Eik/Robergrønningen

*BUD* Funksjonell enebolig med usjenert tomt & flotte uteplasser - Populær beliggenhet nært skog & turområder - Carport

Roberglia 27 , 3123 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

85%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 126 m²
Bruksareal 126 m²
Bruttoareal 138 m²
Tomt 1 920 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1999
Gårdsnummer 81
Bruksnummer 69
Energimerking C
FINN.no 234752509
Sist endret 15.10.2021 13:26
Prisantydning 3 750 000
Totalpris 3 875 763

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 7 494,- (Forhåndsvarsel forkjøpsrett) 104 250,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 125 763,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 875 763,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Her får du en arealeffektiv enebolig i kjede som går over to plan, i tillegg til carport med bod og terrasser.
1. etg: Romslig hall, flislagt bad/vaskerom, stue m/spisestue og utgang til terrasse, kjøkken
2. etg: Gang, bad, 3 soverom (evt. 2 soverom og stue)
Kott i knevegger og lagring på loft.

Standard

Velkommen til populære Eik/Robergrønningen og denne arealeffektive boligen i Roberglia 27. Boligen er meget godt holdt og er i god stand. Planløsningen er praktisk med bad i begge etasjer, samt muligheten for en ekstra stue ved behov.
Stuen og kjøkkenet på hovedplanet fikk nytt tak og vegger for ca. 10 år siden. Gulvene er det originale gulvbelegget fra byggeår. Alle overflater i oppholdsrommene er hele og i god stand. Badet i 1. etg er helfliset og har varmekabler i gulv. Rommet er kombinert bad/vaskerom og er innredet med dusjkabinett, servant m/ underskap, toalett og opplegg til vaskemaskin. Kjøkkenet er fra byggeår og virker til å være i god stand. Hvitevarer følger med i handelen.
I boligens 2. etg er soverommene og bad lokalisert. Badet er lagt med gulvbelegg og flislagt vegger. Rommet er innredet med badekar, servant m/ underskap og toalett. Det er to soverom med normal størrelse. Det tredje soverommet er meget stort og kan fint deles av til både soverom og ekstra stue. Fra rommet er det utgang til solrik balkong. Rommet er pusset opp med nytt gulv og vegger for ca. 6-7 år siden.
Det er montert utvendige persienner på nær sagt alle vinduer i boligen. Dette gir en effektiv solskjerming på varme sommerdager.
Her får du en helhetlig bra bolig med en attraktiv beliggenhet. Vel møtt.

Beliggenhet

Velkommen til en fantastisk beliggenhet på populære Eik/Robergrønningen.
Meget barnevennlig, familievennlig og hyggelig boligområde. Kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, Wang skole, barnehager, Eiktoppen med Menysenteret, frisør, legesenter og andre shoppingmuligheter. I nabolaget finnes flere flotte idrettsanlegg med gode idrettsmiljøer. Forøvrig kort vei til flotte tur- og friluftsområder med flotte lysløyper og oppkjørte skiløyper på snørike vinterdager, også ideelt for løping og sykling. Ellers kan vi nevne god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Velkommen!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett via Nordre Eik antennelag og utgjør ca. kr 6.240,- pr år. Det er lagt inn fiberkabel fra Telenor.
Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 200,- (frivillig).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

DNB Polisenummer: 21597920

Boligens areal

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 138 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/vaskerom, kjøkken, hall m/trapp og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, loftstue/soverom og 2 soverom.
Bod/carport:
Bruksareal: 5 m².
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og carport.
Carport under tak måler 20 kvm men er ikke målverdige arealer.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 29.09.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 920 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. I henhold til seksjonering er det areal som tilfaller hver seksjon naturlig å betrakte som selveiertomt, med de plikter og rettigheter som følger.
Tomten som tilhører denne eiendommen er tilnærmet vedlikeholdsfri hvor det er delvis opparbeidet hage med buskvekster og steinbed. Det er ikke plenarealer som må klippes, så her bruker man ikke mye tid i hagen. Arealet på baksiden av huset er plant, så her vil det være muligheter for å så plen om ønskelig. På framsiden av huset er skråningen og grøften gruslagt og innkjøringen er asfaltert. Det er etablert en markterrasse og balkong på vestsiden av boligen som har gode solforhold.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen carport, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler i gårdsplassen.

Byggemåte

Enebolig i kjede som er bygget i 1999. Det er gjort enkelte oppgraderinger etter byggetiden. Dette gjelder noe innvendige overflater, etablert platting, varmepumpe og utført vedlikehold. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Det bør bemerkes forhold vedrørende utvendig bod og taktekkingen. Foruten enkelte avvik og noe slitasje gir boligen et normalt godt inntrykk. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 04.10.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig, datert 13.09.2000. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets. Eik har svært god dekning på både skoler og barnehager. Dette gjelder alle trinn. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmepumpe og gulvvarme i gang og bad. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 15 000 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 15 000,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 592 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 935 411 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 367 479 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannavn Eik Nordre vedtatt 29.01.1986. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Forkjøpsrett/Erklæring/avtale, tinglyst 12.12.2008, dagboknr. 1003087, gjelder: Forkjøpsrett for OBOS sine medlemmer. Fremtidige eiere av eiendommen må være medlemmer av OBOS.
Seksjonering, tinglyst 21.11.2008, tinglyst 21.11.2008, dagboknr. 945947.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alle hvitevarer på kjøkken, klesoppheng i entré, to skap på soverom i 2. etg. og evt. verktøy/redskap i boden ute.
Følgende fastmontert følger ikke med i handelen: Vegghengt skap over tv, samt tv-benk.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Da eiendommen tidligere var del av et borettslag, er det forkjøpsrett for OBOS sine medlemmer.
Forkjøpsretten er forhåndsavklart og meldefrist for forkjøpsrett er satt til 14.10.2021. Kjøper må betale et gebyr på kr. 7 494,- for avklaring av forkjøpsrett. Når eiendommen er solgt vil OBOS ta kontakt med de som har meldt forkjøpsrett for endelig avklaring av denne. Dersom forkjøpsretten benyttes vil et gebyr på kr. 7 494,- tilkomme.

Adresse og matrikkel

Roberglia 27, 3123, Tønsberg, Gnr. 81 bnr. 69 snr. 3 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0253

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.