøkken med innredning fra norske Sigdal:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel stilrent kjøkken i sort utførelse med mange fine detaljer. Innredningen er pent tilpasset rommets utforming og dets miljø. Her kan man tilberede måltid i god kontakt med de som sitter rundt spisestuen, samtidig kan man nyte den flotte utsikten til sjøen. Den helt åpne løsningen med stuen og spisestuen gjør rommet svært lyst. Innredning fra tradisjonsrike Sigdal hvor det er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne, praktisk og flott preg. Tidsriktig løsning med blant annet takhøye høyskap (overliggende foring) og stilren benkeplate i Silestone. Oppvaskkum er planlimt og har "backsplash"-plate for enkel rengjøring. De integrerte hvitevarene medfølger handelen.
Stue-/spisestue med utgang til trapp til boligens takterrasse:
Stuen og kjøkkenet særpreges av å være svært lys med god romfølelse, en følelse som ytterligere forsterkes av ekstra god takhøyde og ikke minst store og høyreiste vindusflater mot sjøen. Stuen og kjøkkenet strekker seg langt i rommet og rommet størrelse er imponerende tatt i boligens totale areal i betraktning. Trappen i overgang mellom kjøkken og hovedsoverommet bringer deg opp til den flotte takterrassen. Vinduene sørger for herlig innslipp av dagslys, herlig nærhet til sjøen og blir nærmest som "møbler" i rommet. Tross alle vindusflatene er godt med veggplass å møblere mot. Det er TV-uttak i hovedstuen, og rommets utforming gir tilstrekkelig plass til sofa-/sittegruppe i tillegg til naturlig plassering av spisestuemøblement hvor man kan samle venner og familie rundt langbord. Merk deg den høye himlingen som er i overgang mellom kjøkken/stue og trappen som fører deg opp til takterrassen.
De lekre og innbydende baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. De gråtonede flisene skaper diskre fargekontrast til de smakfulle lyse veggflisene i bredformat. Baderomsinnredning med underskap med doble kolonialskuffer og overliggende servantbenk. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights med dimmerfunksjon i himlingen i tillegg til innfelte LED-lys ved speil. Badet i 1. etasje har badekar og badet i 2. etasje har lekkert dusjhjørne! Badet i 2. etasje har også elektrisk håndkletørker og speil med antidugg-funksjon.
Velkommen til visning, denne bør virkelig oppleves for riktig inntrykk!

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et rolig område ved sjøen, ca. 3 km sør for Åsgårdstrand sentrum. Eiendommen har nærhet til Volden barneskole, småbåthavn, seilforening og offentlig kommunikasjon. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Horten videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Området byr på nydelige strender, badeplasser og kyststi som gir god rekreasjon. Kyststien tar deg gjennom skogsområdet til Borrehaugene og Midgardsenteret. Borrehaugene er Norges første nasjonalpark, med gravhauger, flott turterreng, grønne lunger og majestetiske eiketrær. På området finner du blant annet Midgardsenteret med museum og sin stilfulle Gildehall, formet som et langskip fra vikingetiden. Langs Kyststien ligger det flere solrike plasser med bademuligheter. Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker og Meny Åsgårdstrand. Paletten kjøpesenter i Åsgårdstrand har flere butikker og fasiliteter, deriblant apotek, vinmonopol, blomsterforretning og frisør. Alternativt ligger Sjøsiden, Torggården og Vektergården kjøpesentre midt i Horten sentrum, kort vei fra gågatene og resten av sentrumsbutikkene. Tønsberg sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil hvor man har Farmandstredet med et rikt utvalg av butikker, samt bl.a. Tønsberg Brygge med mange populære spisesteder. Åsgårdstrand er også kjent som "kunstnerbyen", der Edvard Munch, Christian Krogh og Hans Heyerdal malte noen av sine kjente malerier. I dag finnes det flere gallerier, kunstverkutsalg og atelier i den lille byen, som har et idyllisk sørlandspreg. Edvard Munchs hus er i dag et museum hvor alt er bevart slik det var da kunstneren bodde der. I småbyidyllen finner du også flere kaféer, pub og vinstue. Sommerstid åpnes i tillegg flere restauranter i den gamle delen av byen, nærmest fjorden. Ønsker du å utfordre golfkunnskapen kan Borre Golfklubb friste med 18 hull, spektakulær utsikt og et hyggelig miljø. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Erlandsen som ligger ca. 70 meter unna boligen. Med bil tar ca. 5 min til Åsgårdstrand, 15 min til Tønsberg, 19 min til Horten sentrum, 32 min til Sandefjord Lufthavn og 54 min til Drammen.

Felleskostnader

1 500 pr. mnd. Dekker felles bygningsforsikring, felles energi/fyring, avsetning fremtidig vedlikehold, utvendig vask av vinduer 2 ganger pr. år, forretningsførerhonorar og andre driftskostnader.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Homenet, ca. kr. 699,- pr. mnd. (fiber 1000/1000 - ikke TV-abonnement).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Eierseksjonssameiet Aasgaardstranden, org.nr. 926 341 189, består av 14 boligseksjoner.
Forretningsfører i sameiet er USBL.
Styreleder i sameiet er Karl Magnus Haraldseid.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet er ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesarealer, herunder bygningen og felles installasjoner, samt utvendige flater av carporter/parkeringsplasser. Den enkelte seksjonseier står ansvarlig for vedlikehold av innvendige flater. Kostnader til drift og innvendig vedlikehold av garasje fordeles mellom seksjonseierne som disponerer parkeringsplass, etter hvor mange parkeringsplasser hver seksjonseier disponerer.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: SP3318107

Regnskap

Driften i sameiet startet i januar 2021, og det foreligger således ikke regnskap. Halvårsregnskapet er ikke ferdig, men det følger vedlagt en midlertidig regnskapsrapport hvor budsjett for 2021 fremkommer. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er en midlertidig rapport og det kan derfor forekomme justeringer.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 148 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/stue m/trapp, 2 soverom, bad/wc og vaskerom/teknisk rom.
Utvendig bod på ca. 6 m².
2. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, gang, bad/wc og soverom.
3. etasje:
Bruksareal: 5 m².
Primærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom (NB! Det er kun beregnet areal for det arealet som opptas av trapp).
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.09.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 158 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport med elbillader.
Sameiet disponerer 4 parkeringsplasser som fellesareal.

Byggemåte

Seksjonert rekkehusleilighet oppført i tre over grunnmur/støpt betongplate på mark i 2019. Boligen er oppført i tre etasjer hvorav 3. etasje for det meste er takveranda. Utvendig bod og carport i tilknytning til boligen. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/wc i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Boligen gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er ikke nødvendigvis kontrollert/bekreftet av undertegnede.
Selger opplyser følgende:
Ettårsbefaring er planlagt gjennomført i løpet av høsten, følgende er allerede meldt til utbygger og vil bli utbedret:
- Sprekk gipsvegg i trapperom
- Sprekk i det lille vindu ved kjøkkenbenk
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 10.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 02.07.2020.

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i bad i 2. etasje. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje. Varmepumpe. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 20 100 kwh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 696 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

I henhold til planID. 380320130094 Åsgårdstrandsveien 402, vedtatt 20.04.2016, er eiendommen regulert til gul sone iht. T.1442, boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse, annen veggrunn - grøntareal, lekeplass, parkering, veg og uteoppholdsareal. I henhold til kommuneplan, vedtatt 22.05.2019, ligger eiendommen i område avsatt til boligbebyggelse - nåværende, strandlinje sjø, byggegrense, gang/ sykkelvei - nåværende og LNRFF-areal. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 10.09.1953, dagboknr. 501815, gjelder: Bestemmelse om kloakkledning.
Erklæring/avtale, tinglyst 05.03.1987, dagboknr. 3027, gjelder: Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Erklæring/avtale, tinglyst 05.12.1996, dagboknr. 15557, gjelder: Bestemmelse om trafostasjon/kiosk og bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Seksjonering, tinglyst 21.08.2020, dagboknr. 2904367.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp med ventilator.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Åsgårdstrandsveien 402G, 3153, Tolvsrød, Gnr. 126 bnr. 23 snr. 7 orgnr. 926341189 i Tønsberg kommune

Eier

Espen Ellingsen Madsen Sara Valkeinen

Oppdragsnummer

28-21-0229

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.