Tønsberg

HUSVIK - Nydelig eiendom med egen båtplass - Utleiedel - Panorama sjøutsikt!

Husvikveien 151 og 153 , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

74%

av eiendommene har pris over 5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 245 m²
Bruksareal 294 m²
Bruttoareal 334 m²
Tomt 611 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1973
Gårdsnummer 158
Bruksnummer 92
Energimerking G
FINN.no 239252103
Sist endret 24.11.2021 20:45
Prisantydning 8 990 000
Totalpris 9 254 019

Beregnet totalkostnad

8 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 250 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 264 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 254 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:
Underetasje: Hall, stue/kjøkken, gang, tv-stue, vaskerom og wc.
1. etasje: Trapperom/gang, 3 soverom og bad/wc.
Garasje med leilighet:
Underetasje: Garasjerom og bod.
1. etasje: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Anneks:
1. etasje: Soverom.

Standard

Velkommen til Husvikveien 151 og 153 - vakker eiendom som oser av sommerstemning og idyll! Boligen holder en gjennomgående god standard. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, i et svært tiltalende rom med parkett på gulvet og lyse malte flater. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement samt spiseplass. Flere store vinduer slipper inn godt med naturlig lys og man kan nyte den flotte sjøutsikten fra flere soner i rommet. Fra stuen er det utgang til stor, solrik terrasse! Virkelig en deilig uteplass med god plass til utemøbler og grill. Terrassen var helt ny i 2019. Glassgjerde montert i 2020. Fra uteplassen er det helt rå sjøutsikt og kun få meter ned til egen båtplass.
Kjøkkenet må fremheves, et flott kjøkken med profilerte fronter. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og er utstyrt med integrerte hvitevarer som innfellt vinskap og stekeovn i høyden, steketopp, kombinert kjøleskap/fryseskap og oppvaskmaskin. Alt av hvitevarer utenom kjøl/frys er nytt i 2021. En praktisk og sosial kjøkkenøy for kokkelering. Kjøkkenet har flott larvikitt benkeplate, slitesterkt og tidløst!
I hovedhuset er det 3 soverom, alle plassert i boligens 2. etasje. Alle soverommene har plass til dobbeltseng og garderobe. Fra to av soverommene er det utgang til herlig balkong! I tilknytning til soverommene er det et stort flislagt bad med varmekabler i gulvet.
Utleieleiligheten ligger over garasjen og inneholder åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 soverom og bad. Denne leies i dag ut for kr. 8 500,- Det er 3 mnd. oppsigelse. Garasjen er meget romslig med god plass til 2 biler samt bra med lagring i egen bod. Det er lagt varmekabler i innkjørselen foran garasjen og inne i garasjen.
Her har du en unik mulighet til å sikre deg en innholdsrik eiendom i et av de mest attraktive områdene på Husvik. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Husvik i Tønsberg kommune ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det få meter til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø og strand. Husvik er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun få meter til nydelig Rødstein, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Småbåthavn med egen båtplass har du rett på ned siden av eiendommen. Kyststien er populær og kan føre deg til nydelige områder i nærområde.  Jarlsø er rett over brua og har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett fra Viken fiber ca kr. 1191,- pr.mnd
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 7950156

Boligens areal

Primærrom: 245 kvm, Bruksareal: 294 kvm, Bruttoareal: 334 kvm
Dette gjelder for for eneboligen, garasje med leilighet og annekset.
Enebolig:
1. etasje:
Bruksareal: 109 m².
Primærrom: 109 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken, gang, kontor, tv-stue, vaskerom og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom og bad/wc.
Loft:
Arealet er ikke måleverdig i hht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Garasje med leilighet:
Underetasje:
Bruksareal: 49 m².
Sekundærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom og bod. I tillegg to utvendig bod på tilsammen ca. 9 kvm.
1. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Anneks:
Bruksareal: 9 m².
Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Soverom.
NB! P-areal / rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes anbefaling eller krav til oppholdsrom ei heller om faktisk bruk av rommene samsvarer med innsendte tegninger/byggemelding.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 18.11.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 611 kvm, Eierform: Eiet tomt
Herlig tomt opparbeidet med plen samt stenlagt gårdsplass.

Garasje / Parkering

Frittstående dobbel garasje med to dører. Ellers utendørs parkering på egen eiendom.
Romslig bod innvendig i garasjen.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1973 og tilbygd i 1998/-99 og 2002/-03. Boligen er oppført i to plan samt loft. Garasje med hybelleilighet oppført i mur og tre i 1997. "Anneks" oppført i tre i 2003. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 1999. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i vaskerom. Ingen fukt registrert. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i hybelleilighet (over garasje). Ingen fukt registrert. Antas at rommet er fra 1997. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er ikke nødvendigvis kontrollert/bekreftet av undertegnede.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 18.11.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for garasje og leilighet datert 21.08.1997. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Videre foreligger det midlertidig brukstillatelse for enebolig datert 22.07.1976.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Leiligheten over garasjen er i dag leid ut for kr. 8 500,-. Det er 3 mnd. oppsigelsestid.
Leiligheten har egen terrasse og nydelig utsikt over Husøysund.

Oppvarming

Varmekabler/gulvvarme i flere rom. Panelovn(er). Ved.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca  35 200 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 35 200,- pr. år.
Dette gjelder for hovedhus, garasje og sidebygning/utleieleilighet.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 000 pr. år Gjelder for 2 boenheter på eiendommen. De kommunale avgiftene kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 526 580 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 495 688 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et området som er regulert til boliger, bevaring av bygninger og andre støysoner med reguleringsplan Husvik/Fagersand vedtatt 13.05.1998 (plan id: 3803 52009). I hennhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde - tinglyst 14.09.1922, dagboknr. 901062. 
Skjønn - tinglyst 05.12.1962, dagboknr. 504264 - gjelder: Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Det er registert følgende rettighet på eiendommen gbnr. 158/493:
Bestemmelse om vei, tinglyst 03.09.2015, dagboknr. 802665.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboksutskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 19.02.2020:
Avvik 1 - 1 etasje: Det mangler ubrennbar plate på gulvet foran Jøtul innsats og minst 30 cm foran ilegget.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.
Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Husvikveien 151 og 153, 3124, Tønsberg, Gnr. 158 bnr. 92 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0291

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.