Tønsberg

Attraktive Husvikåsen - romslig og fin familiebolig med hybel - garasje! Nær sjøen og badestrand på Klopp!

Bjørneveien 14 , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

74%

av eiendommene har pris over 5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 197 m²
Bruksareal 216 m²
Bruttoareal 230 m²
Tomt 1 048 m² / Festet tomt
Soverom 5
Byggeår 1968
Gårdsnummer 158
Bruksnummer 276
Energimerking G
FINN.no 233802057
Sist endret 14.10.2021 11:29
Prisantydning 6 800 000
Totalpris 6 992 139

Beregnet totalkostnad

6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 178 120,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 192 139,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 992 139,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1. etasje: Vindfang/entré, gang med garderobeskap, hyggelig kjøkken med stor spiseplass, dusjbad/wc med servant, stue med peis og utgang til terrasse og 4 soverom.
 
Kjeller: Vindfang/egen inngang, gang, stue, kjøkken, separat wc med servant, bad med wc med opplegg for vaskemaskin, matbod, tekn. rom og soverom.
Loft: Loftstue med sjøutsikt samt oppholdsrom med kontorplass, separat WC-rom og lagringsboder. Takhøyde under 1,9 meter i en bredde på 60 cm. Derfor ikke måleverdig areal.
Garasje med automatisk portåpner og lagringsloft.

Standard

Velkommen til Bjørneveien 14 - attraktiv eiendom med en populær beliggenhet og stor, herlig hage med god boltreplass. Frittliggende enebolig som ble bygget med hovedetasje og full kjeller samt loft av byggmester Jan Jørgensen. Dette er en svært innholdsrik, funksjonell og praktisk bolig som passer perfekt for storfamilien. Boligen rommer mange og store, gode rom. Det er satt inn luft til vann NIBE varmepumpe, som ble installert 2014. Deler av opprinnelig rørsystem og radiatorer til den gamle fyrkjelen er gjenbrukt og tilkoblet den nye varmepumpen. Enkelte nye radiatorer. Selger opplyser at opprinnelig brenseltank av stål ble gravd opp og fjernet i 2014. Varmtvannsbereder innebygget i varmepumpen fra 2014. Kjøkkenet ble byttet ut i 2001 med innredning type Huseby. Kjøkkenfronter i kirsebær utførelse, benkeplate i bøk. Integrerte hvitevarer som steketopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenrommet fremstår som hyggelig og har stor og god spiseplass - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Herlig stue med skiferpeis og utgang til terrasse. Kjelleretasjen har flere bruksmuligheter, hvorav deler av denne tidligere har vært leid ut som en hybel.
Boligen oser av god atmosfære -  velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde på Husvik i Tønsberg kommune ca. 4 km fra Tønsberg sentrum.  Bjørneveien 14 er en rolig gate - svært veletablert, barnevennlig og attraktivt boligområde i attraktive Husvikåsen, dette i kombinasjon med nærheten til sjøen gjør dette til en fantastisk mulighet for den som setter pris på sjø og strand. Umiddelbar nærhet til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø, strand og småbåthavn på Klopp. Husvik er kjent for sin nærhet til skjærgården, et ekte eldorado for kajakkpadlere og vindsurfere. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun en liten spasertur ned til flotte Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg blant annet til Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafé/restaurant. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. På vinteren, når forholdene tilsier det, er det kun 20 minutter med bil til Re og Storås, hvor mange kilometer med flotte oppkjørte langrennsløyper tilbys publikum. Velkommen!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca 1 300,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 1430562

Boligens areal

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 216 kvm, Bruttoareal: 230 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, wc, gang, stue, kjøkken, bad med wc og soverom.
Sekundærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Matbod og tekn. rom.
1. etasje:
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 140 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré, kjøkken med spiseplass, bad med wc, stue med utgang til terrasse og 4 soverom.
Loft: Loftstue med sjøutsikt samt oppholdsrom med kontorplass, separat WC-rom og lagringsboder. Takhøyde under 1,9 meter i en bredde på 60 cm. Derfor ikke måleverdig areal. Gulvarealet er 64 kvm.
Garasje:
Bruksareal: 23 m².
Sekundærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 14.09.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Hagen er opparbeidet med plen og beplantet med blant annet roser, rhododenron, bærbusker, plommetre mm. Eiendommen er stort sett inngjerdet med hekk. Stor og fin terrasse som brer seg på to sider av huset. På terrassen kan man sitte i usjenerte omgivelser, nyte sol og sommer, uten innsyn fra ytre omgivelser. Gårdsplassen og innkjørselen er gruslagt.
Areal: 1 048 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: kr. 12 124,-, neste forfallsdato er 10.01.2022. Neste regulering av festeavgift er 01.01.2025. Festeavgiften reguleres iht. konsumprisindeksen. Bortfester skal samtykke på skjøte.

Garasje / Parkering

Garasje med automatisk portåpner og lagringsloft i tilknyning til huset.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje + kjeller. Byggeår 1968. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men badene har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at  bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1968. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Garasje oppført i 1968. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 14.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig m/garasje datert 3. april 1970. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Det gjøres oppmerksom på at innredning av rom i kjelleretasjen avviker fra de opprinnelige tegningene. Det er blant annet satt inn kjøkken i kjelleretasjen som ikke er omsøkt/godkjent i kommunen.
Det ble i 1994 sendt inn melding om fasadeendring. I år 2000 ble det gjort en ny fasadeendring, herunder blant annet utvidelse av terrasse og utvidelse av eksisterende garasje. Tegninger mottatt fra Tønsberg kommune er vedlagt i salgsoppgaven.
Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i baderom og kjellergang. Vedovn på kjøkkenet. Luft-til-vann NIBE varmepumpe installert 2014 iflg. selger. Deler av opprinnelig rørsystem og radiatorer til den gamle fyrkjelen er gjenbrukt og tilkoblet den nye varmepumpen. Enkelte nye radiatorer. Sentralvarmeanlegget er for øvrig ikke vurdert.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 12 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 12 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 340 343 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 825 236 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannavn Husvikåsen (vedtatt 07.07.1966, plan-ID 3803 05220). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse og bevaring bygning og annet kulturmiljø. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vei, tinglyst 08.11.1967, dagboknr. 504753, gjelder: Bestemmelse om veg.
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 08.11.1967, dagboknr. 504753 - løpetid: 99 år.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 28.10.2019:
Nordre skorsteinsløp: Værhanen er montert på en slik måte at røykløpet er innsnevret. Den bør også vedlikeholdes/smøres slik at den snurrer lett.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, steketopp og oppvaskmaskin i 1. etasje. Komfyr og oppvaskmaskin i underetasjen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bjørneveien 14, 3124, Tønsberg, Gnr. 158 bnr. 276 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0237

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.