Tønsberg

Attraktive Råel - Frittliggende enebolig og garasje med mange muligheter! Vestvendt og solrikt!

Herkules vei 3 , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

42%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 142 m²
Bruksareal 248 m²
Tomt 958 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1970
Gårdsnummer 153
Bruksnummer 188
Energimerking F
FINN.no 238828489
Sist endret 23.11.2021 14:57
Prisantydning 4 590 000
Totalpris 4 727 269

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 137 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 727 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
Hovedetasje: Entré, hall med utgang til overbygget terrasse, kjøkken med hyggelig spiseplass, spisestue, stue med peis, separat toalett med servant, soveromsgang, 3 soverom, bad/wc med servant i innredning.
Kjeller: Nedgang, kjellerstue, stort disponibelt rom, ett innredet disponibelt rom, stort vaskerom, stor matbod, hobbyrom, bod.
Garasje i tilknytning til boligen.

Standard

Frittliggende enebolig som har alle funksjoner på hovedplan samt stor og god kjeller med mange muligheter. Boligen har en praktisk planløsning med stort potensiale. Yttertaket ble lagt om i 2011. Huset ble malt utvendig for få år siden og pipen er beslått. Innstallert varmepumpe i 2018. Oljetanken er gravd opp og fjernet. Det er ikke foretatt påkostninger og moderniseringer her, men boligen virker solid og ordentlig. Her har man en ypperlig mulighet til å skape sitt drømmehjem!
For info om boligens tekniske standard, se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Gunnar Sverrisson.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i attraktivt og populært boligområde på Råel, kun ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Her bor man barnevennlig og ikke minst sentralt i en liten og koselig gate - vestvendt og svært solrikt. Dette er en ypperlig beliggenhet for blant annet barnefamilier med kort vei til en rekke idrettsfasiliteter og små rekreasjonsanlegg. Rett i nærheten har du adkomst til flotte tur- og friluftsområder. Det er langstrakt lysløype i skogen ved Søndre Slagen kirke som er mye brukt såvel sommer som på ski vinterstid. En tur i flotte Råelåsen er også å anbefale. Det er også barnehager i umiddelbar nærhet. Kort spasertur til Kiwi dagligvareforretning. Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og ulike servicetilbud ligger innen kort avstand. Kort vei også til Olsrød park med diverse forretninger, Level treningssenter med spa-/velværeavdeling, svømme-/badeanlegg samt legesenter. Gamle Flinthallen er gjort om til PadelX.
Til Vestfold sin største arbeidsplass, Sentralsykehuset i Vestfold, er det kort sykkelvei da sykehuset ligger på "rett side" av byen i forhold til Råel. Fra Herkules vei vei er det også kort vei til sjøen på Husvik samt Nes med en rekke badestrender/badeplasser samt småbåthavner. Det er heller ikke langt til Klopp badestrand og småbåthavn på Husvik. Til Tønsberg sentrum er det kanskje ikke mer enn ca. 10 minutter på sykkel og det er god busskommunikasjon i området.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 9464269

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 248 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, kjellerstue, disponibelt rom og vaskerom.
Sekundærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 3 boder.
1. etasje:
Bruksareal: 142 m².
Primærrom: 115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Wc, gang, bad, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue.
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 15.11.2021 utført av takstmann Gunnar Sverrisson. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over Kilen, skiltet mot Åsgårdstrand. Ta til høyre i rundkjøringen på Presterød og hold Narverødveien til venstre i neste veidele. Ta Solvindveien til venstre og Herkules vei til venstre. Eiendommen ligger på høyre side i Herkules vei nr 3. Se etter til salgs skilt fra Bakke Sørvik & Partners AS.

Tomt

Areal: 958 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt og flat tomt som er anlagt med plen og beplantet med ulike busker, frukttre og hekk (rundt deler av tomten). Gårdsplassen og innkjørselen er gruslagt. Herlig, overbygget terrasse - her kan man nyte lange og herlige sommerdager, uten innsyn fra ytre omgivelser. Svært solrik tomt med sol fra tidlig til sent!

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Byggemåte

Enebolig i 1 etasje med kjeller oppført i 1970. Taktekking er byttet i 2011. Forøvrig er det meste av innvendige som utvendige overflater fra byggeår, der inkludert baderom og kjøkkeninnredning som må påregnes byttet/oppgradert.
Enebolig utvendig:
Saltak tekket med pappshingel, taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagte/lakkerte stålplater. W-takstoler i tre med undertak av rupanel. Yttervegger med bindingsverkskonstruksjon fra byggeår, utvendig kledd med stående bordkledning. Malte trevinduer med 2-lags glass, vinuer i kjeller med 1 lags glass. Malte trevinduer fra 1995 med 2-lags glass i spisestue. Teak hovedytterdør, malt balkongdør i tre. Utgang fra stue til terrasse av tre fundamentert på løsmasser. Areale av terrassen er 17 m2. Støpt trapp lagt med skifer.
Enebolig innvendig:
Parkett i stue, hovedsaklig vinylbelegg og heldekkende vegg til vegg tepper på øvrige gulv. Trebjelkelag fra byggeår med undergulv av trefiberplater. Elementpipe med to røykløp, åpen peis i stue. Sotluker i kjellerstue. Støpt betonggulv i kjeller, vegger foret ut med plater i oppholdsrom. Malt betongmur i øvrige rom. Boligen har malt tretrapp ned til kjeller. Innvendige dører i lakkert utførelse.
Våtrom:
Baderom med våtromsbelegg på gulv oppført ihht. forskrifter før 1997. Våtromsbelegg lagt på betonggulv.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med fronter i malt utførelse. Rustfri oppvaskbenk og kummer. Laminert benkeplate. Kjøkkenventilator med avtrekk ut i vegg.
Spesialrom:
Wc-rom med belegg på gulv.
Tekniske installasjoner:
Innvendige vannrør av kobberrør. Innvendige avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon. Varmepumpe i stue. Ca 200 liters varmtvannstank i vaskerom kjeller. Sikringsskap i kjeller, 50 Amp hovedsikringer, 9 kurser for lys og oppvarming. Anlegget er utstyrt med skrusikringer.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor begrenset kunnskap om elektrisk anlegg.
Tomteforhold:
Byggegrunn av leirholdige masser og løsmasser. Drenering fra byggeår antatt med teglsteinsrør og grunnmur tettet med asfaltløsning. Grunnmur i betongblokker, vegger pusset utvendig som innvendig side. Flat jordtomt med gruset innkjørsel foran boligen. Ukjent type avløpsnett men antatt fra byggeår, ut i fra synlige forhold i kjeller er vannledning byttet.
Boligen har fått flere tilstandsgrad 2 (TG 2) eller (TG 3). For mer informasjon om boligens byggemåte, tilstand og estimerte utbedringskostnader så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson datert: 15.11.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Iflg. fremlagte tegninger er deler av kjeller ikke prosjektert som utgravd, den delen er nå benyttet som kjellerstue og soverom. Godkjente rømningsvei fra de to rommene er ikke ihht. gjeldene forskrifter.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandåsen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år Kommunale avgifter betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 990 337 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 565 211 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn Råel, vedtatt 12.02.1997 (planID: 3803 53017).I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. Relaterte planer til eiendommen er Råel, nedre del vedtatt 26.09.1998 og Råel boligområde vedtatt 27.08.1999. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 13.05.1970, dagboknr. 502067, gjelder: Bestemmelse om refusjon av utgifter i forb. med opparbeidelse av veg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 11.03.2020:
Avvik 1 - Tak: Det mangler godkjent takstige for sikker atkomst til feiing og tilsyn av skorstein.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Herkules vei 3, 3124, Tønsberg, Gnr. 153 bnr. 188 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0290

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.