Årøysund

Landlig & sjønær eiendom med stor tomt - Innholdsrik & flott bolig med gode solforhold - Dobbel garasje

Årøyveien 12 , 3135 Torød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

96%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 148 m²
Bruksareal 187 m²
Bruttoareal 203 m²
Tomt 1 236 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 1971
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 94
Energimerking E
FINN.no 236551994
Sist endret 19.11.2021 13:13
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 128 769

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 138 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 128 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Funksjonell og flott bolig med god arealutnyttelse. Boligen går over ett plan pluss kjeller og inneholder:
1. etg: Entré, gang, 2 soverom, bad, 2 stuer og kjøkken med nyere innredning
Kjeller: Hall, gang, bad, badstue, 2 soverom (for små vinduer) toalett, kjølerom og bod.
Stor dobbel garasje med lagring, verksted og trimrom.

Standard

Velkommen til Årøyveien 12, en sjønær og landlig beliggende eiendom med stor tomt. Boligen er bygget i 1971 og er tilbygget i 2001 med bl.a. stor terrasse og innglasset veranda. Boligen er jevnt godt vedlikeholdt gjennom tiden og holder en normalt god standard.
Innvendig ble kjøkkenet av nyere dato og innredningen ble skiftet ut 2017. Innredningen er i hvit glatt utførsel med sort benkeplate og kum. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og hvitevarer medfølger. Boligen inneholder to baderom, ett i hver etasje, hvor badet på hovedplanet er modernisert i 2001. Badet er helfliset og har varmekabler på gulv. Badet er innredet med kabinett, toalett og servant med stor innredning. Badet i kjelleren ble pusset opp i 2011 og har flis på gulv og våtromsplater på veggene.
Utvendig har boligen fått nye vinduer fra 90-tallet og fram til 2012. Takstein er fra byggeår og ble impregnert i 2014.
En garasje er fra byggeår samt at en del er tilbygget i 2005. Garasjeanlegget inneholder flere rom som er innredet til trimrom og verksted. Her finnes det mange muligheter. Velkommen til en innholdsrik bolig på en stor og solrik tomt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille og idyllisk boligområde på Årøysund i Færder kommune, ca. 10 km fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra boligen er det ca. 600 meter til brygge, båtplasser og gode bademuligheter. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark med blant annet Oserødskogen.
I nærområdet ligger rekreasjonsmulighetene som perler på en snor, enten man er til fots, på sykkel, eller benytter bilen. Det er kort vei til Færder nasjonalpark, og Torødstranda med sandstrand, gressbakke og badeflåte.
Legg gjerne turen til Torød nærmiljøanlegg som byr på skøytebane, slalåm, lysløype og idrettsplass. I Hårkollen er det idrettshall, primært benyttet til håndball. I Nesskogen idrettspark er det høy aktivitet hele uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Videre er det kort vei til skiløyper og svømmehall i Tønsberg, samt golfbane på Borgheim.
Tjøme og Verdens Ende ligger ca. en halvtimes kjøretur unna, og byr på sine mange svaberg, småholmer, vakker natur og nydelige utsikt utover havet. I området ligger også Stall Verdens Ende med rideskole og rideleir for alle. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nøtterøy Kulturhus, samt Vardås med kulturminner og flott utsikt anbefales. Tar du turen inn til Tønsberg sentrum, finner du et spennende utgangspunkt for alt i fra shopping til en avslappende forfriskning.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tuner til TV medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

KLP

Boligens areal

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 203 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, badstue, gang, hall m/trapp, 2 soverom og wc.
Sekundærrom:  26 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Vaskekjeller, bod og kjølerom.
Arealer i kjeller tilfredsstiller ikke krav til varig opphold grunnet takhøyde, for små vinduer og manglende rømning. Takhøyden varierer og ligger på rundt 192 cm og 202 cm. Det er ikke kontrollert eller innhentet opplysninger fra kommunen om hva som er søkt og godkjent av arealer.
1. etasje:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken, entré, gang, stue, spisestue, trapperom og 2 soverom.
Garasje:
Bruksareal: 70 m².
Sekundærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder, 2 garasjerom og trimrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 22.10.2021 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 236 kvm, Eierform: Eiet tomt
Boligen ligger på en stor, deilig tomt med asfaltert gårdsplass, koselig tunfølelse og store plenareal som innbyr til herlig sommerhygge for store og små. Gjerder, hekkeplanter og flotte trær skjermer for innsyn og gjør eiendommen til en tilbaketrukket oase. Hagen og "tunet" er beplantet med plen, og en hvitmalt flaggstang understreker idyllen. Den store tomten innbyr til mange muligheter og aktiviteter for store og små. På eiendommen får du gode solforhold fra tidlig morgen til langt utpå kvelden. Eiendommen grenser til et skogsområde på nordsiden hvor det myldrer av stier og flotte turområder.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen dobbel garasje, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler i gårdsplassen.

Byggemåte

Enebolig som er bygget i 1971 og er tilbygget rundt 2001. Veranda er fra rundt 2001 og er kledd inn i ettertid. Det er gjort en del oppgraderinger etter hvert. Nyere oppgraderinger gjelder bad, kjøkken, innglasset veranda, wc, en del innvendige overflater, garderobe, en del på el-anlegget og noe på vvs-anlegget. Frittliggende garasje er fra 1971 og er tilbygget rundt 2005. Det er utført mye egeninnsats og det henvises til eier for detaljer. Som det fremkommer i rapporten er det registrert en del symptomer på avvik fra normal tilstand. Mye av dette kommer som følge av alder, bruk og forventet levetid. En del er påvirket av egeninnsats. Foruten en del avvik, noe slitasje og aldersrelaterte forhold gir boligen et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger. Det er ikke gitt informasjon til takstmann som tilsier at det er skader, lekkasjer, problemer skadedyr eller maur. For ytterligere informasjon og andre viktige bemerkninger se under egne premisser og byggebeskrivelser med respektive tilstandsgrader og levetidsbetraktninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik, datert: 22.10.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig, datert 15.01.1971 og ferdigattest for tilbygg til garasje, datert 08.04.2020. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Torød skolekrets. For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via vannbåren radiatorvarme. Det er også vannbåren gulvvarme på bad (ikke tilkoblet, men rør ligger i gulv) og to soverom i kjeller ifølge selger. Termostat indikerer varmekabler på badet. Oppvarming ellers er varmepumpe og ildsted. Radiatorvarme er fra byggeåret. Gulvvarmen er nyere, ildsted fra rundt 2013 og varmepumpen fra rundt 2010.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 37 000 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 37 000,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 678 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 899 001 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 236 403 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 31.01.2018, er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse og gang-/sykkelvei. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om veg, tinglyst 23.02.1979, dagboknr. 1179, gjelder: Felles adkomstvei for GBNR. 42/94 og42/96. Omkostningene til opparbeidelse av ny vei, samt vedlikehold av denne skal deles likt mellom partene til enhver tid eier av eiendommene.
Bestemmelse om kloakkledning, tinglyst 23.08.1994, dagboknr. 10559, gjelder: Rett for kommunen til å legge anlegge, vedlikeholde og ha liggende spillvannsledning over eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei. Felles innkjøring med naboeiendom.
Eiendommen er tilknyttet kommunal vann og avløp. Kommunen opplyser at det går kommunale ledninger over eiendommen.
Septiktanken er kortsluttet. Dette er ifølge selger godkjent av kommunen.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 22.04.2016. Siste feiebesøk ble utført samme dato. Det må sørges for at det er tilstrekkelig og hensiktsmessig brannslukningsutstyr i boligen. Lagertanker som midlertidig tas ut av bruk, skal tømmes og sikres slik at utilsiktet påfylling ikke kan forekomme. Tanker som permanent tas ut av bruk, skal tømmes og graves opp.
Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Eier er ansvarlig for dennes tilstand iht. forurensingsloven. Selger opplyser at Færder kommune har gitt disposisjon til å fylle oljetanken.
Det er mottatt varsel om pålegg for frakobling av taknedløp. Selger opplyser at dette er utbedret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, fryseboks, vaskemaskin og tørketrommel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Årøyveien 12, 3135, Torød, Gnr. 42 bnr. 94 i Færder kommune

Oppdragsnummer

28-21-0273

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.