Husøysund

Stor, nyere enebolig med høy standard - solrik beliggenhet ved sjøen - Sjøutsikt - Båtplass - Næringsdel !

Kalvetangveien 84A , 3132 Husøysund

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

61%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 227 m²
Bruksareal 237 m²
Bruttoareal 260 m²
Tomt 751 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2006
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 203
Energimerking D
FINN.no 238517428
Sist endret 28.11.2021 13:51
Prisantydning 10 950 000
Totalpris 11 228 519

Beregnet totalkostnad

10 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 262 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 278 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 228 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Hall m/trapp, bad/wc/vaskerom, stue, 2 soverom, omkledningsrom, kontor, garderobe/bod og teknisk rom.
2. etasje: Trapperom/stue, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc.

Standard

- Storslått villa med høy standard.
- Solrik beliggenhet og nydelig sjøutsikt.
- Båtplass 100m unna boligen.
- Dobbelgarasje med elektrisk port.
- Flere oppstillingsplasser på tomten.
- Balkonger, uteplasser og velstelt hage.
- Majestetisk hall med fliser og gulvvarme.
- Spisekjøkken fra Huseby med hvitevarer.
- To flotte baderom med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Tre luftige soverom
- Ekstra plass på lagringsloft over garasje.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Utstrakt bruk av vannbåren gulvvarme.
Kalvetangveien 84 A er en storslått villa over to plan med solrik beliggenhet, herlige utefasiliteter og en praktfull utsikt over innseilingen til Tønsberg. Eneboligen ble oppført i 2006 som næringseiendom med boligdel, og fremstår med høy standard på interiør og materialvalg. Her får du en unik kombinasjon av generøse vindusflater med sjøutsikt, og luftige romløsninger, holdt i et delikat fargevalg.
Fra en bred, steinsatt gangbane kommer du til boligens overbygde inngangsparti. To kraftige søyler i kombinasjon med ankomsttram og en tofløyet inngangsdør gir villaen et representativt førsteinntrykk - og inne venter en storslått hall med majestetisk takhøyde. Det er store fliser på gulv med gulvvarme og en trapp som leder opp til galleriet i 2. etasje. Lekkert kjøkken i heltre fra Huseby. Fra kjøkkenet er det utgang til en egen, vestvendt balkong, og to vinduer ved spiseplassen sørger for å ivareta fjordutsikten. Innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrineskap, vinhyller og fliser over en påkostet benkeplate i granitt med enkel vaskekum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, keramisk topp, kjølehjørne, oppvaskmaskin og hetteventilator. Rommet har parkett på gulv, gulvvarme og downlights. Innredningen er fra 2006, mens granittplaten er av nyere dato.
Boligen byr på flere store fine stueløsninger, hvorav stuen i 1. etasje tar deg ut til en herlig uteplass og hage. Fra stuen i 2. etasje er det flott fjordutsikt!
Boligen inneholder to flotte baderom med fliser på gulv og vegger, gulvvarme, downlights og elektrisk avtrekksvifte. Badet i første etasje er utstyrt med heldekkende servant på pent servantmøblement, speilskap, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet i andre etasje har heldekkende dobbelservant på pent servantmøblement, speilskap, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og et stilfullt badekar på løveføtter. Boligen har tre soverom med tilhørende garderobeløsning på ett, hvorav hovedsoverommet fremstår som storslått. Mange vinduer gir rommet et lyst og luftig preg, mens tofløyede dører fører ut til en østvendt balkong med praktfull sjøutsikt.
Eiendommen er parkmessig opparbeidet og har flere lune og herlige uteplasser.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et familievennlig og meget attraktivt boligområde på Kalvetangen på Føynland, i Færder kommune. Fra området er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Nærliggende er det nydelige turområder som blant annet Føynlandskogen, og i tillegg finner du blant annet flere fine bademuligheter. Populære Fjærholmen er Nøtterøys største badeplass med langrund sandstrand og fin gresslette med lekeapparater. I nærområdet ligger også Nøtterøy golfbane (ca. 5 minutter med bil), kjent som en av Norges beste golfanlegg. Nøtterøy kan ellers tilby vakker skjærgård, og du kan vandre langs kyststi i flotte naturomgivelser. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 meter friidretts-løpebane. Et annet alternativ er Nesskogen Idrettspark. Rett over brua til Husøy ligger et flott fotballanlegg med bl.a. kunstgressbaner og sandvolleyballbane. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Føynland, Kiwi Hjemseng og Coop Ekstra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon, bil og båt. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass ligger ved Føynland skole. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time. Ved å benytte bil tar det ca. 5 minutter til Teie, 10 minutter til Tønsberg, 20 minutter til Åsgårdstrand og ca. 30 minutter til Sandefjord lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole og Borgheim Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Særdeles attraktivt villaområde. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet!

Forsikring

Gjensidige

Boligens areal

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 237 kvm, Bruttoareal: 260 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 125 m².
Primærrom: 115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Garderobe/bod og teknisk rom.
Sekundærrom: 10 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Hall m/trapp, bad/wc/vaskerom, stue, 2 soverom, omkledningsrom og kontor.
2. etasje:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/stue, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc.
Loft:
Arealet er ikke måleverdig i hht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Garasje:
Bruksareal: 37 m².
Sekundærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Redskapsbod:
Bruksareal: 8 m².
Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Redskapsbod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 11.11.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger

Tomt

Areal: 751 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat og lettstelt hagetomt beplantet med plen og div busker. Flott gjernde i grenser. Stenlagt gårdsplass. Flere lune og usjnerte uteplasser med fin utsikt over sjøen.

Garasje / Parkering

Det er parkering i frittstående dobbelgarasje med elektrisk port. Det er også flere biloppstillingsplasser på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Enebolig m. næringsdel. Oppført i tre på støpt betong i 2006. Bygningen er oppført i to etasjer samt krypeloft. Frittliggende dobbel garasje oppført i tre på støpt betong i 2007. Frittliggende rerdskapsbod oppført i tre på blokker på terreng. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2006. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/vaskerom i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2006. Råte i deler av rekkverkene i tilknytning til verandaer/balkonger samt i deler av skyvedør i stue i 2. etasje. Utbedring av råteskadede deler må påregnes. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er ikke nødvendigvis kontrollert/bekreftet av undertegnede.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 11.11.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for næringsbygg/bolig datert 08.08.2013. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Føynland skole.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Men man må ivareta reguleringsplanens bestemmelser og hensynta 30% utnyttelse til næring på eiendommen. For nærmere informasjon ta kontakt med megler.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 550 pr. år I tillegg betales det kr. 10,05,- pr. m3 vann og 22,14,- pr. m3 avløp. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 905 420 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 859 513 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område som er avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål, veg og frisikt, med plannavn Kalvetangen (vedtatt 06.11.2013). I henhold tilkommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Kombinert boligbebyggelse og næringsbebyggelse).For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
I henhold til reguleringsbestemmelsene skal det være næringsdel på hver eiendom, minimum 30% BRA skal være næring. Se vedlagte reguleringsbestemmelser.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kalvetangveien 84A, 3132, Husøysund, Gnr. 15 bnr. 203 i Færder kommune

Oppdragsnummer

28-21-0283

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.