Tønsberg

Kaldnes Brygge - Bo med sjøen rett utenfor døren - Praktisk, moderne & lekker leilighet, med egen balkong & flott utsikt

Rambergveien 14A , 3115 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

66%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 32 m²
Bruksareal 32 m²
Bruttoareal 35 m²
Tomt 973 m² / Fellestomt
Etasje 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 349
Energimerking A
FINN.no 233144315
Sist endret 18.10.2021 13:37
Prisantydning 2 690 000
Totalpris 2 764 019
Fellesutgifter 1 616,-

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 65 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 74 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 764 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje med flott utsikt og har adkomst via heis og trapp.
Innhold: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning, sovealkove og bad.
- Bod i kjeller.

Standard

Snerten, moderne og tøff leilighet som er maksimalt utnyttet. Svært arealeffektiv og funksjonell! God takhøyde, noe som gir en god romfølelse. Gjennomgående tidsriktig og moderne leilighet med behagelig vannbåren varme i gulv, samt elektriske varmekabler på bad. Praktisk, og stilren kjøkkeninnredning med slette fronter og med integrerte hvitevarer kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp. Badet er flislagt med delikate fliser på gulv og vegger og har moderne baderomsinnredning. Vegghengt toalett og speilskap. Gulvene er belagt med flott enstavs eikeparkett. Interiørmessig gjennomgående lyst og delikat. Bo lettstelt og urbant!
Kort fortalt:
- Vannbåren varme i gulv
- Solrik balkong
- 1-stavs og lekker eikeparkett
- Flislagt bad med varmekabler
- Stilrent
- Lave fellesutgifter
Velkommen til en snerten og lekker leilighet med super beliggenhet på populære Kaldnes!

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.
Kaldnes Brygge er en del av en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.
Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" og to andre spennende matforretninger like ved.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Felleskostnader

1 616 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, div. honorarer, kontingenter, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, energi/fyring fellesareal og andre driftskostnader.
Herav:
Felleskostnader kr. 1 112,-
Kabel-TV kr. 504,-
Felleskostnadene økte med 4,7% for boligseksjonene fra 01.01.2021.
Sameiet har avtale med BKK Energitjenester AS om avlesning og fakturering av fjernvarme.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. kr. 504,- pr. mnd. Dette er inkl. i fellesutgifter pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Dockside 3 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 919255641, og ligger i Tønsberg kommune med følgende adresse: Rambergveien 14 A og B, GBNR. 1003/349. Sameiet består av 45 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Styreleder i Sameiet er Tom-Erik Terjesen.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Det er gjort endringer i sameiets vedtekter
- Styret har reforhandlet tjenesteavtaler, som har ført til store økonomiske besparelser
- Bytte av vaktmester
- Reforhandlet renholdsavtalen med SS Partner
- Videoovervåking montert i heis og felleskorridorer

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskapet p.t.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7268588

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr. 1 117 800,-. Andre inntekter består i hovedsak av viderefakturerte kostnader fra Multiluft.
Kostnader: Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr. 1 083 800,-.
Resultat: Årets resultat på kr. 35 504,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2020 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

I henhold til sameiets vedtekter er dyrehold tillatt, så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Reptiler er unntatt fra regelen om dyrehold, og enhver art av reptiler er forbudt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, sovealkove og bad/wc/vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 21.09.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN.no annonsen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 973 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass, gateparkering etter gjeldende bestemmelser, samt det er muligheter for leie av parkeringsplass i området. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 3. etasje i boligblokk oppført i betong i 2016/-17. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2017. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er ikke nødvendigvis kontrollert/bekreftet av undertegnede.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 24.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligblokk Rambergveien 14, datert 25.03.2019. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger. Sameiet har vedtektsbestemt 60 døgn.
Ved utleie skal styret informeres om leietakers navn, alder og yrke eller stilling, eventuelt behov for assistanse ved evakuering, samt innhente minst to referanser hvorav én bør være fra leietakers arbeidsgiver. Ved beboereierskifte betales et gebyr på kr. 1 000,-.
Selger opplyser at nåværende leieavtale opphører 31.10.2021.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Vannbåren gulvvarme (fjernvarme) for øvrig. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 2 100 kwh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 480 pr. år Gebyr vann kr. 10,74 pr. m3 og gebyr avløp kr. 18,94 pr. m3. Eiendommen har felles vannmåler, gebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon. Forskudd for vann og avløp er beregnet til 56 m3 for 2021. Dette kommer i tillegg til nevnte beløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 472 135 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 699 684 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til annet boligområde og felles gårdsplass, med plannavn Kaldnes felt F og G, vedtatt 01.02.2006 (planID 3803 65215). Relaterte planer til eiendommen er Havegaten (13.09.2017), Kulturparken - Kaldnes (06.09.2006), Scanrope (20.06.2007) og Kaldnes, GBNR. 1003/79 (12.12.2001). I henhold til kommunedelplan for sentrum - byplan 2018-2030 TBG, vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til sentrumsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Området Kaldnes er ikke ferdig utbygget, så man må være forberedt på at det kommer opp flere boligblokker i tiden fremover.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser/bruksretter som følger eiendommen:
Bruksrett, tinglyst 25.08.2014, dagboknr. 706595, gjelder: Gjensidig rett til adkomst og bruk av utomhusarealer, rett til adkomst og boder, rett til å koble seg til felles kabel-TV og fjernvarmesentral.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.05.2016, dagboknr. 467364, gjelder: Diverse bestemmelser ang. adkomstretter til bodanlegg, teknisk rom, teknisk infrastruktur og bruksrett til bodanlegg.
Erklæring/avtale, tinglyst 20.06.2017, dagboknr. 655306, gjelder: GBNR. 1003/347 har evigvarende og vederlagsfri rett til profilering av parkeringsvirksomheten i GBNR. 1003/347 på GBNR. 1003/349 snr. 1-46.
Seksjonering, tinglyst 26.05.2017, dagboknr. 552215.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken, herunder stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Vaskemaskin på bad medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rambergveien 14A, 3115, Tønsberg, Gnr. 1003 bnr. 349 snr. 14 orgnr. 919255641 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0242

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.