Tønsberg

Smafkullt og delikat innredet leilighet på attraktive Solvang. Fantastisk uteplass! Carport. MÅ SEES!

Severin Kjærs vei 57 , 3117 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

36%

har bolig mellom 60-120 kvm

21%

er barnefamilier

28%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 98 m²
Bruksareal 98 m²
Bruttoareal 102 m²
Tomt 867 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1958
Gårdsnummer 1011
Bruksnummer 83
Energimerking G
FINN.no 233802065
Sist endret 14.10.2021 11:59
Prisantydning 3 890 000
Totalpris 3 996 269

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 106 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 996 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. etasje av tomannsbolig og inneholder:
Felles inngangsparti og egen oppgang opp:
Entrè, gang, stue med tøff peis i høyden  og utgang til balkong,  bibliotek  (biblioteket kan enkelt omgjøres til et soverom), spisestue, kjøkken, soverom, dusjbad/wc med servant i innredning og opplegg for vaskemaskin.
Innredet loft med adkomst via fast trapp fra entréen og gangen: Loftstue og soverom.
Carport med 2 tilhørende boder i forbindelse. Overbygget terrasse mot vest, som er bygget i forbindelse med carporten.

Standard

Velkommen til Severin Kjærsvei 57 - en innholdsrik bolig - halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Virkelig smakfullt og delikat innredet! Dette er en leilighet som byr på mye! I og med at eier har innredet og innlemmet loftet til bolig, får man ekstra og god plass mht ekstra stue og soverom her. Merk at biblioteket enkelt kan omgjøres til et ekstra soverom. I tillegg må vi fremheve carportarrangementet som har 2 gode boder og en herlig, overbygget og skjermet terrasse som ligger vendt mot vest. Leiligheten er i de senere år oppusset og påkostet innvendig. Alle vinduene er skiftet i 2. etasje og alle arbeidene ble utført av snekker Sten Granberg bygg. Ny balkong mot syd - arbeidene her er utført av NB takst og utført i 2020. Gulvene i hovedetasjen er pusset ned og malt opp og fremstår som tidsriktig og moderne. Nye panelovner med Wifi smartstyring. Innstallert el-bil lader type Easee. Nyere og praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, steketopp, kjøl-/fryseskap og komfyr i høyden. Praktisk arbeidsbenk - ideelt som samlingspunkt og morgenkaffen. Stor spiseplass i forbindelse med og i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Smakfullt bad med stilrene og delikate fliser på gulv og vegger. Moderne baderomsinnredning med tøft blandebatteri. Loftet ble innredet i 2008 og fremstår som lyst og delikat - et svært hyggelig oppholdsrom, for store og små. Det gjøres oppmerksom om at innredning av loft ikke er omsøkt i kommunen. Carporten ble bygget i 2009/2010. Ny taksten på carporttaket i 2020. Det er drenert utvendig i 2014. Nytt inngangsparti med ny trapp og inngangsdør den senere tid. Interiørmessig fremstår leiligheten som stilren, moderne og delikat - rene linjer hele veien og listfritt i overgang vegg og himling. Denne bør virkelig besiktiges - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum.
Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen. Ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen.
Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gangavstand! Ca. 1 km til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter.
Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Bo supersentralt, allikevel veletablert og rolig. Velkommen!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor og T-WE, kr. 899,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 2 seksjoner. Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Forsikring

Tryg Forsikring

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med trapp til loft, bad med wc, kjøkken, stue med utgang til balkong og soverom.
Loft:
Bruksareal: 24 m².
Primærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 28.09.20211 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man ned "Sykehusbakken" - Halfdan Wilhelmsens allé og tar inn Severin Kjærs vei til venstre i lyskrysset på Heimdal. Følg Severin Kjærsvei og eiendommen ligger på høyre side, i enden av Severin Kjærsvei. Se etter til salgs skilt.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 867 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2058, Festeavgift: 4988, Kr. 4 988,- gjelder pr. seksjon. Neste regulering av festeavgift er i 2023, den reguleres iht. festekontrakt og konsumprisindeksen. Bortfester skal samtykke på skjøte. Bortfester har forkjøpsrett, avklares etter salget.
Andel av felles hage, hvorav denne seksjonen disponerer egen del. Hagen er anlagt med plen og opparbeidet med busker og trær. Gårdsplassen er gruslagt med fin naturhvit grus. Gangstien inn mot hagestuen er belagt med store og fine betongfliser. Herlig, overbygget terrasse med varmeovner i taket og integrert høyttalere. Uttak for strøm tiltenkt for kjøleskap. Terrassen er en nydelig og skjermet uteplass - her får man kveldsolen inn og kan nyte lange sommerkvelder i lune og usjenerte omgivelser. Velkommen!

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass.

Byggemåte

Halvpart av seksjonert tomannsbolig hvor denne seksjonen 2, disponerer 2. etg og loftsetasje. Felles inngang i 1. etg. Byggeår 1958. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Det er utført søk med fuktindikator i badet. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men se beskrivelse av baderommet ang utett overgang sluk - "membran". Frittliggende carport med to boder på til sammen 9 kvm, oppført i 2009/10.
Selger har i løpet av de to siste år utført følgende oppgradering på boligen:
- 2020, lagt nytt gulv og bygget nytt rekkverk på balkongen
- 2018, skiftet alle vinduene i 2. etasje.
Tidligere eier Kjetil Bergh har i løpet av de senere år utført følgende oppgradering på boligen:
- 2014, lagt ny drenering
- 2006, pusset opp badet
- 2006, oppgradert elanlegg
- 2006, ny kjøkkeninnredning og ombygging av 2. etasje.
- 2006, generell oppussing.
- 2008 - 2010, innredning av loft
Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1958. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard.
Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 28.09.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av 2-mannsblig datert 18.12.1958. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Innredning av loft er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i bad. For øvrig elektriske panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 8 800 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 8 800,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. I tillegg betales det festeavgift en gang i året, kr 4 988,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 602 169 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 167 808 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 13.06.1958, dagboknr. 1172 - løpetid: 100 år, bortfester: Tønsberg kommune.

Bestemmelse om garasje/parkering - tinglyst 10.07.2002, dagboknr. 9105 - Gjelder: Garasje tilhører seksjon 2. Parkeringsplass til høyre for garasjen (øst), tilhører seksjon 1.

Bruksrett, tinglyst 22.08.2006, dagboknr. 11744, gjelder: Kjeller,parkeringsplass til høyre for garasje samt fellesareal i kjeller og trapper ned til kjeller tilhøre snr 1. Loft, garasje og trapper til 2 etasje tilhøre snr 2.

Seksjonering, tinglyst 10.07.2002, dagboknr. 9105.

Det er registrert følgende rettighet på gbnr. 1011/148: Bestemmelse om bebyggelse - tinglyst 04.06.1973, dagboknr. 2767 - Gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1,25 m.


Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, kombi kjøl/frys.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Severin Kjærs vei 57, 3117, Tønsberg, Gnr. 1011 bnr. 83 snr. 2 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0247

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.