Tønsberg

[KALDNES BRYGGE] Helt ny og moderne leilighet med stor solrik balkong! Vannbåren varme. Flytt rett inn!!

Rambergveien 20A , 3115 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

66%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 36 m²
Bruksareal 38 m²
Bruttoareal 42 m²
Tomt 2 406 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 6
Byggeår 2021
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 351
Energimerking B
FINN.no 238526437
Sist endret 24.11.2021 14:31
Prisantydning 2 925 000
Totalpris 3 007 139
Fellesutgifter 1 635,-

Beregnet totalkostnad

2 925 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 120,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 82 139,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 007 139,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten har trappefri adkomst via heis og ligger i 6. etasje med luftig balkong på ca. 10 kvm.
Leiligheten inneholder forøvrig: Entre, stue/kjøkken/sovealkove, bad/wc/vaskerom og innvendig bod.
- Luftig og solrik balkong
- Bod og felles sykkelrom i kjeller

Standard

Tiltalende, moderne og tøff leilighet som er maksimalt utnyttet. Svært arealeffektiv og funksjonell! God takhøyde, noe som gir en god romfølelse.
Stuen er lys og ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Her har du god plass til både sofa og spiseplass. Fra stuen er det utgang til en tiltalende balkong på hele 10 kvm - et nydelig uterom som gir en forlengelse av hele stuen i sommerhalvåret!
Gjennomgående tidsriktig og moderne leilighet med behagelig vannbåren varme i gulv, samt elektriske varmekabler på bad. Praktisk og stilren kjøkkeninnredning med slette fronter og med integrerte hvitevarer kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp. Badet er flislagt med delikate fliser på gulv og vegger og har moderne baderomsinnredning og har følgende inventar og kvaliteter: Vegghengt toalett, downlights i himling, speil med innfelt belysning, lekkert dusjhjørne med innfellbare dusjdører, krommet dusjarmatur og opplegg for vaskemaskin. Gulvene er belagt med flott enstavs eikeparkett. Interiørmessig gjennomgående lyst og delikat!
Det er noe helt spesielt å flytte inn i en helt ny og ubrukt leilighet! Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger perfekt til på Kaldnes ved sjøen. Området er historisk grunn der Kaldnes skipsverft lå. I gangavstand er det skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon. Stedet er under utbygging og fremstår som en perle, nært både bykjernen og den vakre skjærgården. Her kan du vandre langs bryggekanten, nyte utsikten mot fjorden og Slottsfjellet, eller stikke innom urbane kafeer. Fra leiligheten er det en liten rusletur til bakeriet Maison Grabot som byr på deilig kaffe, bakst og småvarer. Kaldnes har også to gode restauranter. Både Kverneriet og Mrs. Volcano er velrennomerte. I området er det gode grøntarealer, og en strandpromenade som er under etablering.

Felleskostnader

1 635 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, div. honorarer, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, energi i fellesarealer, renhold i fellesarealer, vaktmestertjenester og andre driftkostnader.
Inkluderer ikke kommunale avgifter og fjernvarme. Dette faktureres direkte til hver eier fra hhv. Tønsberg kommune og BBK.
Felleskostnadene er basert på tidligere utarbeidet budsjett, de vil være avhengige av hvilke avtaler nyvalgt styre i sameiet velger å inngå med leverandører av diverse tjenester. I løpet av høsten -21 vil styret i samarbeid med forretningsfører utarbeide budsjett for 2022 og det kan være da at felleskostnadene da endres.

Løpende kostnader

Leiligheten er ikke tatt i bruk etter ferdigstillelse og oversikt over løpende kostnader foreligger derfor ikke.

Sameie

Sameiet Dockside 5 består av 64 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Styreleder i sameiet er Patrick P. Svartdahl.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7979280

Regnskap

Forslag til driftsbudsjett følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm
6. etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, stue/kjøkken, sovealkove og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 10.11.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN.no annonsen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 406 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass, gateparkering etter gjeldende bestemmelser, samt det er muligheter for leie av parkeringsplass i parkeringskjeller via Micasa. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Yttervegger i tegl. Standard vinduer, ferdig behandlet på innside og utvendig kledd med lakkert aluminium. Takkonstruksjon isolert og dimensjonert i henhold til energiberegninger. Informasjon er basert på opplysninger fra Selvaag Bolig.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt arealoppmåling utført av takstmann Tore Rønning datert: 10.11.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 28.09.2021.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Træleborg skolekrets.  For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren varme.
Elektriske varmekabler på bad.
Balansert ventilasjon.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over energiforbruk foreligger ikke da leiligheten ikke er tatt i bruk etter ferdigstillelse.

Kommunale avgifter

Kr. 4 761 pr. år Gebyr vann kr. 10,74 pr. m3 og gebyr avløp kr. 18,94 pr. m3. Eiendommene har felles vannmåler, og betaler vann og avløp etter målt forbruk. Dette kommer i tillegg til nevnte beløp.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til felles gangareal, felles gårdsplass og annet byggeområde (bolig/næring), med plannavn Kaldnes felt F og G, vedtatt 01.02.2006 (planID 3803 65215). Relaterte planer til eiendommen er Kaldnes, GBNR. 1003/79, vedtatt 12.12.2001, Havegaten, vedtatt 13.09.2017, Kulturparken - Kaldnes, vedtatt 06.09.2006 og Scanrope, vedtatt 20.06.2007. I henhold til kommunedelplan for sentrum - byplan 2018-2030 TBG, vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til sentrumsformål (bolig/næring).
Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som berører eiendommen, med plannavn "Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune" og planID 3803 20190180.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Området Kaldnes er ikke ferdig utbygget, så man må være forberedt på at det kommer opp flere boligblokker i tiden fremover.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 08.01.1877, dagboknr. 900095, gjelder: Åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.
Erklæring/avtale, tinglyst 07.02.1899, dagboknr. 900073, gjelder: Forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann og eiendommen.
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 30.01.1900, dagboknr. 900223.
Bestemmelse om vannrett, tinglyst 12.10.1915, dagboknr. 900185.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 26.07.1921, dagboknr. 900370.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 22.12.1977, dagboknr. 7546.
Erklæring/avtale, tinglyst 22.12.1977, dagboknr. 7547.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 29.12.1977, dagboknr. 7663.
Erklæring/avtale, tinglyst 10.10.1978, dagboknr. 6075.
Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 27.09.1995, dagboknr. 11817.
Erklæring/avtale, tinglyst 23.10.1995, dagboknr. 13077.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 05.03.1998, dagboknr. 2573.
Elektriske kraftlinjer, tinglyst 16.09.1998, dagboknr. 11070.
Ovenstående servitutter er ikke innhentet av megler.
Erklæring/avtale - tinglyst 01.12.2015, dagboknr. 1122219 - gjelder: Garasjekjellere som etableres på GBNR. 1003/79 og parseller som fradeles fra denne, har rett til å bygge helt inntil og knytte seg til GBNR. 1003/345. GBNR. 1003/346 og 79 og parseller som fradeles disse har evigvarende rett til adkomst via felles nedkjøringsrampe og over og gjennom garasjekjeller beliggende på GBNR. 1003/345. Rett til å ha liggende tekniske installasjoner i og til/fra teknisk rom. Rett til etablering og drift av fjernvarme-, vann- og avløpsledninger.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.05.2016, dagboknr. 467364, gjelder: Adkomstretter, rett ang. teknisk infrastruktur og bruksrett til bodanlegg.
Erklæring/avtale, tinglyst 05.10.2017, dagboknr. 1095204, gjelder; Adkomstretter, rett ang. teknisk infrastruktur, bruksrett til boder, bruksrett til sykkelparkering, felles anlegg for søppelhåndtering og gjensidig rett til adkomst og bruk av felles utomhusarealer.
Bestemmelse om nettstasjon, tinglyst 18.08.2021, dagboknr. 1010000, gjelder: Grunneier gir Nettselskapet rett til å etablere, og ha stetsevarig stående en nettstasjon i rom i bygg på eiendommen.
Seksjonering, tinglyst 25.06.2021, dagboknr. 773968.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte arealoppmåling. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rambergveien 20A, 3115, Tønsberg, Gnr. 1003 bnr. 351 snr. 48 orgnr. 928044343 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0289

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, arealoppmåling, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.