Tønsberg

Solvang Terrasse - Smakfull ende- og hjørneleilighet med fri og fin utsikt og nydelig lysforhold! Heis og parkering.

Trudvangveien 63 , 3117 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmegler/Controller

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

46%

av eiendommene har pris over 5 mill

100%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 107 m²
Bruksareal 112 m²
Bruttoareal 117 m²
Tomt 7 775 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2001
Gårdsnummer 1011
Bruksnummer 202
Energimerking E
FINN.no 239247873
Sist endret 24.11.2021 09:38
Prisantydning 6 800 000
Totalpris 6 979 019
Fellesutgifter 3 611,-

Beregnet totalkostnad

6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 170 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 179 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 979 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder følgende: Entré med stor skyvedørsgarderobe, toalettrom i tilknytning til entréen, hall/gang, bad, 2 soverom, stor stue med spisestue og utgang til delvis overbygget balkong og kjøkken.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller og en garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller.

Standard

Fantastisk fin beliggende leilighet! Ende- og hjørneleilighet med fri og fin utsikt og nydelig lys! Leiligheten fremstår som meget ordentlig og velholdt. Du kommer inn i en romslig entré med stor skyvedørsgarderobe. I tilknytning til entréen ligger toalettrommet, perfekt for gjester. Romslig stue med store og fine vinduer som gjør at her slippes inn masse flott lys. Stuen har god romløsning og gode møbleringsmuligheter. Spisestuen ligger i forbindelse med stuen og i tilknytning til kjøkkenet, her kan man dekke lagbord til hyggelige lag for famile og venner. Stuen har også en gasspeis og utgang til solrik, delvis overbygget balkong. Balkongen er utstyrt med elektrisk markise og varmelampe. Her er det god plass til utemøbler. Pent og velholdt kjøkken med kjøkkeninnredning i tre, benkeplate i laminat/respatex og fliser over kjøkkenbenken. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass. Ved vinduene er det plass til en hyggelig spiseplass, herfra har man fin utsyn over omkringliggende omgivelser. Leiligheten har 2 gode soverom, begge med plass til stor seng og garderobe. Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet er utstyrt med møbelservant med sideskuffer og underskap, høyskap, vegghengt toalett og dusj i hjørne. Det er opplegg til vaskemaskin på badet. Hele leiligheten er malt opp på alle veggflater, slik at leiligheten fremstår som tidsriktig og smakfull. Interiørmessig en lys og pen leilighet! Bo trygt og lettstelt i Solvang Terrasse.
Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Leiligheten har en solrik og sentral beliggenhet på Solvang med kort vei til rekreasjonsmuligheter, offentlig kommunikasjon og servicetilbud.
"Rett over veien" ligger flotte park- og turområder på Messområdet hvor det er idrettshaller, tennisbaner, friidrettsanlegg og ishall, samt akebakke og utendørs skøytebane på vinterstid. Fra Messeområdet går det stier og turveier videre over til skogsområder på Eik. Her er det fine skiforhold om vinteren med lysløype på kveldstid. Ideelt også for gåturer, løping og sykling. Nabobeliggenhet til treningssenter ved Tønsberg gressbane.
Fin sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum. Meny dagligvareforretning og post i butikk på Heimdal. Ypperlig beliggenhet for skolebarn da det er få skritt til Byskogen barne- og ungdomsskole og Greveskogen videregående skole på Eik ligger også rett i nærheten. Kort gangvei til bussholdeplass og til togstasjonen samt Tønsberg brygge med yrende uteliv.

Felleskostnader

3 611 pr. mnd. Internett og tv fra Canal Digital, akonto gass og strøm, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Løpende kostnader

Leiligheten har ikke vært bebodd av selger, oversikt over løpende kostnader foreligger derfor ikke.

Sameie

Sameiet Solvang Terrasse, org.nr. 886 477 392, består av 79 eierseksjoner, hvorav 78 boligseksjoner og 1 garasjeseksjon (næring).
Forretningsfører i sameiet er Obos.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har inngått avtale med Protan As om jevnlig sjekk av takene i sameiet. Det er installert automatisk døråpner. Dugnad vår og høst. Det er lagt opp forsyningskabel og strømkurs til el-billader på medfølgende garasjeplass. Det planlegges å installere heis/løfteplattform i trappeløpet i bygg 5, det er usikkert om hvordan dette skal finasieres. Sameiet har egen hjemmeside, se: www.solvangterrasse.no.
Ta kontakt med megler for å få tilsendt årsberetningen for sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån er pt. registrert for selskap.

Forsikring

NEMI Forsikring Polisenummer: 32271331

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 117 kvm
Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré med garderobeskap, wc-rom, baderom, to soverom derav en med direkte adkomst til bod, kjøkken og stue med utgang til balkong.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 09.11.2021 utført av takstmann Gunnar Sverrisson. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Kjør Stenmalveien fra sentrum mot Eik. Ta så Trudvangveien til høyre i lysregulert kryss ved Tønsberg Gressbane. Innkjøring til leilighetene er med en gang til venstre igjen, inn på parkeringsplass. Kjør helt nederst på parkeringsplassen og leiligheten ligger i Trudvangveien nr 63. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 7 775 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Rapporten omfatter selveier leilighet i en boligblokk oppført i 2001. Det presiseres at rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder denne seksjonen/andel. Utvendige fasader etc. er sameiets felles ansvar og derfor ikke vurdert (kan allikevel være kommentert). Det er utført enkel fuktundersøkelse på baderom og i kjøkkenbenk, ingen unormale fuktverdier ble registrert, men det ble registret mindre sprekker i fuger baderom.
Det er viktig å påpeke at bygningen antas å være oppført i henhold til byggeforskrifter som gjaldt i byggeperioden. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima, brann og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard.
Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Tilstandsgradering kan også gis under henvisning til forventet teknisk levetid for bygningsdeler/komponenter og gjenspeiler at deler av denne er oppbrukt. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson datert: 10.11.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 09.09.2010. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 675 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis, og kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 029 488 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 706 157 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger, kjørevei, annet spesialområde (parkering) og annet speisalområde (støyvoll skråning med plannavn ¨Tønsberg Gressbane¨vedtatt 11.10.2000. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, vei, gang/sykkelvei og idrettsanlegg. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale/seksjonering - tinglyst 12.02.2003, dagboknr. 1754 - gjelder: Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Trudvangveien 63, 3117, Tønsberg, Gnr. 1011 bnr. 202 snr. 15 orgnr. 886477392 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0292

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.