Tønsberg

Husvik/Snippen - Nyere bolig med bla. 3 soverom - 2 bad - garasje - Nærhet til sjø og strand - Flytt rett inn!

Jarlsøveien 10B , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

48%

av eiendommene har pris over 5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

26%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 141 m²
Bruksareal 148 m²
Bruttoareal 168 m²
Tomt 500 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 150
Bruksnummer 230
Energimerking B
FINN.no 233801215
Sist endret 17.01.2022 10:14
Prisantydning 6 190 000,-
Totalpris 6 353 769,-

Beregnet totalkostnad

6 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 154 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 163 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 353 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stilfull, moderne og nesten helt ny bolig beliggende solrikt til på Snippen/Husvik. Her har du kort vei til alt! Nydelig turområder i umiddelbar nærhet samt kort vei til bla. barneskole, ungdomsskole, barnehage, butikk og sjø og strand!

Innhold

Underetasjen: Hall med skyvedørgarderobe, vaskerom, bad med dusj og wc, 3 soverom hvorav hovedsoverom har eget bad med både badekar og dusj.

Hovedetasje: Kjøkken, stor bod og stue med utgang til terrasse og hagedel.

Standard

Moderne og stilfull bolig som er ført opp i samsvar med nyeste forskrifter (TEK10) med høye krav til ventilasjon og varmeisolasjon.

Boligen har en praktisk planløsning med lekre materialvalg. Her er det slette flater malt i tidsriktige farger, samt at det er 1-stavs hvittet eikeparkett på gulv samt utstrakt bruk av downlights.

Man kommer inn i en romslig og lekkert flislagt hall med stor skyvedørgarderobe. I denne etasjen finner man også 3 soverom, 2 flislagte bad og vaskerom. Hovedsoverom har eget bad med både dusj og badekar samt bra med baderomsinnredning.

I boligens hovedetasje er det en stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning som inneholder et lekkert Huseby-kjøkken. Kjøkkenet har mye skap- og benkplass samt integrerte hvitevarer. Stuen har mye vindusflater slik at det slippes mye naturlig lys inn. Her finner man også en moderne og effektiv peisovn samt skyvedør ut til stor, solrik veranda - og skjermet hagedel med en stor terrasseplatting oppført i kompositt. De fleste vinduer har utvendig solavskjerming via elektrisk styrt screening. I tillegg har boligen en stor innvendig bod i hovedetasjen samt en romslig garasje.

Her har du en lekker, moderne og nesten ny bolig med høy standard der du kan flytte rett inn!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i attraktivt og populært boligområde på Snippen/Råel, kun ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Her bor man barnevennlig og ikke minst sentralt til. Dette er en ypperlig beliggenhet for bl.a. barnefamilier med kort vei til en rekke idrettsfasiliteter, små rekreasjonsanlegg osv. Rett utenfor døren har du adkomst til flotte tur- og friluftsområder,  bl.a. flotte Råelåsen og Kirkeskogen med lysløype.  Det er også barnehager i umiddelbar nærhet. Kort spasertur til Kiwi dagligvareforretning, Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og ulike servicetilbud ligger innen kort avstand. Kort vei også til Olsrød park med diverse forretninger, Level treningssenter m/spa-/velværeavdeling, svømme-/badeanlegg samt legesenter. Slagenhallen og Flinthallen samt flott fotballanlegg på Flint noen få minutter unna eiendommen. Det er også kort vei til sjø og strand på Husvik samt Nes med en rekke badestrender/badeplasser samt småbåthavner.  Det er heller ikke langt til Klopp badestrand og småbåthavn på Husvik. Til Tønsberg sentrum er det kanskje ikke mer enn ca. 10 minutter på sykkel og det er god busskommunikasjon i området.

Felleskostnader

Boligen er en del av et sameie sammen med halvparten i syd. Det er i utgangspunktet ikke behov for felleskostnader dersom hver leilighet forsikrer egen del. 3 av boligene har i sammen gått til innkjøp av robotklipper og spleiser på driften av denne.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. 1 500,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 2 seksjoner. Dette er et lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 301338

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, 3 soverom, bad/wc, vaskerom/tekn. rom og dusjbad/wc.

2. etasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken og stue.  
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Garasje:
Bruksareal: 20 m².
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandrappport avholdt 07.01.2022 og datert 11.01.2022 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum - kjør i retning Åsgårdstrand - ta til høyre i rundkjøringen på toppen av Presterødbakken mot Husvik og Jarlsø - følg Narverødveien helt til den deler seg i to - ta da rett frem i rundkjøringen, inn Jarlsøveien - boligen befinner seg umiddelbart på venstre hånd med avkjøring fra Jarlsøveien.

Tomt

Areal: 500 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal hvor hver seksjon disponerer det som naturlig hører til sin bolig.
I tillegg vil fellesområdene F2 og gjesteparkering (se vedlagt reguleringsplankart) ligge i realsameie mellom boligene med 1/5 på hver.
3 av boligene har i sammen gått til innkjøp av robotklipper og spleiser på driften av denne.

Garasje / Parkering

Romslig garasje med elektrisk port.

Byggemåte

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført i tre på støpt betong i 2018. Boligen er oppført i en to etasjer. Garasje oppført i tilknytning til annen seksjon. Boligen gir et godt inntrykk.

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig utvendig:
Taket er antatt tekket med asfaltbelegg eller folie. Yttervegger i bindingsverk av tre. Utvendig kledd med stående kledning. Vinduer i tre. Isoler- eller energiglass. Malte ytterdører i tre. Veranda i tre (ca 23 m²). Terrasseplatting i tre (ca 8 m²).

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig innvendig:
Støpt betonggulv mot grunnen. Etasjeskiller i tre Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre, dokumentasjon foreligger. Stålpipe. Peisovn. Innvendige dører i tre i malt utførelse.

Våtrom:
Fliser på gulv og vegg. Malt tak. Påsmøringsmembran på gulv. Inneholdende vegghengt toalett, innredning med hel servantplate, badekar, plastsluk og dusj. Ventilering via balansert ventilasjonsanlegg. Hulltaking i tilknytning til hovedbad er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner - konstruksjonen er oppført etter krav om uavhengig kontroll. Uavhengig kontroll utført iflg. kontrollerklæring/ferdigattest.

Vaskerom:
Fliser på støpt betonggulv. Platede/malte vegger og tak. Sokkelflis på vegg mot gulv. Påsmøringsmembran på gulv. Inneholdende skyllekar, opplegg til vaskemaskin og plastsluk. Ventilering via balansert ventilasjonsanlegg. Hulltaking i tilknytning til vaskerom er ikke foretatt da det ikke er mulig fordi
veggkonstruksjonen bak skyllekar grenser mot annet våtrom. Konstruksjonen er oppført etter krav om uavhengig kontroll. Uavhengig kontroll utført iflg. kontrollerklæring/ferdigattest.

Dusjbad (ved hall/trapp):
Fliser på gulv og vegg. Malt tak. Påsmøringsmembran på gulv. Inneholdende vegghengt toalett, innredning med hel servantplate, plastsluk og dusj med dusjvegger. Ventilering via balansert ventilasjonsanlegg. Erklæring uavhengig kontroll/ferdigattest finnes. Hulltaking i tilknytning til dusjbad (ved
hall/trapp) er ikke foretatt - konstruksjonen er oppført etter krav om uavhengig kontroll. Uavhengig kontroll utført iflg. kontrollerklæring/ferdigattest.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning i malt utførelse. Integrerte hvitevarer. Ventilator.

Tekniske installasjoner:
Plastrør (rør i rør). Avløpsrør av plast. Balansert ventilasjon. Selger opplyser at filter har blitt skiftet regelmessig. Varmtvannsbereder på 200 l. Hovedsikringer på 40 A. Teknisk 25 A. Øvrige kurser 15 A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer. Røykvarslere og håndslukkeapparat.

Tomteforhold:
Antatt fundamentert på fjell/sprengstein. Offentlig vann-/avløp via private stikkledninger.

Følgende er vurdert med tilstandsgrad 2:
- Innvendige overflater: Stedvise merker i innvendige overflater.
- Tekniske installasjonert avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Stakeluke er ikke lokalisert.
- Tomteforhold terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning langs begrenset del av grunnmur. Terrenget består av pukk og stein.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning avholdt 07.01.2022 og datert 11.01.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tomannsbolig datert 06.03.2019.

At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i hall, begge baderommene samt i vaskerom/tekn. rom. Ved. Panelovner for øvrig.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 12 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 12 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 678 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 164 116 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 190 819 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannavn Snippenområdet (vedtatt 05.09.2007), med plan-ID 3803 53031. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 24.04.2018. dagboknr. 1134952.

Denne matrikkelen har 1/6 andel i realsameie gbnr. 150/216.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jarlsøveien 10B, 3124, Tønsberg, Gnr. 150 bnr. 230 snr. 1 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0264

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.