Tolvsrød

Stor leilighet, vestvendt og på toppen! Moderne og vesentlig oppgradert! Supersentralt - flytt rett inn!

Vestre vei 2 , 3152 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

40%

av eiendommene har pris over 5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

37%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 152 m²
Bruksareal 153 m²
Bruttoareal 161 m²
Tomt 2 473 m² / Fellestomt
Soverom 4
Etasje 2
Byggeår 1987
Gårdsnummer 140
Bruksnummer 569
Energimerking F
FINN.no 235404583
Sist endret 12.11.2021 13:30
Prisantydning 4 800 000
Totalpris 4 929 019
Fellesutgifter 1 996,-

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 129 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 929 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. og 3 etasje og inneholder følgende:
2. etasje: Romslig entre/gang med stor skyvedørsgarderobe, tv-stue/evt omgjøres til det 4. soverom, stue med utgang til stor, vestvendt balkong med boblekar, spisestue, kjøkken, soverom med stor garderobeløsning og direkte adkomst til  flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, separat toalett og bod.
3. etasje
Oppgang/gang, 2 store soverom med garderobeplass, separat toalettrom, romslig bad/tilnærmet en spaavdeling.
Inngang til lagringskott og luke til loft med mye stableplass.
Egen garasjeplass i felles garasjekjeller.
Felles sykkelbod.

Standard

Stor og flott leilighet, virkelig innholdsrik og funksjonell med mange gode rom og romløsninger! Leiligheten har vært gjenstand for omfattende oppussing og oppgradering i 2017 og fremstår i dag som smakfull og moderne. Alle vinduene og skyvedøren ut til balkongen ble skiftet i 2016/2017. Praktisk og funksjonelt kjøkken med moderne kjøkkeninnredning, type Marbodal. Alt av integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, oppvaskmaskin, steketopp og kjøleskap, type Siemens. Stor og fin spiseplass som ligger i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Lun og fin stue med utgang til den herlige, vestvendte balkongen - legg merke til boblekaret på balkongen, idyll og ta et boblebad mens man ser på stjernehimmelen. Begge bad er påkostet og modernisert - badet i 3. etasje fremstår nærmest som en spaavdeling. Legg spesielt merke til plasseringen av badekaret under takvinduet, her kan man bade og se på stjernehimmelen. Begge bad er flislagt på gulv og vegger med delikate fliser. Nye gulv i hele leiligheten og alle veggflater er pusset opp og malt om. Alle innedørene er byttet ut og ny belistning. El-anlegget er påkostet og modernisert. Ny varmepumpe, type Mitsubishi Electric (2016).
Interiørmessig gjennomgående smakfull og delikat - dette vil appellere til de aller fleste - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende midt på Tolvsrødsenteret. Ideelt for den som trenger det meste av sentrumsfunksjoner i umiddelbar nærhet, så som butikk, apotek, frisør og lege, hudpleier og andre shoppingmuligheter. Hyggelig kafe som serverer nytelig latte og har godt utvalg av lunsj meny, rett i nærheten. I tillegg har man alt av ulike aktiviteter for barn og ungdom rett i nabolaget. Det er gangavstand til skoler, barnehager umiddelbar nærhet til Vallø småbåthavn. Kort vei til Ringshaugstranden - Ringshaugstranda er kanskje Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Kort vei til  Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær restaurant. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbaner. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nabolaget. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level som også tilbyr badeland. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Felleskostnader

1 996 pr. mnd. Felles bygningsforsikring, kabel-TV og internett, utvendig vedlikehold.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett (fiber) fra Canal Digital, inkludert felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Vestre vei 2, org.nr. 918 776 699, består av 7 boligseksjoner og en næringsseksjon.
Styreleder i sameiet er Gyula Klapcsik.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planlagt å bytte tak i 2022. Det er stipulert til å koste ca 3-4 millioner, og skal fordeles på alle seksjonene. Denne seksjonen vil stå for ca. 8% av kostnaden. Dette er ikke vedtatt, men er en pekepinn.

Forsikring

KLP Polisenummer: 82457186

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i disse.
Styret skal godkjenne ny eier.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 161 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, wc, bad med wc, stue/soverom, kjøkken, stue med utgang til terrasse og soverom.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod under trapp.
3. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, 2 soverom, wc og bad /vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 14.10.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i rundkjøringen på Presterød. Ta Valløveien inn til høyre og følg denne mot Tolvsrødsenteret. Eiendommen er beliggende på venstre side, over Coop Extra.

Tomt

Areal: 2 473 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles eiet tomt for sameiet. Tomten består hovedsakelig av asfalterte arealer.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Selveierleilighet i kombinert næring og boligbygg bygget over tre plan. Byggeår 1987. 7 leiligheter + næringsbygg med dagligvarebutikk i 1. etasje. Til denne leiligheten høre en parkeringsplass i felles parkeringsgarasje ( tidligere tilfluktsrom i 1. etasje) Selger opplyser at hele leiligheten ble fornyet innvendig i 2016/17 av firma ibygg. Nye innredninger i kjøkken og begge bad. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier ble påvist.
 Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Iflg. selger har sameiet planer om utskifting av taktekkingen i løpet av 2022. Det er skjeggkre i bygget.
Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1987. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 14.10.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for forretnings- og boligbygg datert 19.12.1989. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i baderom. Luft-til-luft varmepumpe installert 2016.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 694,75 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 174 201 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 227 125 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til sentrumsformål. Det er igangsatt planleggingsarbeider  for utbygging av Tolvsrød Sentrum, plan-ID 3803 20190179. For ytterligere opplysninger om utbyggingen kan intressenter gå inn på hjemmesiden: www.folksom.no/eiendom/tolvsrod-torg.
For ytterligere opplysninger om regulering, ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 15.06.1957, dagboknr. 501314 - gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rett for enkelte tomter utskilt fra gnr. 140, bnr. 74 til å koble seg til ledningen.
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 18.09.1957, dagboknr. 502184 - gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Vegvesenets betingelser vedtatt.
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 14.02.1961, dagboknr. 500499.
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 13.04.1964, dagboknr. 501312.
Erklæring/avtale - tinglyst 12.02.1973, dagboknr. 500690 - gjelder: Bestemmelse om tilfluktsrom.
Erklæring/avtale - tinglyst 14.07.1987, dagboknr. 9663 - gjelder: Bestemmelse vedr. frisiktsone.
Erklæring/avtale - tinglyst 14.07.1987, dagboknr. 9664 - gjelder: Rett for kommunen til opplag av snø.
Seksjonering, tinglyst 05.07.1988, dagboknr. 9362.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 30.01.2017:
Avvik 1 - 2. etasje: Røykrøret fra ildstedet Trolla 204 stikker inn i røykløpet i skorsteinen, det skal slutte jevnt med
røykløpets innvendige kant. Dette er rettet av selger.
Avvik 2 - 2. etasje: Det mangler hvelvplate i brennkammeret i ildstedet Trolla 204.
Avvik 3 - 3. etasje: Elementskorstein er kledd inn på 3 sider, pluss delvis kledd inn på 4 siden med baderoms
innredning. Elementskorstein skal være synlig for kontroll på minst 2 sider.
Avvik 4 - Tak: Høyden på skorstein er mer enn 1,2 meter over tak der hvor feieren står for å utføre feiing og
tilsyn, det må derfor monteres plattform.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.
Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og steketopp.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vestre vei 2, 3152, Tolvsrød, Gnr. 140 bnr. 569 snr. 5 orgnr. 918776699 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0267

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.