Eik/Robergrønningen

Tidsriktig oppusset enebolig med godkjent utleie - Meget barnevennlig område - Grenser til skog & fantastisk turområde

Henrichsdammen 59 , 3123 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

85%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 199 m²
Bruksareal 206 m²
Bruttoareal 226 m²
Tomt 524 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 6
Byggeår 1993
Gårdsnummer 82
Bruksnummer 518
Energimerking D
FINN.no 234752546
Sist endret 16.10.2021 15:38
Prisantydning 6 750 000
Totalpris 6 932 769

Beregnet totalkostnad

6 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 182 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 932 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og innholdsrik enebolig med godkjent utleie. Boligen går over tre plan og inneholder på hovedplanet: Stor hall m/romslig garderobeløsning, soverom, nyere bad, stue m/spisestue, tv-stue i tilbygg m/ praktisk hems og kjøkken med nyere innredning.
2. etg. inneholder gang, 3 soverom, bod (kan bli et flott walk-in closet) og oppusset bad m/ opplegg til badekar.
Leilighet i sokkel har egen inngang og inneholder gang/entré, bad med kabinett, åpen stue- og kjøkkenløsning og 2 soverom (det ene står som bod på tegning).
Noe lagring i knevegger, samt luke til loft.

Standard

Velkommen til Henrichsdammen 59, en tidsriktig oppusset og lekker bolig med godkjent utleieleilighet i sokkelen. Boligen har gjennomgått en vesentlig oppgradering i 1. etg og har et nydelig kjøkken og et lekkert bad. Boligen fremstår med en moderne og tiltalende stil.
Stort sett alle gulver er skiftet ut. Alle vegger er malt opp. Du får et lekkert nytt kjøkken fra Kvik som ble montert i 2019. Kjøkkenet er i hvit slett utførsel og har integrerte hvitevarer. Badet på hovedplanet ble pusset opp med fliser på gulv og våtromsplater i 2015. Badet er innredet med dusjhjørne, dobbel servant med skuffer, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. På hovedplanet finner du to stuer hvor den ene stuen er i et tilbygg og har høy himling og en praktisk hems. Stue og spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet og har i tillegg utgang til solrik balkong.
Boligens 2. etg inneholder soverom og bad. Badet er lekkert og pusset opp i 2011. Badet har opplegg til badekar, samt montert vegghengt toalett og servant med skuffer. Etasjen inneholder tre soverom som alle er pusset opp i moderne og tidsriktige farger. Du finner også en praktisk bod som ev. kan gjøres om til walk-in closet. Det er et flott glassrekkverk ved trappen i 2. etg.
Leiligheten er tidvis oppusset også og badet har fliser på gulv og våtromstapet på vegger. Badet er innredet med tett dusjkabinett, toalett, servant med skap og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkeninnredning i hvit utførsel. Det er god plass til tv- og spisestue i leiligheten. Leiligheten leies ut for kr 9.000,- pr mnd.
Utvendig er boligen oppgradert med ny takstein i på sørsiden av taket  i 2016/2017. Vinduene er skiftet i 2010 til 2020, foruten to stuevinduer. Stor balkong mot vest med fantastiske solforhold. Terrassen er skiftet ut i 2017 og det er montert rekkverk i stål og glass, samt levegg i impregnert treverk. Det nordre hjørnet er forsterket og dimensjonert for jacuzzi. Hele boligen ble malt opp nå i 2021
Gjennomført rålekker og betydelig oppgradert enebolig med godkjent utleie. Denne bør du se!!

Beliggenhet

Velkommen til en fantastisk beliggenhet på populære Eik/Robergrønningen.
Meget barnevennlig, familievennlig og hyggelig boligområde. Kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, Wang skole, barnehager, Eiktoppen med Menysenteret, frisør, legesenter og andre shoppingmuligheter. I nabolaget finnes flere flotte idrettsanlegg med gode idrettsmiljøer. Eiendommen grenser til lysløypa og det flotte tur- og friluftsområder med oppkjørte skiløyper på snørike vinterdager, også ideelt for løping og sykling. Ellers kan vi nevne god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Velkommen!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett via Nordre Eik antennelag og utgjør ca. kr 6.240,- pr år. Det er lagt inn fiberkabel fra Telenor.
Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. ca. 200,- pr. år (frivillig).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Frende Forsikring Polisenummer: 1009540

Boligens areal

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 206 kvm, Bruttoareal: 226 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
Vindu på ett soverom er for lite for rømning. Det er for lite lysflate inn på rommet og avstand fra gulv til lysåpningen overstiger 100 cm. Det er ikke kontrollert eller innhentet opplysninger fra kommunen om hva som er søkt og godkjent av arealer.
1. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken 1, entré, gang, kjøkken 2, stue 1, stue 2 og soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe.
2. etasje:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/wc, gang og 3 soverom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Bod:
1. etasje:
Bruksareal: 7 m².
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 524 kvm, Eierform: Eiet tomt
Svært praktisk og lettstelt tomt med plen i hagen. Det er hage på boligens sør- og vestside som gir gode solforhold hele dagen. Tomten er planert på vestsiden som gjør at hagen er praktisk og innbyr til lek og moro for store og små. Her får du plass til både trampoline og ballspill. Tomten grenser til lysløypa med fantastiske turområder. Romslig asfaltert gårdsplass med plass til flere biler. Stor terrasse mot vest gir deg svært gode solforhold.

Garasje / Parkering

Stor og god gårdsplass som er asfaltert. Her vil du få plass til mange biler og det er avsatt p-plass til leieboer.

Byggemåte

Enebolig som er bygget i 1993 og tilbygget mot øst i to faser rundt 2010 og 2015. Boligen er vesentlig oppgradert fra ca. 2010 og frem til 2021. Det kan nevnes kjøkken, bad, en del av taktekkingen, dører, vinduer, noe på vvs-anlegget, en del på el-anlegget, innvendige overflater, veranda, peisovn og varmepumpe. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte avvik og bemerkninger gir boligen et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer med skadedyr. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 08.10.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med hybelleilighet, datert 02.12.1993 og ferdigattest for nytt våtrom, datert 08.07.2011. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Tønsberg kommune opplyser om følgende:
- Utvidelse av balkong i 2009
- Ny bod i 2010
- Nytt bad i 2011
- Tilbygg til enebolig i 2015

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets. Eik har svært god dekning på både skoler og barnehager. Dette gjelder alle trinn. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Boligen er bygget med egen utleieleilighet i sokkelen. Leiligheten er godkjent i Tønsberg kommune. Leiligheten er p.t. utleid for kr 9.000,- pr. mnd. + strøm. Leietager er p.t. ikke oppsagt og ønsker å leie videre.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, varmepumpe, gulvvarmen på alle bad og i hele tilbygget. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 18 000 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 18 000,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 286 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 234 859 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 445 491 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn Eik Nordre vedtatt 29.01.1986. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vann-/kloakkledning, tinglyst 23.11.1993, dagboknr. 14652, gjelder:
- Eier av eiendommen plikter å delta i anlegg, vedlikehold og drift av fellesanlegg for radio og TV.
- Vedlikeholdsplikt av stikkledninger for vann og kloakk, samt rett for kommunen til vederlagsfritt å legge kommunale vann- og avløpsledninger over tomten.
- Rett for elektrisitetsverket og telegrafverket til å plassere koblingsskap for elektrisitet og telefon til eierens tomt, samt føre kabelgrøfter og strekkeledninger som har tilknytning til fellesantenneanlegget for radio og TV.
Det er ikke tillatt å sette opp gjerde eller foreta beplanting på tomten slik at det blir til hinder eller ulempe for trafikken. Gjerde mot vei er anmeldelsespliktig.
- Rett for kommunen å overta nødvendig ubebygget grunn ved veiutvidelse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 27.09.2021. Siste feiebesøk ble utført samme dato.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Henrichsdammen 59, 3123, Tønsberg, Gnr. 82 bnr. 518 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0260

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.