Tolvsrød

Stor, vakker og klassisk villa med gjennomgående høy standard - Solrik beliggenhet - MÅ OPPLEVES!

Skipperveien 13 , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

21. mai lørdag kl. 13:30-14:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

52%

av eiendommene har pris over 5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

33%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 352 m²
Bruksareal 435 m²
Bruttoareal 463 m²
Tomt 1 106 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2008
Gårdsnummer 139
Bruksnummer 145
Energimerking B
FINN.no 249552654
Sist endret 13.05.2022 14:37
Prisantydning 13 000 000,-
Totalpris 13 341 019,-

Beregnet totalkostnad

13 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 325 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 000 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 341 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 341 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder overbygget inngangsparti og dobbelfløyet inngangsdør:
1. etasje: Entré med plassbygget garderobeskap, hall med vakker kakkelovn og nydelig trapp opp til 2. etasje, stort og velutstyrt kjøkken med stor spiseplass, spisestue med peis, romslig stue med peis, bad/wc mer servantinnredning og opplegg for dusj, soverom, teknisk rom, praktisk bod med  hyller, stort og nyttig vaskerom med rikelig skapplass og opplegg for 3 maskiner samt utgang ut, gang/garderobe med utgang ut til garasjen, stor og fin sportsbod i forbindelse med garasjen.
2. etasje: Stor stue med utgang til balkong, romslig soverom med direkte adkomst til walk-in closet, 2 øvrige og romslige soverom hvorav det ene har skyvedørsgarderobe, romslig bad/wc med dobbeldusj og dobbelservantinnredning, master-bedroom avdeling bestående av soverom med stort, velutstyrt eget bad og walk-in closet.

Stor og fin garasje med 2 stk. elbil-ladere. Uttak for varmt og kaldt vann. Garasjen er flislagt på gulvet.
Stor, praktisk bod i enden av garasjen.

Innglasset hagestue.

Standard

- Storslått villa med høy standard.
- Solrik beliggenhet og nydelig sjøutsikt fra 2. etasje.
- Velutstyrt, dobbelgarasje med elektrisk port.
- Flere oppstillingsplasser på tomten.
- Balkonger, uteplasser og velstelt hage.
- Meget godt førsteinntrykk med tofløyet inngangsdør og kakkelovn i hallen.
- Lekkert heltre kjøkken med Miele hvitevarer og side-by-side kjøleskap.
- Utstrakt bruk av vannbåren gulvvarme.

En fantastisk eiendom beliggende i attraktivt villastrøk, svært solrikt og nær sjø/strand!

Arkitektonisk og fasademessig en vakker, klassisk og ærverdig villa! Eiendommen er inngjedet med nydelig gjerde og har automatisk port inn til eiendommen.

Virkelig velkommen til Skipperveien 13; dette er en stor, innholdsrik og funksjonell bolig - perfekt for storfamilien eller for de som trenger god plass. Her er det hele veien benyttet materialer av høy kvalitet og alle arbeider virke solid utført. Det er borret etter vannbåren varme. Her er også innlagt ventilasjonsanlegg hvor luften ofte byttes ut.  Ventilasjonsanlegget har også kjøling. Integrert Bose anlegg.

Inngangspartiet med en vakker, dobbelfløyet dør må fremheves - virkelig et godt førsteinntrykk for boligen møter deg her! Når man går inn i huset  møter man et vindfang med bruddskifer på gulvet og godt med garderobeskap. Deretter kommer man inn i en stor og smakfull hall! Legg merke til den flotte trappen som går opp til 2. etasje og den vakre kakkelovnen i hallen, virkelig er et smykke i seg selv!

Her i huset finnes så mange fine og lekre detaljer - boligen oser av kvalitet og ordentlighet! Alt av arbeider og løsninger er nøye gjennomtenkt og veloverveid før utførelse, det fremkommer helt tydelig.

Lekkert og velutstyrt kjøkken, levert av JH Interiør (holder til i Drammen). Kjøkkeninnredningen er planlagt av interiørkonsulent og plassbygget av møbelsnekker. Innredningen har godt med skap- og benkeplass samt påkostede, integrerte hvitevarer som ekstra bred steketopp fra Miele, side-by-side kjøleskap, stekeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Praktisk og fin benkeplate i stein. På kjøkkenet er det en nydelig kjøkkenøy, en ideell plass for baking og kokkelering samt sosiale sammenkomster. Spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke til hyggelige lag for familie og venner. Utgang fra spisestue og kjøkken til en skiferbelagt uteplass og derfra enkel tilgang til en herlig, innglasset utestue!

Alle bad fremstår som smakfulle og moderne og har fliser av god kvalitet. Legg spesielt merke til det ene badet i 2. etasje - det er utstyrt med dobbel dusj og praktisk, smekker glassvegg.

Boligen byr på flere store fine stueløsninger, hvorav stuen i 1. etasje tar deg ut til en herlig uteplass og hage. Fra stuen i 2. etasje er det utgang til stor balkong og her har man flott fjordutsikt!

Interiørmessig gjennomgående smakfullt, lekkert - tidløst og klassisk. Samtidig vil megler si at det moderne møter det sjarmerende og nostalgiske. Man må egentlig inn og oppleve eiendommen - det er nydelige bilder, men virkeligheten er mye bedre! Dette vil appellere til de aller fleste - velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen har en meget fordelaktig beliggenhet med kort vei til alt hva Tolvsrød har å by på. Meget godt sted for strand- og friluftsliv. Store områder med friarealer i nærmiljøet. Flere flotte bademuligheter rett på nedsiden av boligen. Til Valløbåthavn er det ca. 1 km.

Sentral beliggenhet i veletablert og barnevennlig boligområde på attraktive Ringshaug med kun få minutters gange til Ringshaugstranda. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater m.m. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. I tillegg er det kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, og til Slagenhallen for innendørs idrett. Tolvsrød er å finne i nærområdet med mange forretningstilbud, Meny matvareforretning med Mester Grønn blomsterforretning og post i butikk, populære klesforretninger, bokhandel, bakeriutsalg, apotek, frisør og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level.  Kort vei til Vallø småbåthavn med bowling, restaurant og uteservering samt Skallevold badestrand m.m. Flotte tur- og rekreasjonsområder i nærområdet - ideelt for gåturer, løping og sykling. God busskommunikasjon med Tønsberg sentrum.

Ringshaug er et populært boligområde - perfekt for alle aldre!
Her vil man trives!
Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV/Internett fra Viken Fiber utgjør ca. kr. 1 000,- pr. mnd.
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold privatvei utgjør kr. 1 500,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

IF Polisenummer: 4032859

Boligens areal

Primærrom: 352 kvm, Bruksareal: 435 kvm, Bruttoareal: 463 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 264 m².
Primærrom: 181 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, kjøkken, spisestue, stue, wc, kontor, gang mot vaskerom og vaskerom.
Sekundærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom, bod, garasje og sportsbod i garasje.

2. etasje:
Bruksareal: 171 m².
Primærrom: 171 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 2 bad, 4 soverom og 2 walk-in closet.

HAGESTUE:
Bruksareal: 20 m².
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Hagestue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.
Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Ståle Brattestå datert 21.02.2022. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 106 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fantastisk eiendommen, parkmessig opparbeidet og flere lune og herlige uteplasser.

Hagen er anlagt med plen, utstrakt bruk av stemningsfull belysning og vakre lykter. Beplantet med busker, bed og hekker. Flott, skiferbelagt uteplass på syd og østsiden. Herlig, innglasset hagestue - her kan man nyte lage sommerdager, også på regnfulle dager. Legg merke til det nydelig gjerdet som innrammet eiendommen, her er også en nydelig, elektrisk port ved innkjøringen. Innkjørselen og gårdsplassen til garasjen og huset er belagt med fin belegningsstein. Alt fremstår som meget ryddig, pent og ordentlig! Velkommen!

Garasje / Parkering

Dobbel garasje.

Byggemåte

Støpt plate på mark, trehus i 2 etasjer bygget i 148 mm bindingsverk. Utvendig liggende dobbelfalset kledning, Sorte ståltakrenner med hvite nedløp.
Valmtak med sort glassert takstein med tettebånd over møner på impregnerte sløyfer og lekter. Kaldt loft, luftet gjennom splittpanel med fluenetting i gesimskasser. Bærende undertak av osb-plater med rull-produkt over. Etasjeskille av trebjelkelag mellom 1. og 2. etasje.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og i god stand alder tatt i betraktning. Det skal nevnes manglende lekkasjesikring av innbygde sisterner, samt manglende fall til sluk og manglende høydeforskjell fra membran ved terskel til sluk i alle våtrom ihht dagens regelverk. Det er også enkelte lokale høydeavvik på gulv i 2. etasje, spesielt rundt trappeveksling og i walk-in closet innenfor badet tilhørende master bed-room. Det ble ikke avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak. Se forøvrig beskrivelse og vurderinger for de enkelte bygningsdelene i rapporten.

Eier opplyser at flis på vegg og gulv i dusjsonen, samt dusjarmatur er skiftet på begge bad i 2. etasje. som en kosmetisk oppgradering. Det ble også satt opp glassvegger mot dusjssoner på badene i denne forbindelsen. Varmesentralen ble defekt og ble byttet nylig (2022) ifølge eier. Styringsystemet til strøm i 2. etasje ble defekt og ble byttet ifølge eier.

Garasje er integrert i huset, med sluse mot boenhet. Hagestue med glass skyvedører i front, forbundet til boligen med støpt gulv med skifer.

Teknisk rom med sikringsskap, styring av Bose soundsystem, fiber, rør-i-rør skap for gulvvarme og vanndistribusjon til kraner, jordvarmepumpesystem, sentralstøvsuger. Teknisk rom har noe manglende plating og maling av vegger grunnet store områder med gjennomføringer i vegger.

Huset forøvrig fremstår godt vedlikeholdt og i god stand.

Gulvet i 2.etasje har noe avvikende høyder ved måling med laser. Spesielt rundt trappehull og i walk-in closet innenfor badet ved master-bedroom.
Avvikene rundt trappehull vurderes som unøyaktig oppretting under bygging, da himlingen i etasjen under er vesentlig rettere og derfor vurderes opprettet i byggeperioden. Avvikene i walk-in closet vurderes som at etasjeskillet rir på underliggende bærevegg da gulvet er markert høyere rett over denne bæreveggen. Sannsynlig årsak er tykkpåstøp på gulv på bad som skaper nedbøyning av bjelkelaget. Det opplyses fra eier at dette har vært slik siden huset ble bygd. Avviket vurderes som stabilt på bakgrunn av uttalelser fra eier, og at det ikke er sprekker å se i gipshimlinger på befaringsdagen.

Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport:
- Mulig dårlig tetting av undertak mot pipe.
- Balkong: Høyde på tekking bak kledning er ikke kontrollert da det ikke lar seg utføre uten destruktive inngrep.
- Vaskerom: Gulvet er tilnærmet flatt, uten synlig oppkant av membran ved døråpning.
- Bad i 1. etasje: Det er ikke påvist tilfredsstillende høydeforskjell fra toppen av sluket til toppen av membranen ved dørterskelen. Membranen er fra ca. byggeår. Rommet benyttes som wc, dusj har aldri vært tilkoblet. Fuktsøk på overflater og med pigg fra tilstøtende rom gir ingen utslag.
- Bad 1 i 2. etasje: Det er påvist riss og sprekker. Det er ikke påvist tilfredsstillende høydeforskjell fra toppen av sluket til toppen av membranen ved dørterskelen. Membranen er fra ca. byggeår.
- Bad 2 i 2. etasje: Flis på vegger med riss i en flis over døråpning mot soverom. Overflater fremstår ellers i god stand. Flis på gulv med nedsenk i dusjssone. Sluk foran badekar har manglende fall fra dør inn til walk-in closet. Døren er montert med terskel lavere enn gulvet forøvrig på badet. Dette er et sårbart punkt ved en evt. vannlekkasje. Hulltaking og måling viser ingen tegn til lekkasje, men konstruksjonen er sårbar.
- VVS: Innbyggsisterner er ikke sikret med dreneringsspalte mot rom med sluk eller lekkasjevakt.

Se takstmannens vurderinger av tilstandsgrad 2 på side 16 i Tilstandsrapporten.

Selger opplyser i egenerklæringsskjemaet:
- Overflate dusjer på bad/våtrom er utført av faglært.
- Skjevheter/setningsskader, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende gulv 2. etasje.
- Det er utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon) ved faglært da det ble byttet hjerne ca. 2017.
- Selger har samsvarserklæring for hele deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg).
- Det er 2 stk. ladeanlegg/ladebokser for el-bil i dag med 400 volt ladestasjon.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport avholdt av Ståle Brattestå datert 21.02.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig med garasjetilbygg datert 23.06.2020. Ferdigattesten er vedlagt i salgsoppgaven.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Det foreligger godkjente bygningstegninger 2008. Tegninger er vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Ringshaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Kakkelovn i hall, peis i spisestue, peis i stue. Jordvarmepumpesystem. Vannbåren gulvvarme i alle p-rom.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 50 000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 50 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 243,62 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som kr. 184 619,- pr. 31.12.2020.

Kun en formuesverdi er opplyst av Skatteetaten og den er unormalt lav. Kjøper må påregne vesentlig høyere formuesverdi.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde - tinglyst 04.05.1950, dagboknr. 1728. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei via privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken, robotgressklipper og 2 stk. ladeanlegg/ladebokser med 400 volt ladestasjon (i garasjen).

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skipperveien 13, 3150, Tolvsrød, Gnr. 139 bnr. 145 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0025

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.