Tolvsrød

Nyoppført enebolig med høy standard - sjøutsikt - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad!

Rønningveien 104 , 3153 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

98%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

54%

av boligene er nyere enn 20 år

43%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 156 m²
Bruksareal 171 m²
Bruttoareal 185 m²
Tomt 535 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2021
Gårdsnummer 95
Bruksnummer 135
Energimerking C
FINN.no 238960545
Sist endret 25.11.2021 02:30
Prisantydning 8 290 000
Totalpris 8 349 019

Beregnet totalkostnad

8 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 45 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 59 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 349 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Hall med garderobe, vaskerom, wc, trappegang, kjøkken, stue med utgang til terrasse og kontor/soverom og bod. Utvendig bod.
2. etasje: Trappegang, stue med utgang til takterrasse, bad med wc, 3 soverom og bod.

Standard

Splitter ny og rålekker enebolig beliggende på attraktive Ringshaug. Boligen holder en gjennomgående høy standard. Man kommer inn i en romslig entré med stor skyvedørsgarderobe. Entréen har pene Berry Alloc laminatgulv (32 cm brede), glatte vegger malt i trendy farge og spotlight-belysning i himlingen, noe som er gjennomgående for hele boligen. Stuen og kjøkkenet ligger i dels åpen løsning, i et svært tiltalende rom med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. Videre er det utgang til herlig markterrasse med sjøgløtt og hage. Eiendommen har gode sol- og lysforhold, med sol fra tidlig morgen til kveld! Lekkert og moderne kjøkken med glatte flater. Kjøkkenet er av typen Mobalpa og har godt med skap- og benkeplass. Meget velutstyrt med bla Grohe blandebatteri, designvask, integrerte hvitevarer som to stekeovner - den ene mikrocombi, bred platetopp, Miele oppvaskmaskin, praktisk kjølehjørne, vinskap og kaffemaskin. Ved kjøkkenet er det god plass til en hyggelig spiseplass. I 2. etasje er det en hyggelig loftstue/stue nr. 2. Fra stuen er det utgang til romslig balkong med nydelig fjordutsikt. Videre er det 3 soverom, alle med integrerte nattbord (med integrert ledlys med demping og ladeuttak for mobile enheter på hver side av sengen) og god plass til seng og garderobe. I tilknytning til soverommene i er det et lekkert flislagt bad med varme i gulvet (det er vannbåren varme i alle gulv). Badet er innredet med dobbelt servant på lekker servantbenk i eikeutførelse, romslig dobbel dusj og deilig hjørneboblebadekar. Badet fremstår som spaaktig med lekkert bruk av belysning på benkenisjen. I 1. etasje er det forøvrig også et soverom/kontor, toalettrom og et velutstyrt vaskerom med bla mye skapplass, tørkenisje og dusj. Det er god plass til oppbevaring i utvendig bod og bod under trapp.
Her har du en meget innholdsrik og lekker bolig med høy standard. Løsningene er gjennomtenkte og smarte.
- ca 2,56 m takhøyde i hovedetasjen gir ekstra romfølelse
- Habito gips vegger i hele huset - Habito er en supersterk gipsplate. Tester har vist at den er betydelig sterkere enn andre platetyper. Faktisk er den mer enn 10 ganger så robust som en standard gipsplate,
- Utstrakt bruk av LED belysing
- Garderober med rikelig med innredning
- Vannbåren gulvvarme med oppvarming via bla solcellepaneler på tak
- Balansert ventilasjon
- Lekkert bad med spafølelse .- Tapwell blandebatterier og flere INR elektriske håndkletørkere
- Mulighet for oppføring av garasje på egen gårdsplass
- Lagt opp for utvendig jacuzzi på terrassen
- Varmt og kaldt vann i utekran
- Usjenert og meget solrik terrasse
- Kort vei til sjø og strand
Virkelig en lekker enebolig med høy standard! Barnevennlig og hyggelig beliggenhet - Flytt rett inn!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og nyere boområde på Ringshaug. Her bor du barnevennlig i et pent opparbeidet nærmiljø. Det er umiddelbar nærhet til barnehager, samt kort vei til barne- og ungdomsskole på Ringshaug. Kun få minutters gange til flott badestrand på Skallevold og deilige turområder på Karlsvika naturreservat. I dette området går det også kilometerlange kyststier både nordover mot Åsgårdstrand samt sydover mot Ringshaugstranden/Vallø/Husvik. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg med flere avganger i timen. Det er ca. 7 km til Tønsberg sentrum.

Forsikring

Jernbaneverket Bank og Forsikring Polisenummer: 2064624

Boligens areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 185 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 102 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med garderobe, vaskerom, wc, trappegang, kjøkken, stue med utgang til terrasse og kontor/soverom
Sekundærrom: 13 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og utvendig bod.
2. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue med utgang til takterrasse, bad med wc og 3 soverom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 25.10.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 535 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Utendørs parkering.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje. Byggeår 2021. Bygningene er ikke tatt i bruk. Det er foreløpig ikke utstedt ferdigattest. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Iflg byggebeskrivelsen er boligen oppført ihht byggeforskrift TEK 10. Det er ikke funnet feil eller avvik fra dagens byggeskikk. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 25.10.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er rekvirert og selger vil besørge for at det foreligger før overtagelse.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen er ligger i sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle gulv, unntatt bod 2. etasje. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 721 723 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 198 201 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger, med plannavn Basbergrønningen nord (vedtatt 13.03.1996). I henhold til opplysninger fra Tønsberg kommune er relaterte planer til eiendommen Basbergrønningen nord , felt C6B, C7B, C8B, C8A (vedtatt 22.09.1999), deler av Basbergrønningen nord (vedtatt 29.7.1997) og Basbergrønningen nord, Felt C2c ( vedtatt 26.8.2004). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eindommen ligger i avsatt til boligbebyggels. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 20.09.2021, dagboknr. 1161084, gjelder: Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m. Bestemmelse om hekk.
Det er tinglyst følgende rettighet på eiendommen gbnr. 95/147:
Bestemmelse om vei, tinglyst 06.02.2020, dagboknr. 2077166.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rønningveien 104, 3153, Tolvsrød, Gnr. 95 bnr. 135 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0279

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.