Sem

Rålekker leilighet med 2 soverom, parkering og solrik uteplass!

Gamle Ramnesvei 9E , 3170 Sem

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

55%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

64%

har bolig mellom 60-120 kvm

51%

av boligene er nyere enn 20 år

22%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 73 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 4 864 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 40
Energimerking D
FINN.no 253262253
Sist endret 16.05.2022 11:03
Prisantydning 3 700 000,-
Totalpris 3 801 519,-
Fellesutgifter 2 315,-

Beregnet totalkostnad

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 101 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 801 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leilighet i 1. etasje som inneholder:
Vindfang, hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og bod.

- Utvendig bod
- Parkeringsplass
- Flotte uteområder.

Standard

Lekker leilighet beliggende i 1. etasje i moderne og lekkert leilighetskompleks. Man kommer inn i en innbydende entré med store, flotte fliser på gulv og innfelte downlights i tak. Gangen har også en romslig skyvedørsgarderobe. Videre har man et stort og delikat bad med vegghengt toalett, smekkert speil med lys, bred baderomsinnredning med praktiske skuffer og heldekkende servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er nedsenket dusjsone med dusjvegger i herdet glass (dette er slagdører som kan slås inn i nisjen når dusjen ikke er i bruk), samt at det innfelte downlights i tak og elektrisk varme i gulv. Badet har praktisk inngang både fra hovedsoverom og gang. Hovedsoverommet har god størrelse med praktisk skyvedørsgarderobe. Leilighetens andre soverom har god plass til seng og oppbevaring.

Kombinert stue/kjøkkenløsning med flere vindusflater - dette skaper en lys og behagelig atmosfære. Moderne kjøkkeninnredning med praktiske skuffer. Flotte, hvite vegghengte skap som skaper en flott kontrast til de grå underskapene. Kjøkkenet har godt med skapplass og integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, oppvaskmaskin, induksjonstopp og frys/kjøl. Oppvaskbenk med beslag av rustfritt stål og ettgreps blandebatteri. Innfelte, dimbare led-lys under overskap. Stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. Fra stuen er det utgang til markterrasse med gode solforhold.

Uteområdene må fremheves med sin parkmessige oppbyggelse og flotte fellesområder med lekeapparater og sittegrupper som innbyr til sosialt samvær!

En moderne bolig som vil appellere! - Velkommen til visning!

Beliggenhet

I Sem Hageby skal det være godt å bo. Her står livskvalitet i fokus og du bor behagelig og trygt i grønne omgivelser. Samtidig ligger Tønsberg sentrum og alt det bylivet har å by på ikke langt unna. Semsbyen er blitt et populært boligstrøk! Tilbudene er mange og varierte og ligger i kort avstand fra boligene slik at du slipper å bruke bort unødig tid på transport. Dagligvareforretninger, post i butikk, restaurant, samt idrettsanlegg og turområder ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til barnehager og skoler. I tillegg er det kun 5 km. til Tønsberg sentrum, hvor det finnes større servicetilbud med jernbane, shoppingmuligheter og kulturtilbud. Kort vei til E18 og Torp for deg som pendler. I Sem Hageby inviterer de grønne utearealene til sosialt samvær med gode naboer og åpner opp for en avslappet, vennlig stemning. I Sem Hageby bestemmer du tempoet selv og har du kort vei til det du måtte trenge og god tid til å nyte livet. Velkommen!

Felleskostnader

2 315 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, felles bygningsforsikring, div. honorarer, strøm felles areal, utvendig vedlikehold og andre driftskostnader.

Styreleder opplyser at sameiet skal legge ny strømkabel fra veien og inn til EL-skapet i forbindelse med etablering av EL-billadere. Dette vil føre til en oppjustering av felleskostnadene. Beløpet er foreløpig ikke fastsatt.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV og internett er inkl. i fellesutgifter pr. mnd. Tuner/boks medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Eierseksjonssameiet Sem Hageby, org.nr. 820 184 602, består av 20 boligseksjoner.

Forretningsfører i sameiet er Heimtun Regnskap og rådgivning AS v/Anne T. Michelsen.
Styreleder i sameiet er Bjørnar Dahl.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

På styremøtet i 2021 ble følgende vedtatt:
- Sameiet skal ha 2 felles dugnader pr. år - i midten av mai og i oktober
- Det er bestilt vask av matavfalls- og restavfallsdunker i sommermånedene. vask av de resterende dunkene gjøres på dugnad
- Terrassene på bakkeplan i byggetrinn 3 og 4 kan forlenges med 1 meter
- Vedlikehold av terrasser må hver enkelt seksjonseier besørge selv

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Frende Forsikring Polisenummer: 1109226

Regnskap

Inntekter: Til sammen kr. 488 415,-.
Kostnader: Til sammen kr. 478 691,-.
Overskudd: Tilsammen kr. 9 724,-.

Regnskap og budsjett følger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at årsmøtet p.t. ikke er avholdt og regnskapet er dermed ikke behandlet av styret ennå.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Kjøper bærer selv risikoen for en slik godkjenning, dog kan ikke styret nekte godkjenning uten saklig grunn.

Sameiets vedtekter følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 77 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Utvendig bod på ca. 4 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 21.03.2022 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 864 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger parkeringsplass.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 1. etasje i flermannsbolig oppført i tre i 2019. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormale forhold påvist. Rommet er fra byggeår/2019.

Utvendig
PVC vinduer med 2-lags glass. Dører i tre eventuelt pvc Terrasseplatting i tre.

Innvendig
Parkett. Belegg i bod. Fliser på gulv i vindfang og bad. Våtromsplater i bad. Malte veggoverflater for øvrig. Malte tak. Støpt betonggulv. Innvendige dører i tre.

Våtrom
Bad/wc/vaskerom: Fliser på gulv. Baderomsplater på vegg. Platet/malt himling. Ventilering via balansert ventilasjonsanlegg. Inneholdende vegghengt toalett, innredning med hel servantplate, dusj, opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i malt utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt kum. Integrerte hvitevarer. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner
Plastrør (rør i rør). Innvendige avløpsrør av plast. Ventilering med balansert ventilasjon. Oppvarming med varmekabler i vindfang og bad. Panelovner for øvrig. Hovedsikring 32 A. Teknisk 25 A. Øvrige kurser 15 A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2:
- Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
- Overflater: Diverse skader i parkett.

Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner (en vegg grenser mot annen seksjon og den andre veggen grenser mot kjøkken med fast innredning langs veggene).

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 30.03.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bolig, datert 24.06.2019. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Takstmann opplyser at det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sem skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Oppvarming med varmekabler i vindfang og bad. Panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 7 500 kwh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 035 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 950 962 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 423 461 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse (konsentrert småhusbebyggelse og blokkbebyggelse), gårdsplass, lekeplass, gatetun, uteoppholdsareal og utforming, med plannavn "Gamle Ramnesvei 11" og "Sem" vedtatt 18.06.2014 og 06.02.2019. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Sameiet har mottatt varsel om endring av bygg på eiendommen Semsbyveien 93B, GBNR. 43/88 i Tønsberg kommune. Tiltakstype: Tilbygg med samlet areal større enn 50 kvm.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om gjerde, tinglyst 17.09.1929, dagboknr. 900429, gjelder: Gjerdeplikt for eieren og bestemmelse om at det ikke må drives industriell bedrift. Dokumentet er ikke funnet.
Bestemmelse om vannledning, tinglyst 14.07.1936, dagboknr. 1741, gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Dokumentet er ikke funnet.
Bestemmelse om vannledning, tinglyst 27.10.1966, dagboknr. 504431, gjelder: Eier er forpliktet til for egen regning å foreta de endringer med ledningsanlegget som vegvesenet senere måtte finne nødvendig.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 02.10.1969, dagboknr. 504806, gjelder: Eier av GBNR. 43/40 gir eier av GBNR. 43/51 tillatelse til å oppføre
garasje i en avstand av 3 meter fra felles eiendomsgrense.
Jordskifte, tinglyst 11.03.1991, dagboknr. 2877.
Seksjonering, tinglyst 01.12.2017, dagboknr. 1345287.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Det går kommunale vannledninger over eiendommen mot øst.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gamle Ramnesvei 9E, 3170, Sem, Gnr. 43 bnr. 40 snr. 13 orgnr. 820184602 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0058

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.