Olsrød

Smakfull & lettstelt leilighet med trappefri adkomst - Populær & sentral beliggenhet med skjermet uteplass

Døsserødveien 40A , 3118 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

96%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig mellom 60-120 kvm

94%

av boligene er nyere enn 20 år

17%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 43 m²
Bruksareal 43 m²
Tomt 4 346 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2006
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 334
Energimerking C
FINN.no 239397804
Sist endret 26.11.2021 10:29
Prisantydning 1 990 000
Totalpris 2 005 503
Fellesutgifter 2 704,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 503,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 005 503,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er praktisk og lettstelt og har alle funksjoner på en flate. Leiligheten inneholder en romslig entré med garderobe, stor soverom med garderobeskap, flislagt bad med dusj og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til skjermet markterrasse.
Utvendig sportsbod ved inngangen. P-plass rett på utsiden av leiligheten.

Standard

Velkommen til Døsserødveien 40A, en snerten og praktisk leilighet på bakkeplan med trappefri adkomst. Leiligheten er del av et borettslag, men fellesgjelden er nedbetalt. Leiligheten er pent pusset opp og holder en moderne og tiltalende stil og standard. Åpen stue- og kjøkkenløsning hvor den ene veggen er kalkmalt i en lekker blåfarge. Denne står i flott kontrast til de øvrige fargene i rommet. Kjøkkenet har innredning med hvitmalte fronter og har ny benkeplate, oppvaskkum og en ny skuffeseksjon i 2018. Det er varmekabler i gulvet i stuen og kjøkkenet. Badet er flislagt med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, servant med skap og speil, opplegg til vaskemaskin og toalett. Stort soverom med garderobeløsning. Entreen har garderobeskap og varmekabler i gulv.
Velkommen til en tiltalende leilighet med alt på et plan.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert villaområde, svært barnevennlige og rolige omgivelser ved Presterødåsen (ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum). Umiddelbar nærhet til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. café, lege-/helsesenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Meny-butikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Nydelig blomsterforretning rett i nabolaget, som byr på rikt utvalg av planter, blomster og andre gaveartikler. For deg som er opptatt av sjøliv er det kort avstand til områdets badestrender, hvor det er ca. 5 minutter med bil til bl.a. Vestfold kanskje flotteste badestrand, "Ringshaugstranda". Vestfolds største småbåthavn på Vallø ligger også innenfor ca. 5 minutter med bil! I nærområdet ligger også Slagenhallen, Flint idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, samt flotte friområder. For den skiglade er det kort vei til "Osebergløypa". For barn og unge er det en rekke lekeplasser like ved eiendommen. Det er gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum. Kort og trygg skolevei til ny barneskole på Sandåsen og flere barnehager. Velkommen!

Felleskostnader

2 704 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, kommunale avgifter, div. honorarer, kontingenter, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, energi/fyring i fellesareal og andre driftskostnader.
Herav:
Felleskostnad kr. 2 105,-
Dugnad kr. 50,-
Media kr. 549,-
Forretningsfører opplyser at felleskostnadene vil øke med 5 % fra 01.01.2022.
Borettslaget har strømavtale med BKK. Borettslaget har installert ladestasjon for elbiler i garasjeanlegget i 2018, strømforbruk faktureres to ganger i året.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor T-We. Dette er inkl. i fellesutgifter pr. mnd. Tuner/boks medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Borettslag

Døsserødgrenda Borettslag består av 26 andelsleiligheter, og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 986 658 637, og ligger i Tønsberg kommune med følgende adresse: Døsserødveien 20 - 44 A-B.
Forretningsfører i borettslaget er OBOS.
Styreleder i borettslaget er Cathrine Småbrekke.
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Strømmålere er byttet
- Det er satt opp nytt søppelstativ
- Befaring i forbindelse med bytting av vinduer med fuktskader
- Planlegging av utvendig vedlikehold i 2021
- Satt inn avfukter i kjellerboden
- Organisert dugnad
Planer i 2021:
- Oppgradering/vedlikehold av diverse utvendig
- Teknisk befaring av felles uteareal med OBOS
- El-kontroll i alle enheter
Selger opplyser at det er avdekket skjeggkre i borettslaget. Det er satt i gang felles tiltak (limfeller for kartlegging).

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Ja
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: HUS601-114969561
Type: A.
Restsaldo (per 31.12.2020): 7 929 199,-.
Restløpetid: 10 år og 8 mnd.
Term pr. år: 2.
Rente: 0,71 %.
Type rente: Flytende
Lånenr: OBBK02-98207569895
Type: A.
Restsaldo (per 31.12.2020): 3 090 388,-.
Restløpetid: 14 år og 11 mnd.
Term pr. år: 4.
Rente: 2,15 %.
Type rente: Flytende

Forsikring

IF Polisenummer: 561635

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr. 2 150 080,-. Andre inntekter består av fakturering for strømforbruk til El-bil.
Kostnader: Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr. 907 135,-. Dette er kr. 76 685,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak montering av nye strømmålere.
Resultat: Årets resultat på kr. 2 611 717,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

Borettslagets vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.
I henhold til borettslagets husordensregler må man ikke søke om å gjøre endringer på egne utearealer, men Styret må informeres i forkant av jobben som skal gjøres. Dette gjelder f.eks. montere markise, terrasse/plattinger, levegger eller lignende. Arbeidet må gjennomføres fagmessig riktig slik at ytterkledning o.l. ikke blir skadet. Varmepumpe/AC kan man også sette opp etter godkjennelse fra styret. Det er viktig å huske at det er andelseier selv som må sørge for vedlikehold, og utbedre eventuelle skader som kan oppstå ifm. endringer av egne utearealer, varmepumpe/AC e.l.
Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn én andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Kjøper bærer selv risikoen for en slik godkjenning, dog kan ikke styret nekte godkjenning uten saklig grunn.

Forkjøpsrett

Forkjøpsretten er forhåndsavklart og meldefrist for forkjøpsrett er satt til 29.11.2021. Kjøper må betale et gebyr på kr. 7 494,- for avklaring av forkjøpsrett. Når eiendommen er solgt vil OBOS ta kontakt med de som har meldt forkjøpsrett for endelig avklaring av denne. Dersom forkjøpsretten benyttes vil et gebyr på kr. 7 494,- tilkomme.

Husdyrhold

Borettslaget tillater husdyr, men før anskaffelse må «Erklæring om dyrehold» fylles ut og signeres av andelseier og Styret. Dersom dyret dør eller må avlives, kan man ikke automatisk anskaffe et nytt. Det må da sendes ny søknad til Styret, som vurderer søknaden på nytt. Det tillates maks 2 husdyr pr. husstand.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.
Utvendig bod på ca. 3,5 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 17.11.2021 utført av takstmann Jarle Dalen Myrengen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 346 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Borettslaget har 9/20 andel i GBNR. 148/323 og 324 (realsameier).

Garasje / Parkering

Det er oppmerket parkeringsplass til hver leilighet. Det er i tillegg gjesteparkering.
Fremleie av garasje- eller bod-plass kan kun skje internt til andre andelseiere i Døsserødgrenda borettslag. Denne avtalen gjøres mellom andelseierne direkte, og en melding om inngått avtale må sendes til Styret.

Byggemåte

Andelsleilighet i Døsserødgrenda Borettslag, beliggende i Tønsberg kommune. Fellesarealer med asfalt, belegningsstein og grus. Overbygget inngangsparti. Sydvendt, hellelagt platting på ca. 16 m2. Oppvarming er elektrisk. Leiligheten disponerer oppmerket biloppstillingsplass på felles utearealer, og utvendig bod på ca. 3,5 m2. Bygget er oppført på støpt plate på mark. Yttervegger i trekonstruksjoner. Etasjeskillere i betong. Saltak i trekonstruksjon belagt med betongtakstein. Utvendig fasade med stående trepanel.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jarle Dalen Myrengen, datert: 18.11.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 26 boliger, datert 18.12.2009. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeåsen skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Ved utleie må andelseieren ha bebodd boligen i minst ett av de to siste årene. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS. Se borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 4 700 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4 700,- pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Inkl. i fellesutgifter pr. mnd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 531 377 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 912 958 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn "Olsrød-Døsserød", vedtatt 02.06.1999. I henhold til kommuneplan, vedtatt 22.05.2019, ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse. Relaterte planer:
- Bebyggelsesplan, Døsserød, felt C3 og C4, vedtatt 15.08.2004
- Mindre vesentlig endring av Olsrød Døsserød, felt C6, vedtatt 21.06.2002
- Olsrød-Døsserød, felt C5, vedtatt 27.09.2002
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger borettslagets eiendom:
Fellesobligasjon for borettsinnskudd, tinglyst 22.12.2006, dagboknr. 19570.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr og oppvaskmaskin på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Døsserødveien 40A, 3118, Tønsberg, Gnr. 148 bnr. 334, andelsnr. 5 i Døsserødgrenda Borettslag med orgnr. 986658637 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-21-0294

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.