Ringshaug

*BUD* - RÅlekker oppusset enebolig med 3/4 soverom, nytt bad & nyere kjøkken - Meget barnevennlig område

Mistelteinen 33 , 3154 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 100 m²
Bruksareal 103 m²
Bruttoareal 114 m²
Tomt 276 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1992
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 111
Energimerking D
FINN.no 234483714
Sist endret 13.10.2021 14:49
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 630 269

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 126 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 140 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 630 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Nydelig oppusset enebolig over to plan, pluss garasje med innredet hems. Boligen holder en "flytt rett inn" standard og inneholder på hovedplan: Entré, vaskerom, gang, lekkert flislagt bad, bod, soverom/walk-in closet, stue med peis og utgang til terrasse. Lekkert og topp moderne kjøkken.
2. etg: inneholder gang, 3 soverom og separat toalett.
Garasjen har nylig isolert og innredet rom som kan fungere som hjemmekontor/ungdomsrom.

Standard

Velkommen til Mistelteinen 33 og denne lekre enebolig, beliggende med trygg skolevei på attraktive Ringshaug. Boligen er betydelig påkostet det siste året og holder en stilren og tidsriktig standard. Legg merke til det lekre badet med marmor-look på flisene og sorte rammer på innredning  og dusj. Det kan i tillegg nevnes et stort speil med Bluetooth integrert. Dette er et vakkert bad. Praktisk og funksjonelt kjøkken med en koselig spiseplass med plassbygget benk. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Brede og funksjonelle skuffer samt praktisk hyllearrangement. Stuen har peis og utgang til herlig terrasse. Det er store vindusflater i stuen som slipper inn mye naturlig lys.
Interiørmessig gjennomgående rålekkert! Eierne har lagt mye tid og omtanke i den interiørmessige utformingen. Mange lekre og snertene detaljer som f.eks. eget garderoberom/walk-in closet i 1. etg som enkelt kan gjøres om til soverom igjen. Gangen er malt opp med kalkmaling som gir et rustikk og røft preg og ser meget flott ut.
Soverommene er lokalisert i boligens 2. etg. Alle soverommene er pusset opp i moderne farger og det ene har utgang til solrik balkong. Balkongen er takoverbygget og fungerer godt til klestørk i tillegg til soling. Det er et separat toalett i 2. etg som gjør planløsningen svært praktisk.
Det er innredet loft på garasjen. Loftet er fullisolert og kan fungere perfekt til hjemmekontor eller ungdomsrom. Loftet er lysmalt og har flott lyssetting med LED belysning i taket. Taket på garasjen er i forbindelse med innredning av loft, byttet i sin helhet, fra undertak til stein.
Av tekniske oppgraderinger er det nytt røropplegg ifbm bad og kjøkken, samt trukket mange nye el-kabler i skjult anlegg, og nye brytere og kontakter. Sikringsskapet er også byttet. Det er i tillegg lagt strøm i garasjen, montert el bil lader og mer utebelysning.
Stilrent, moderne og smakfull er stikkord. Her kan man flytte rett inn i et nyoppusset hus - boligen anbefales besiktiget! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget barnevennlig og hyggelig nabolag på attraktive Ringshaug. Et ypperlig område for kanskje spesielt barnefamilier med kun 1-2 minutters gange til både barne- og ungdomsskole og barnehager. Mistelteinen er en blindgate - hvilket selvfølgelig bidrar til den fredelige og barnevennlige beliggenheten. Nydelige tur- og friluftsområder rett utenfor døren - ideelt for gåturer, løping og sykling.
Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand og ligger i gangavstand fra eiendommen. Stranden er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda lengre nord. På Ringshaugstranden er det også sandvolleyballbane, koselig sitteplasser, trimapparater, mm. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i naturskjønne omgivelser.
Det er flotte idrettsanlegg i nærområdet med fotballbane på Flint og Slagenhallen for innendørs idrett. På Tolvsrød, også i gangavstand fra eiendommen, har man mange forretningstilbud, matvareforretning, post i butikk, populære klesforretninger, bokhandel, apotek, frisør og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. God busskommunikasjon til Tønsberg sentrum med nærmeste bussholdeplass ca. 150 meter fra eiendommen. Velkommen til et hyggelig og familievennlig område.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox (fiber), ca. kr. 1 130,- pr. mnd. Tuner/boks medfølger.
Årlig betaling for snømåking vei utgjør kr. 600,- (gjelder brøyting opptil 7 ganger i året).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 7693137

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 114 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, gang, stue/kjøkken, soverom/omkledningsrom og vaskerom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, 3 soverom og wc.
Garasje:
Primærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom.
Sekundærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 22.09.2021 utført av takstmann Erik Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 276 kvm, Eierform: Eiet tomt
Her får du en intim og koselig hage med gode solforhold fra tidlig morgen til sen kveld. Tomten er opparbeidet med noe plenareal mot sør hvor man får plass til en liten trampoline eller en liten ballbane. På sørsiden er det etablert en stor markterrasse med en flott pergola. Det er gruset gangvei fra gårdsplassen til døren inn til garasjen som leder opp til det nye innredede rommet. Romslig gårdsplass som er steinlagt og har plass til flere biler. Eier har steinlagt en koselig sitteplass ved innkjøringen til eiendommen. Denne plassen er på utsiden av tomtegrensen.
Denne matrikkelenheten har 1/12 andel i GBNR. 90/181 (realsameie).

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen garasje, samt i gårdsplassen. Det er montert el bil lader i garasjen. Det er plass til flere biler i gårdsplassen.

Byggemåte

Alle bygningsdeler og rom er grundig undersøkt og det henvises til detaljerte beskrivelser under de ulike rom og bygningsdeler. Det gjøres oppmerksom på at et rom eller en bygningsdel kan fungere godt selv om den får TG2. Tilstandsgrad er dels satt grunnet alder på bygningsdelen - ikke nødvendigvis grunnet funksjonssvikt. Enebolig opprinnelig oppført i 1992. God og innholdsrik planløsning over 2 plan. Garasje oppført i 1997. Standarden er meget god med fliser, varmekabler, varmepumpe, peisinnsats, downlights, integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon m.m. Boligen fremstår som moderne, lys og tidsriktig og gir et meget godt inntrykk. Pene velholdte overflater. Nyere kjøkken med god standard og god tilstand. Nytt våtrom i 2021 med god standard. Fagmessig utført uten avvik. Kledningen og taket får TG 1 selv om de nærmer seg 30 år. Dette med bakgrunn i at takstmannen ikke finner noen avvik og at de fortsatt kan leve lenge. Vesentlig oppgradert VVS-anlegg med rør-i-rør og ny bereder. VVS-komponenter med god tilstand. Lav alder og god tilstand på ytterdører. Mer enn halvparten av levetid er oppbrukt på de eldste vinduer. Garasje med god tilstand, nytt tak i 2021. Ingen bygningsdeler har fått TG3. Det understrekes at dette kun er en oppsummering. Hele rapporten må leses for å få en oversikt over boligens tilstand.
Oppsummert:
- Enebolig med innholdsrik og god planløsning.
- Vesentlig oppgradert og påkostet.
- Meget god standard.
- Gjennomgående god tilstand, med kun få avvik.
- Pen tomt med gode sol og lysforhold.
- Rolig og sentral beliggenhet.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Erik Pedersen datert: 23.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bolig og garasje, datert 12.05.1992. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Selger opplyser at 2. etasje i garasje er innredet. Dette er ikke omsøkt og godkjent hos kommunen.
Tønsberg kommune opplyser at garasjen er bygget i 1997.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Ringshaug skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler på bad, vaskerom og i entré. Peisinnsats i stue/kjøkken. Varmepumpe fra 2019. Forøvrig elektrisk oppvarming. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 14 500 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 14 500,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 696 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 846 042 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 045 751 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, med plannavn "Basbergrønningen Syd" vedtatt 31.10.1990. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019, er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om veg, tinglyst 27.04.1992, dagboknr. 5041, gjelder: Eier av GBNR. 90/12 gir eierne av GBNR. 90/111-122 veirett og bruksrett, samt vedlikeholdsansvar på den delen av GBNR. 90/12 som vist på kartskissen.
Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 10.06.1992, dagboknr. 6962, gjelder: Den til enhver tid eier av GBNR. 90/111 har plikt og rett til å være medlem av Velforeningen for Basbergrønningen Syd, og dekke sin rettmessige andel av vedlikeholdskostnader for felles private veier, parkeringsplasser, lekeplasser, friområder og ledningsanlegg. Rett til å være tilknyttet fellesantenneanlegget for radio og TV, herunder plikt til å betale andelsmessig årlig avgift for vedlikehold, service og administrasjon av anlegget. Plikt til å vedlikeholde felles ledningsanlegg.
Bestemmelse om veg, tinglyst 15.07.1992, dagboknr. 8698, gjelder: Plikt til å vedlikeholde felles ledningsanlegg.
Bestemmelse om veg, tinglyst 15.07.1992, dagboknr. 8701, gjelder: Plikt til å vedlikeholde felles ledningsanlegg.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat adkomst.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 19.04.2021. siste feiebesøk ble utført 27.05.2014.
Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:
- Adkomstmuligheten til skorstein på tak er ikke tilfredsstillende. Det må monteres flere taktrinn.
Avviket er ikke utført og ny eier må ta ansvaret for å rette opp dette.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen: Lamper over kjøkkenbord og stuebord.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Mistelteinen 33, 3154, Tolvsrød, Gnr. 90 bnr. 111 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0240

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.